Balık Kova Uyumu, Balıkla Kova Anlaşabilir mi?

Balık Kova Uyumu, Balıkla Kova Anlaşabilir mi?

Balık Kova Uyumu

Balık Burcu Kova Burcu Uyumu. Balık ve kova nasıl anlaşır? Balık Burcu ile Kova Burcu Anlaşabilir mi?

Balık Erkeği Kova Kadını Uyumu veya Balık Kadını Kova Erkeği Uyumu

 

Balık Kova Uyumu “Uyum Analizi”

Kova burcunun ilgisiz, gizemli, ulaşılmaz, kendini beğenmiş ve ukala bir havası vardır. Başta bu özellikler ilginizi çekse de, ilişkiniz ilerledikçe aynı özellikler kalbinizi kıracaktır.

Kova burcu sabit nitelik taşır ve bazen çok inatçı olabilir. Siz ise değişken nitelik taşıdığınız için daha esneksinizdir. Bu durumda siz daha verici ve ödün veren taraf olacaksınız.

Kova’nın parlak zekası, teknoloji ile ilgili konularda ki becerisi hoşunuza gider. Kova burcu dünyayı keşfetmeye çalıştığı için çok meşguldür. Keskin zekası ile çılgın bazen dahice atılımlarda bulunur. Aynı zamanda tartışmayı seven bir kişidir.

Balıkla Kova Uyumu “İletişim”

Kova sevgiliniz bir çok insanın karizmatik lideri olsa da teke tek ilişkileri o kadar iyi değildir. Bir süre sonra onun bu parıltısının gerçek olup olmadığını kendinize sorabilirsiniz. Onun için yaptığınız fedakarlıklara değip değmediğini düşünmeye başlarsınız. Üstelik O, ilişkinizde sadece sizin özveride bulunmanızdan çok memnundur. Objektif, analitik, akılcı Kova sizin duygusal ve romantik yapınız tam olarak anlayamayacaktır.

Kova burcu size doğanızın gizemli yönlerinden, bilim ve teknolojiden bahsedebilir ama duygularınızı hiç anlayamaz. Kova burcu ile bilimsel sohbetler yapabilir, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri en ince ayrıntısına kadar konuşabilirsiniz. Ancak söz konusu olan duygularınız olduğunda bunun hiçbir zaman aranızdaki sohbetin doğrudan veya dolaylı bir konusu olmayacağını bilmeniz gerekir.

Balık Kova Uyumu “Cinsel Uyum”

Balık ve kova burcu cinsel uyumu nasıldır? Balıkla kova cinsel yönden anlaşabilir mi?

Balık kova ilişkisinde balık burcunu en çok zorlayan alanlardan biri de iki burç arasındaki cinsel uyum olacaktır. Balık ve kova arasında cinsel uyum var mıdır? Ne yazık ki hayır. Sadece güneş burçları baz alındığında uyumlu olmaları zordur. Ancak doğum haritalarında farklı uyum noktaları bulunursa tatmin edici bir birliktelikten bahsedilebilir.

Kova insanı, yatakta yenilikçi, üretken ve heyecan vericidir. Aranızda ki muhteşem fiziksel uyum ilişkinizi kurtarmaya yetmeyebilir. Siz balık burcu olarak aranızdaki duygusal derinliğin eksikliğini her zaman hissedeceksiniz. Sevgilinizin başka arayışlar içinde, sizi gene evde yalnız bıraktığı bir gün aniden eşyalarınızı toplayıp onu terk edebilirsiniz. Eğer hala birlikte iseniz bu ikinizinde aynı derecede meşgul olmanızdan kaynaklanıyordur.

Balık burcu cinsel yaşamda ruhsal doyumda arar. Kova burcu hava grubu burcu olduğu için doğum haritasında uyumlu olabileceğiniz konum ve açılar yoksa aradığınız derinlikten uzaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Balık ve Kova burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Balık Kova aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Balık kova uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Balık Kova Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.