Aslan ikizler Uyumu, Aslanla ikizler Anlaşabilir mi?

Aslan ikizler Uyumu, Aslanla ikizler Anlaşabilir mi?

Aslan ikizler Uyumu

Aslan Burcu ikizler Burcu Uyumu. Aslan ve ikizler nasıl anlaşır? Aslan Burcu ile ikizler Burcu Anlaşabilir mi?

Aslan Erkeği ikizler Kadını Uyumu veya Aslan Kadını ikizler Erkeği Uyumu

 

Aslan ikizler Uyumu “Uyum Analizi”

ikizler burcunu kısıtlamaz ve durulmasını sabırla beklerseniz neşeli ve renkli bir birlikteliğiniz olabilir. Konuşkan hava burcu İkizler hayatınıza taze nefes getirecektir. Hava burçları ateş burcu Aslan’ın ateşini alevlendirir. Tabi ki İkizler’inde bazı kusurları vardır.

İkizler hiç durmadan yeni arkadaşlar edinmeye ve bunlarla flört etmeye bayılır. Kendine yeni bir sevgili arıyor zannetmeyin bu onun huyudur ve kötü bir niyeti yoktur. İkizler’in modern bir kafa yapısı vardır ve aslında flört ettiği kişilerle de arasında hiç bir şey yoktur. Siz ise İkizler’in eve gelmesini ve size hayranlık göstermesini beklersiniz. İkizler ise size her gün hayranlık gösterisi yapacak kadar sabırlı değildir. Buna rağmen keyifsiz olduğunuzda neyi ihmal ettiğini hemen anlayarak telafi edecektir.

Aslanla ikizler Burcu Uyumu “İletişim”

İkizler burcu değişken nitelik taşıdığı için şanslısınız. İkizler Oldukça uyumlu, esnek ve iletişimcidir. Duygusal olmayan akılcı İkizler size belli etmese de sürekli ilişkinizi analiz eder. En azından biriniz işler kötüle gittiği zaman bunu dile getirecektir. İkizler ilişkiniz hakkında konuşmak istediğinde sakın onu başınızdan savmayın. Bu, ona yapacağınız en yanlış hareket olacaktır. Konuşmaya ihtiyacı olduğu zaman onu dinlemelisiniz.

Aslan ikizler Uyumu “Cinsel Uyum”

Aslan ve ikizler burcu cinsel uyumu nasıldır? Aslanla ikizler cinsel yönden anlaşabilir mi?

Yatakta her şey harika olacak. İkizlerin mizah duygusu gelişmiştir ve okuduğu binlerce kitaptan heyecanlı bölümler okumaya bayılır. Cinsellik ikizler burcunun merkezinde yer almasa da uyum konusunda sorun yaşatmayacaktır. Olası sorunların önüne geçebilmek için ikizler burcunun cinsel yaşamda kendisini Aslan burcuna bırakması daha eğlenceli olacaktır. Aslan burcu yönetici Güneş olduğu için yüksek enerjiye sahiptir. Bu enerjiyi cinsel yaşama yönlendirirse ikizler burcu yetersiz kalabilir.

Aslan ve İkizler burcu Anlaşabilir mi?

İkizler gerçek bir kitap kurdudur bu da sizin hoşunuza gider. Elleri çok beceriklidir. Bazen onun daha az konuşup sizi daha çok okşamasını isteyebilirsiniz. Aslan Zodyak’ın en iyi öğretmeni olduğu için onu istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz. İkizler’in daha duygusal olmasını isteyebilirsiniz aslında oda kendine göre duygusaldır. Becerikli ve çok yönlü İkizler ile birlikteliğiniz çok renkli olacak ve ondan asla bıkmayacaksınız.

İkizler’in amacı uzaklara uçarak doğruyu aramaktır. Sakın onu sahiplenip kısıtlamaya kalkmayın, ilişkiniz sona erebilir. İnsanların hayattan beklentileri yaş ilerledikçe değişmektedir. İkizler’de eninde sonunda aşk, güvenlik ve çocuk isteyecektir. Rahatlayın, sizin çekiciliğiniz, hoşluğunuz ve hayatı dolu dolu yaşamanız İkizler’i yanınızda tutacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Aslan ve İkizler burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Aslan İkizler aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Aslan ikizler uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

ikizler burcu erkeği ve kadını

ikizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

ikizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Aslan ikizler Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.