Aslan Oğlak Uyumu, Aslanla Oğlak Anlaşabilir mi?

Aslan Oğlak Uyumu, Aslanla Oğlak Anlaşabilir mi?

Aslan Oğlak Uyumu

Aslan Burcu Oğlak Burcu Uyumu. Aslan ve oğlak nasıl anlaşır? Aslan Burcu ile Oğlak Burcu Anlaşabilir mi?

Aslan Erkeği Oğlak Kadını Uyumu veya Aslan Kadını Oğlak Erkeği Uyumu

 

Aslan Oğlak Uyumu “Uyum Analizi”

Çaba gerektirmeniz gerekebilir. Klasik bir ilişki olmayacağı kesin. Burada cömert ve aristokrat Aslan ile hırslı ve işkolik Oğlak burçlarının birlikteliği söz konusu. Bu ikili mutluluğu bulabilir mi? Mümkün ama ikinizin de elinizden geleni yapmanız koşulu ile.

İkinizde göz alıcı davetlerden hoşlanırsınız ve birlikte arkadaş çevrenizi ve sosyal hayatınızı genişletirsiniz. Siz Oğlak sevgiliniz kadar başarı peşinde koşmazsınız ve onun işi yüzünden ayrı geçirdiğiniz zamanlar hoşunuza gitmez. Gene de onun kazancı sayesinde sahip olduğunuz hayat tarzından memnunsunuzdur.

Oğlak burcu, Satürn tarafından yönetilir, tedbirlidir ve hayatı çok ciddiye alır. Aslan burcu ise Güneş tarafından yönetildiği için hayatın aydınlık ve parlak yönlerini görür. Bu Oğlak insanının hoşuna gider.

Aslanla Oğlak Uyumu “İletişim”

Siz Oğlak gibi pratik değilsiniz ve ayaklarınız yere sağlam basmaz. Siz sadece eğlenmek istersiniz. Belki de bu eksiklerinizi tamamlamak için bilinçaltınızda Oğlak insanını seçmişsinizdir. Aslan sabit nitelik taşıdığı için kendi bildiğinden şaşmayacak ve asla başkalarını dinlemeyecektir. Onu dinlerseniz Oğlak yanınızda iken daha başarılı olabilirsiniz. Oğlak en tepeye tırmanmasını bilir. Arada bir gururunuzu bırakıp onun peşinden gitmeyi deneyin.

Oğlak burcunun mizah duygusu hoşunuza gidecektir. Oğlaklardan iyi komedyenler çıkar. Aslan’ın da kendine göre bir mizah anlayışı vardır ve eğlenmeyi çok sever. Birlikte çok güleceksiniz, kahkaha en iyi stres gidericidir, birbirinize iyi geleceksiniz.

Oğlak para konularında çok beceriklidir ve sizin aşırı harcamalarınız onu endişelendirecektir. Oğlak insanı da, kaliteli restoranlarda yemek yemeği, eğlenceyi, sanatı ve iyi mağazalardan alışveriş yapmayı sever ama aynı zamanda birikimde yapar. Siz ise sadece tüketirsiniz.

Aslan Oğlak Uyumu “Cinsel Uyum”

Aslan oğlak cinsel uyumu nasıldır? Aslan ve oğlak cinsellik konusunda tatminkar bir birliktelik yaşayabilirler mi?

Yatakta ise ona olan ilgi ve hayranlığınıza bayılacaktır. Oğlak burcunu önce sakinleştirmeli ve kafasının içini boşaltmalısınız. Oğlak insanının sorumluluk duygusu çok gelişmiştir ve duygularını bastırır. Siz onu yavaş yavaş açmalısınız. Dışarıdan görünüşü tutucu, içe kapanık olsa da içinde tutku ve ihtiras kaynıyor olabilir. Ancak sizin gibi sıcakkanlı bir Aslan onu sorumluluklarından uzaklaştırıp rahatlatabilir.

Bu ilişki alışagelmiş klasik anlamda uyumlu bir beraberlik olmasa da, birbirinizin farklı yönlerini kabullenirseniz yürüyecektir. Aslan gururunuz izin verirse Oğlak hayatınızı düzene sokacak ve sağlam bir gelecek sağlayacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Aslan ve Oğlak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Aslan Oğlak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Aslan oğlak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Aslan Oğlak Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.