Boğa Terazi Uyumu, Boğayla Terazi Anlaşabilir mi?

Boğa Terazi Uyumu, Boğayla Terazi Anlaşabilir mi?

Boğa Terazi Uyumu

Boğa Burcu Terazi Burcu Uyumu. Boğa Burcu ile Terazi Burcu Anlaşabilir mi?

Boğa Erkeği Terazi Kadını Uyumu veya Boğa Kadını Terazi Erkeği Uyumu

 

Boğa Terazi Uyumu “Uyum Analizi”

Bir hava burcu ile karşı karşıyasınız. Cazibesine kapılmış olabilirsiniz ama bir Terazi’ye aşık olmuşsanız onun ne kadar çok konuşmayı sevdiğinizi anlamışsınızdır. Her konuda tartışmak, fikir alışverişinde bulunmak ister. Mantıklı, sağduyulu Boğa ise Terazi’nin başlattığı bu fikir tartışmalarını gereksiz bulur. Yorucu bir günün sonunda, rahat koltuğunuzda sakin, gazetenizi okumak istersiniz. Hava elementi Terazi ise hemen her konuda konuşmak ve tartışmak için ortam arar.

Terazi burcu, her konuyu çok yönlü düşünmekten bir türlü karar vermeye fırsat bulamaz. Size bir konu hakkında fikrinizi sorduğu zaman daha o konu hakkında enine boyuna düşünmemiştir. En doğru cevabı bulabilmek için her açıdan analiz yapmaya çalışmaktadır. Sizin kararsızlık zannettiğiniz aslında onun en doğruyu bulma çabasıdır. Ne yaparsanız yapın kendinizi eninde sonunda bu konuşmaların içinde bulacaksınız.

Boğayla Terazi Uyumu “İletişim”

Siz, biraz zorlayarak Terazi’ye her istediğinizi yaptırabileceğinizi zannedebilirsiniz, ama onun tatlı, nazik, yumuşak görünüşü sizi yanıltır. Bu görüntünü altında Terazi son derece kararlıdır, ne istediğini iyi bilir ve asla pasif değildir. Sizin tarzınızı anladıktan sonra tatlılıkla size istediklerini yaptırır. Boğa’yı kızdırmaktan ve öfkesinden çok çekinen Terazi neden ve nasıl olduğunu anlamadan sizi etkileyerek, her dediğini yaptıracaktır.

Terazi sizden çok daha fazla sosyaldir ve dışarı çıkmak, arkadaşları ile birlikte olmak ister. Siz evinize düşkünsünüz ve onun kadar çok arkadaşınız olsun istemezsiniz. Terazi evde ise bile mutlaka telefonda konuşuyordur. Sürekli insanlarla ilişki içinde olmak ister. En iyisi orta noktayı bulmaya çalışın ve Terazi’nin arkadaşlarını eve davet edin. Böylelikle hem siz evden çıkmamış olursunuz hem de o arkadaşlarıyla olmaktan mutluluk duyar.

Boğa Terazi Uyumu “Cinsel Uyum”

Yatakta Terazi çok canlı ve romantikdir. Siz ise daha çok fiziksel açıdan ilgilisinizdir. İkinizin de birbirinizden öğrenecek çok şeyiniz var. Boğa’da, Terazi’de Venüs tarafından yönetilmektedir, bu ilişkinin beraberliği çok hoş olacaktır. Evlilik burcu olarak bilinen Terazi’nin sosyal yaşamı sizi yanıltmasın, sevildiğini bildiği yerden uzaklaşmak istemeyecektir. Bir arada çok mutlu olabilirsiniz.

Bu ilişki bazı zorluklar aşıldıktan sonra çok tatmin edici olacaktır. Beraberliğinizin başarısı birbirinizi ne kadar çok istediğinize bağlıdır. Onu gerçekten istiyorsanız biraz daha esnek ve uyumlu olmaya çalışın. Boğa’nın isterse başaramayacağı hiç bir şey yoktur.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Boğa ve Terazi burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Boğa  Terazi aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Boğa terazi uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Boğa burcu erkeği ve kadını

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Boğa Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Boğa Terazi Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. tufan dedi ki:

    Sevgilim terazi ben boğa burcuyum. ikimizde venüs etkisinde olduğumuz için demek ki çok iyi anlaşıyoruz. ama onun kararsızlığı ve kaçamak sözleri dışında. ileride sorun olurmu bilmiyorum.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.