Aslan Başak Uyumu, Aslanla Başak Anlaşabilir mi?

Aslan Başak Uyumu, Aslanla Başak Anlaşabilir mi?

Aslan Başak Uyumu

Aslan Burcu Başak Burcu Uyumu. Aslan ve başak nasıl anlaşır? Aslan Burcu ile Başak Burcu Anlaşabilir mi?

Aslan Erkeği Başak Kadını Uyumu veya Aslan Kadını Başak Erkeği Uyumu

 

Aslan Başak Uyum Analizi

Her zaman şık, zarif, temiz ve bakımlı Başakla gurur duyacaksınız. Başak dakik, detaycıdır ve işi eğlenceye tercih eder. Yaz sonu doğan Başak üretkendir. Doğa tarafından ekin biçmek, hasat yapmak için programlanmıştır. Hiç bir şey onu görevinden alıkoyamaz. Tiyatro biletleri, yeni açılan bir restoranda yemek, ormanda gezinti, boşuna uğraşmayın! Siz ise eğlence, oyun ve orijinal fikirlerinizi hayata geçirmek için programlanmışsınız.

Aslan’ın yöneticisi olduğu 5. ev ile Başağın yönetici 6. evi okursanız ne kadar farklı olduklarını göreceksiniz. Başak sevgilinizi daha iyi anlayarak daha anlayışlı ve yumuşak olmalısınız. Sindirim sistemi çok hassas olan Başak burcuna çok nazik olun.

Aslan Başak Uyumu “İletişim”

Kartal gibi gözleri ile hiç bir kusuru kaçırmaz. Başak oldukça idealisttir. Her şeyi olduğu gibi değil ama olabilecek en iyi hali ile görmek ister. Başka burçlar Başağın eleştirici olduğunu söyleseler de o, sadece başkalarının gözünden kaçanları gördüğünü söyler.

Göz alıcı, seçkin, pırıl pırıl Başağın iyi niyetini istismar etmeyin. Gururunuz yüzünden ona kötü davranır ve emretmeye kalkarsanız başta size kibar davranacak, devam ettiğiniz zaman sizi aniden terk edecektir. Bu noktadan sonra Başak sizi değiştirmeyi beklemez ama sizin gururunuz kırılınca da tamiri zordur.

Aslında siz Başağa iyi gelirsiniz. Onu dışarı çıkarıp eğlendirirsiniz. Sizi bu yüzden de beğenmiştir.

Aslan düzensizdir, Başak ise bu konuda harikadır ve detaylara önem verir. Değişken burç olan Başak kolay adapte olabilir ve sizin liderliğinizi kabul edebilir. Onunla birlikte olduktan bir süre sonra daha önce onsuz nasıl yapabildiğinizi merak edersiniz.

Başak çok endişelidir, ona destek olmalısınız. Bu sandığınızdan daha kolay olacaktır.

Aslan Başak Uyumu “Cinsel Uyum”

Aslan başak cinsel uyumu nasıldır? Aslan başak arasında cinsellik tatmin edici olabilir mi? Aslan ve başak burcu cinsel yönden tatmin olabilirler mi?

Yatakta önce onu rahatlatmalı, kafasının içini boşaltmalısınız. Bitmemiş raporlar, yıkanmamış bulaşıklar, kafasında yer kaplamasın. Yüksek IQ’ sunun altında çok tutkulu, sizin okşamalarınızla yeniden doğacak bir sevgili vardır. Bu işi ise en iyi aşık bir Aslan becerir. Sizin yanınızda kendini güvende hissederse çekingenliği gidecek, tamamen açılacaktır.

Başak çok dürüsttür ve aynı şeyi sizden bekler. Toprak elementi olan Başak cinsel yaşama düşkündür ama bunu asla toplum içinde belli etmez. Soğuk ve ilgisiz görüntüsü sadece dış dünya içindir ve gerçekte öyle değildir. 

Başağın size benzemeyen yönleri daha fazladır ama Başak sizin için iyidir. Toprak burcu olduğu için sağlam, pratik ve güvenilirdir. Sizin bu konulardaki eksiklerinizi tamamlar. Bu beraberliğe iyi bir şans verin.

Aslan Başak Aşk Uyumu

Aslan ve başak aşk uyumu nasıldır? Aslan ve başak burcu birlikteliği ne kadar verimli olabilir?

Aslan başak aşk uyumu ateş ve hava grubu birliktelikleri kadar mükemmel olmasa da aslan burcu için iyi bir birlikteliktir. Aslan ve başak arasındaki aşk ve birlikteliğin ne kadar süreceği ise başak burcunun ne kadar sabırlı olacağına bağlıdır. Çünkü başak burcunun zihin yapısının sürekli net ve pürüzsüz olması gerekir. Aslan burcu, başak burcuna göre özensiz ve titiz olmayan bir yapıya sahiptir. Öğrenmesi gerekir, öğrenebilmesi için de uzun süre tekrar edilmesi gerekir. Başağın bu kadar sabrı olmayacaktır.

Doğuştan alınan etkiler her ikisini de farklı kulvarların ustaları yapar. Farklı özelliklere sahip iki burç birbirlerine aşık olmuşlarsa uzun süreli birliktelik için sabırlı ve fedakar olmaları gerektiğini de bilmeleri gerekir. Aslan ateş grubu başak ise toprak grubu burcudur. Astrolojik olarak uyumlu değillerdir ancak farklılıkları birbirlerine aşık olmalarına neden olacaktır. Aslan burcu romantiktir, başak burcunun kalbini çalmasını çok iyi bilir. Çabuk öfkelenir ama kin tutmaz hemen unutur. Onur ve gururuna saldırılmadığı sürece güler geçer. Her iki burçta iyi yönlerini ön plana çıkardıkları sürece sorun yaşanmayacaktır.

Aslan burcu güler yüzlü, sempatik ve sevimli bir yöneticidir. Zorlamadıkça pençelerini göstermez. Başak ise mükemmel bir analitik yapıya sahip olan tam bir işkoliktir. Aslan burcunun yöneticiliğini, başağında işkolik özelliğini bir potada birleştirebilirseniz ortaya çok verimli bir birliktelik çıkabilir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Aslan ve Başak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Aslan Başak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Aslan başak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Aslan Başak Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.