Başak Balık Uyumu, Başakla Balık Anlaşabilir mi?

Başak Balık Uyumu, Başakla Balık Anlaşabilir mi?

Başak Balık Uyumu

Başak Burcu Balık Burcu Uyumu. Başak ve balık nasıl anlaşır? Başak Burcu ile Balık Burcu Anlaşabilir mi?

Başak Erkeği Balık Kadını Uyumu veya Başak Kadını Balık Erkeği Uyumu

 

Başak Balık Uyumu “Uyum Analizi”

Başak burcu ve balık burcu birlikteliği, hem romantik hem de pratik olacaktır. İkinizde birbirinizin ihtiyacı olan şeylere sahipsiniz. Birbirinden altı burç uzaklıkta olan burçlar 180º yani zıt açı yaparlar. Başak burcu ve Balık burcunda olduğu gibi. Zıtlar ise birbirlerini çeker ve tamamlarlar. Yani birbirinize çok uygunsunuz! Başak Balık Uyumu sorunsuz sağlanabilir.

Balık burcu duyguları ile yaşar. Hayal gücü gelişmiştir, rüyalar alemindedir ve başkalarına şefkat duyguları ile doludur. Sizin gibi gerçekçi ve sağduyu sahibi olmasına rağmen hayatın gözle görünmeyen, gizemli yönlerini hissedebilir. Balık burcu sembolleri, işaretleri, jest ve mimikleri yorumlarken, siz söylenmiş ya da yazılmış olan somut şeyleri yorumlarsınız. Siz kesinsiniz, o ise karışık. Siz katısınız o esnek. Siz sınırları görürsünüz ise sonsuz ufku görür.

Başakla Balık Uyumu “İletişim”

Birlikte çok şey başarabilirsiniz. İkinizde değişken burç olduğunuz için açık fikirli ve esneksiniz. İnatçı değilsiniz ve birbirinizle yarışmazsınız. Siz bir Başak olarak düzenli ve detaycısınızdır. Balık burcu ise karmaşa içinde yaşayabilir, hatta bu onun üretkenliğine destek olur. Kurallar içinde, programlı ve düzenli yaşamak Balık insanı için kısıtlayıcıdır. Balık sonsuz bir denizde yüzmek ister. Faturaların ödenmesi, gelir-gider hesapları, günlük işler Balık için lüzumsuzdur. O, her şeyi duyguları ile algılarken bir aşk şarkısına söz yazmayı tercih eder.

Size tamamen yabancı olan bu bakış açısı size etkileyecektir. Balık burcundan bir şeyler öğreneceğinizi hissedebilirsiniz. Bu doğru, ikinizde birbirinizden çok şey öğrenebilirsiniz. Balık burcu hayatını düzene sokmayı ve pratik olmayı öğrenirken siz de hayal kurmayı öğrenirsiniz. Siz dikkatinizin çoğunu günlük hayattaki detaylara harcarsınız. Bu detaylar yüzünden olayları bütün olarak göremiyor ve geleceğinizin ne kadar parlak olabileceğini algılayamıyorsunuz. Balık burcu bu konuda siz yardımcı olacak ve bütün iyi olasılıklar için gözünüzü açacaktır.

Balık burcu tüm insanların temelde iyi olduklarına inanarak mutlu yaşar. İyi olanın eninde sonunda kazanacağına inanır. Başkaları onun iyi niyetini istismar ettikleri zaman bile buna göz yumar. Birine borç verdiği zaman geri ödenmesini beklemez, o aslında karşılıksız vermiştir.

Balık Burcu Maddeci Bir Yapıya Sahip Değildir

Belkide en büyük farklılığınız para konularındadır. Balık burcu maddeci değildir. Siz ise onun bu konuda daha akıllı olmasını istersiniz. Halbuki o bu dünyada değil de daha manevi bir dünyada yaşamaktadır. Buna rağmen zor durumda kaldığı zaman evren onun yardımına koşar. Bu onun dışarı yaydığı saf ve sevecen duyguların ona geri dönüşü olabilir.

Balık insanının hayal gücü ve ruhsal üretkenliği çok gelişmiştir ama çoğu zaman bu yeteneğini ticari olarak değerlendiremez. Burcunun sembolü olan ayrı yöne yüzen iki balık gibi o da aynı anda farklı yönlere gitmeye çalışır. Siz ona sağduyunuz ve pratikliğinizle yardımcı olabilirsiniz. Balık burcu sizi dinleyecek ve söylediklerinizi doğru olarak kabul edecektir. Siz ise ihtiyaç duyulmaktan memnun olacaksınız. Balık insanının size gerçekten ihtiyacı vardır.

Ruhsal sezgileri gelişmiş Balık neye ihtiyacınız olduğunu siz daha söylemeden bilecektir. Siz ise onun bu anlayışına hayran olacaksınız. Siz kendinizi kelimelerle çok iyi ifade etseniz de Balık burcunun bunlara ihtiyacı yoktur. Yüzünüze bir bakışta en derin duygularınız bile anlayabilir.

Başak Balık Uyumu “Cinsel Uyum”

Yatakta ki beraberliğiniz rüya gibi olacaktır. Sizin erotik duygularınızı Balık’tan daha iyi çözebilen yoktur. Sevgiliniz inanılmaz yeteneği ile aklınızı okuduğundan sevişmeniz mükemmel olacaktır. Su elementi olan Balık ruhunuzun derinliklerine iner. Sizin toprak elementiniz bunu kendi kendine sağlayamaz. Balık insanının yanında daha önce hissetmediğiniz derin duyguları hissedeceksiniz. Sizin toprak özelliğiniz onun su özelliği ile beslenecek ve zenginleşeceksiniz. Balık sizi gevşetecek, hayatın ve aşkın sınırsızlığını görmenizi sağlayacaktır.

Balık burcu mucizelere inanır, siz ise gerçekçi olduğunuz için onun inandıklarına inanmak isteseniz bile bu cesareti kendinizde bulamazdınız. Şimdi ise buna hazırsınız. İkinizde utangaç olduğunuz için birlikte hassas ve yumuşak duygular içinde eriyebilirsiniz.

İkinizde korktuğunuz için gerçek duygularınızı bastırır, birbirinize iyice güvenebilmek istersiniz. Kalbinizi açmadan önce karşınızdakinden emin olmak istersiniz. İkinizde egoist olmadığınız için birbirinizin ihtiyaçlarına karşı duyarlısınız. Cinsel yaşam sizler için yüce bir şeydir. Birlikte hayal kırıklığına uğramayacaksınız.

Balık sevgilinize sıkı sarılın ve bu beraberliği yürütmeye çalışın. Bu ilişki ya harika olacaktır ya da çok kötü, ortası olmayacaktır. Astrolojide 180º zıt açı yapan burçlar birbirinin zıttır. Ya farklılıkları ile birbirini harika bir şekilde tamamlarlar ya da hiç geçinemezler. Sonuç size bağlı olacaktır. Başak balık uyumu gelecek vaat edebilir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Başak ve Balık burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Başak Balık aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Başak balık uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Başak Balık Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.