7 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

7 Kasım Akrep burcu özellikleri, 7 kasım hangi burç, bugün doğanlar

7 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

7 Kasım akrep burcu genel özellikleri, 7 Kasım tarihinde doğanların ortak özellikleri nelerdir?

Bugün Yani 7 Kasım Tarihinde Doğanlar Hangi Burç? 7 Kasım tarihinde doğanlar Akrep Burcu’durlar. Derecelerine, doğum haritalarındaki ev, burç, gezegen konumları ve açılara göre Akrep burcu etkisini az veya yoğun gösterirler.

Akrep Burcunun Yönetici Gezegenleri: Mars ve Pluto’dur.

Mars enerjiyi, gücü ve etkiyi temsil eder. Pluto ise gizemi, madde ötesini, bilinmeyenleri, değişim ve dönüşümü temsil eder.

7 Kasım’da doğanlar maceraperest bir kişiliğe sahiptirler. Onlar için en büyük heyecan yaşamda önemli keşifler yapmaktır. Bu uğurda her şeyi göze alırlar. Bıkmadan, ara vermeksizin çalışır ve araştırırlar. Merak duyguları son derece gelişmiştir. İlgileri yeni bir alana yönelene, merak dürtülerini harekete geçirecek yeni bir olayla karşılaşana kadar çalıştıkları konu üzerinde bitmez tükenmez çalışmalar yaparlar. Hatta bu çabaları çoğu zaman aşk hayatlarının da önüne geçer.

Keşfetmeye çalıştıkları konuların doğruluğuna sıkı sıkıya inandıkları için genellikle nesnel bakabilme yeteneklerini kaybederler ve ısrarlı tutumları sonucunda başka insanları da yanıltarak, onları da yanlış yönlendirebilirler.

Bugün yani 7 kasım tarihinde doğanlar keşfetmeye açık, meraklı, ilgi çekici kişiler olduklarından kültürlü ve eğlenceli bir kişiliğe de sahiptirler. Ancak zaman zaman abarttıkları maceracı yanları ve merakları çevrelerindeki insanları bezdirecek seviyelere çıkabilir.

7 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

İyi Huyları: Meraklı, Maceraperest, Teknik konularda başarılı
Kötü Huyları: Öznel, İstekleri özel yaşamın önüne geçen, Zorlu, Yaralayıcı

Sayılar ve Gezegenler

Bugün doğanlar 7 rakamı ve “Neptün” gezegeninin etkisi altındadırlar. Bu yüzden çok hayalperesttirler ve gerçeklerden kaçarlar.

Sağlık ve Olumsuz Yönleri

Bugün doğanlar vücutlarının sindirim, üreme ve boşaltım sistemleri iyi çalışmadığı için yediklerine ve içtiklerine dikkat etmeli, soğukta fazla kalmamalıdırlar. Özellikle bugün doğan bayanların cinsel konularda dikkatli olması ve gebelikten korunmak için koruyucu önlemler almaları önemlidir.

Ayrıca bugün doğanlar yemeye çok düşkün olurlar, ki bu onların sağlıkları açısından en büyük tehlikedir. Sporla araları iyidir, bu yüzden yemek konusundaki zaaflarını spor yaparak dengeleyebilirler.

Akrep burcunun genel sağlık durumu hakkında bilgi almak için Akrep Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusuna bakabilirsiniz.

7 Kasım Doğumlu Akrep Burcu Olanlara Tavsiye

  • Macera yaşadığın insanlarla birlikte olduğunda daha fazla heyecan verir.
  • Araştırmak ve öğrenmek birlikte yaşadığın insanları unutmak değildir.
  • Gerçeklerden kaçmak var olanı değiştirmez.
  • Bilgiyi kendini tatmin için değil faydalı olmak için kullan.
  • Yaptığın her çalışmanın sonucunu takip et ve aksaklık varsa onları gidermeyi unutma.

 

İlgili Konular

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Akrep Burcunun Dua Günü, Esmaları, Meleği ve Duası

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

 

7 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.