Başak Yay Uyumu, Başakla Yay Anlaşabilir mi?

Başak Yay Uyumu, Başakla Yay Anlaşabilir mi?

Başak Yay Uyumu

Başak Burcu Yay Burcu Uyumu. Başak ve yay nasıl anlaşır? Başak Burcu ile Yay Burcu Anlaşabilir mi?

Başak Erkeği Yay Kadını Uyumu veya Başak Kadını Yay Erkeği Uyumu

 

Başak Yay Uyumu “Uyum Analizi”

Başak ve yay burcu aşk uyumu için ideal bir birliktelik olabilir mi?

Başak Toprak Grubunda, Yay ise Ateş Grubunda yer alır. Bu farklılıktan dolayı başak yay uyumu emek gerektiren bir ilişki olacaktır. İkiniz de çok bağımsız olduğunuz için birinizi bile uzun süre bu ilişkide tutmak zor olacaktır. Tam biriniz yola gelirken diğeri huzursuz olmaya başlayacaktır. Bağımsız ruhlu Başak için özgürlüğüne düşkün Yay aslında çok uygundur. Yay zaten bekarların burcu olarak tanınır. Buna rağmen bir çok mutlu Başak-Yay çiftleri vardır. Sabırlı olun ve ağırdan alın, isterseniz bu beraberlik çok iyi olabilir.

Bu ilişkinin iyi olduğu kadar kötü yönleri de vardır. İkinizde değişken nitelik taşıdığınız için esnek, açık fikirli ve kolay adapte olabilen kişilersiniz.

Başak Burcu Yay Uyumu “İletişim”

Yay burcunun iyimserliği ve risk alabilmesi hoşunuza gidecektir. Siz daha tedbirli ve dikkatlisiniz, ani tepkilerle hareket etmezsiniz. Bu beraberlik ikiniz içinde iyi olacaktır. Yay insanı düşünerek hareket etmesini öğrenirken sizde daha hızlı adım atmasını öğreneceksiniz.

Başak burcu genelde endişelidir, Yay ise tam tersidir. Hiç bir şeyi kafasına takmaz. Jüpiter tarafından yönetilen Yay sorumsuzluğuna karşılık (belki de pozitif düşündüğü içindir) çoğu zaman istediğine kavuşur. Ateş elementi olan Yay burcu hayatının tutku ve heyecan dolu olmasını ister. Tutku farklı şekillerde olabilir. Bu, harika bir kariyere sahip olmak, güzel bir şehirde yaşamak ya da hayatının aşkını bulmak olabilir. Yay aradığını bulacağına inanır. Mutluluğu bulma yöntemleriniz farklı bile olsa Yay’a inanın onun yöntemleri de işe yaracaktır.

İkinizde oldukça entelektüel olduğunuz için sohbetleriniz ilginç ve canlı olacaktır. Hemen her konuda konuşabilir, birbirinizi anlayabilirsiniz. Yay üniversiteye geri dönüp master yada doktora yapmak isterse onu canı gönülden desteklersiniz.

Bir toprak elementi olarak abartılı şeylerden ve genelleme yapmaktan hoşlanmazsınız. Yay burcunun konsantre olup konuları detaylı olarak düşünmesine yardımcı olabilirsiniz. Sizin bu sağlam ve pratik yaklaşımınız onun hoşuna gidecektir.

Başak burcu son derece nazik ve kibardır, Yay’ın dobralığı onu incitebilir. Yay burcunun patavatsız tutumu yüzünden başı sık sık belaya girer. Aslında kötü bir niyeti olmadığını anlarsanız bunu alışabilirsiniz.

Başakla Yay Uyumu “Kariyer ve Para Yönetimi”

Para konularında çok farklısınızdır. Siz hesaplısınız ve biriktirmeyi seversiniz. Yay burcu ise o kadar iyimserdir ki sizin bu yaklaşımınızın pintilik olduğunu düşünür. İş konusunda da oldukça farklısınız. Yay insanı, bir gün aniden işine dayanamadığını ve istifa ettiğini ilan edebilir. Ertesi gün ise rahatlıkla seyahate çıkabilir. Size göre ise yeni bir iş bulmadan istifa etmek, üstelik bu arada para harcayacağı bir seyahate çıkmak deliliktir. Her şeyin yoluna gireceğine körü körüne inanması ve iyimserliği sinirlerinizi ayağa kaldıracaktır.

Birbirine 90º dik açı yapan burçların aralarında doğal bir gerilim vardır. Başak burcu ve Yay burcu gibi. Bu gerilim ilişkinize hareket ve enerji getirecektir. İkinizde bu ilişkiyi yürütebilmek için aktif olmak zorunda kalacaksınız. Oturduğunuz yerden sorunların çözülmesini beklemeyeceksiniz.

Sizin güneşiniz Yay’ın 10. yani kariyer ve ün evine, Yay’ın güneşi ise sizin 4. yani aile evinize düşmektedir. Birbirinize farklı alanlarda yardımcı olacaksınız. Siz onun kariyerine destek olurken o da sizin istediğiniz aile yaşantısını kurmanıza yardımcı olacaktır.

Başak Burcu Yay Uyumu “Cinsel Uyum”

Yatakta ise ikinizin de tarzları farklıdır. Yay ateş grubu burcu olduğu için hevesli, tutkulu, şehvetli ve hızlıdır. Ateş grubunun özelliklerini cinsel yaşamında fazlasıyla gösterir. Siz ise başta ondan emin olana kadar yavaş, kapalı ve hatta ilgisizsinizdir. Onun aşkından emin olduktan sonra gerçek tutkularınız ortaya çıkacaktır. İkinizde fazla romantizmi yapmacık bulursunuz. Yay’da aşkı bulduğunuza inanınca onun kollarında kendinizi güvende hissedersiniz. Sizin sevecenliğiniz ve cinsel enerjiniz, aranızdaki farklılıkları unutturacaktır.

Başak yay birlikteliği sorunsuz bir ilişki vadedebilir mi? Bu ilişki, beraberliklerin en kolayı olmayacaktır ama özen gösterirseniz iyi gidecektir. Sevgili Başak, Yay’ı çok eleştirmeyin. Bırakın sizi spor, oyun ve seyahatlerle eğlendirsin. Yay burcu sizi neşelendirecektir, karşılığında sizde ona her konuda pratiklik ve sağduyu kazandıracaksınız.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Başak ve Yay burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Başak Yay aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Başak yay uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Yay burcu erkeği ve kadını

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Başak Yay Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Mmk dedi ki:

    Siz, Başak ve Yay burcuna ”bilimsel” bir açıklama yapmışsınız, güzel de olmuş…
    Bunu, yaşayan olarak ben bilirim. Hiç bir kötü alışkanlıklarımız olmamasına rağmen çok zor geçen 30 yıl.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.