21 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

21 Kasım Akrep burcu özellikleri, 21 kasım hangi burç, bugün doğanlar

21 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

21 Kasım akrep burcu genel özellikleri, 21 Kasım tarihinde doğanların ortak özellikleri nelerdir?

Bugün Yani 21 Kasım Tarihinde Doğanlar Hangi Burç? 21 Kasım tarihinde doğanlar Akrep Burcu’durlar. Derecelerine, doğum haritalarındaki ev, burç, gezegen konumları ve açılara göre Akrep burcu etkisini az veya yoğun gösterirler.

Akrep Burcunun Yönetici Gezegenleri: Mars ve Pluto’dur.

Mars enerjiyi, gücü ve etkiyi temsil eder. Pluto ise gizemi, madde ötesini, bilinmeyenleri, değişim ve dönüşümü temsil eder.

21 Kasım, 2020’nin son akrep burcu günüdür. Bu tarihten sonra 2020 yılında Yay burcu başlamaktadır.

21 Kasım günü doğan akrepler, doğal güzellik ve incelikten nasiplerini almışlardır ve bu özelliklerini ya dış görünüşleriyle veya fikir ve düşünceleriyle açığa vururlar. 21 Kasım doğumlu akrepler içerisinden çok sayıda sanatçı ve yazar çıkmıştır. Voltaire bu isimlerden biridir.

21 Kasım doğumlu olanlar günün modası ve toplumda geçerli olan akımlarla yakından ilgilidirler. Nostaljiye ayıracak çok fazla vakitleri yoktur. Hayatlarının ilk dönemlerinde 21 Kasım doğumlu insanlar yargı hatalarına düşebilirler. Yaşam tecrübeleri arttıkça yargı ve kararlarındaki doğruluk oranı artacaktır.

Bugün doğan insanlar yaşam tecrübeleri ile birlikte daha sert bir yapıya sahip olabilirler. Tehlikeli olan şey, bu insanların hayat içinde karşılaştıkları zorluklar sonucu çocuksu, üretken ve sportmen taraflarını kaybetme eğilimleridir. Bu yüzden kendilerini, başarılı olmak adına eğlence ve hazdan uzak tutmamaları gerekir. Çoğu zaman en büyük zarar kendilerinden gelir.

21 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

İyi Huyları: Yapıcı, Zevkli, Çekici
Kötü Huyları: Hassas, Kendi Kendine Zarar Veren

Keşfetmesi ve değerlendirebilmesi gereken yönü: İçe dönüklük

İçe dönüklük, günümüz tüketim çağında üreticiler tarafından sevilmeyen bir özelliktir. Çünkü içe dönük insanlar düşüncelerini gerekmedikçe dışa vurmadıkları için onları kontrol etmek ve yönlendirmek zordur. Algıları hassas olduğu için her şeyin gerçek yüzünü çok rahat bir şekilde algılayabilirler. Bir insanı yönlendirebilmek için onları etkileyecek bir sistem geliştirir ve geri dönüşler alarak sistemi geliştirirsiniz. Bu yöntem içe dönük insanlarda işe yaramaz veya birebir özel teknikler kullanmak gerekir.

Sorun şudur, “içe dönük” ifadesi o kadar sık bir şekilde olumsuz bir terim olarak dillendirilir ki, bu özelliğin aslında madde ötesi yeteneklere açılan bir kapı olduğu gözardı edilir veya böyle olduğu bilinmez veya dile getirilmek istenmez. İçe dönük insan, tümüyle dışa kapalı bir insan olarak algılanmamalıdır. İçe dönük ifadesi, dış etkenlerden çok iç etkenlerle hareket eden, maddesel etkilerle değil ruhsal etkilerle yön bulan anlamındadır.

Yani dışarıdan duyu organları ile algılanan verilerden çok, ruhsal algılarla elde edilen veriler ön plana çıkar. Sözel değil sezgisel veriler, işitsel değil telepatik veriler ön plana çıkar. Bu da aslında onları bireysel anlamda daha güçlü yapar (kitlesel algılara kapılmayıp kendilerini keşfettiklerinde).

Rakamlar ve Gezegenler

Kasım ayının 21. günü doğan insanlar, 3 rakamı ve Jüpiter gezegeni tarafından yönetilirler. 3 rakamı tarafından yönlendirilenler hırslı ve bazen diktatör tavırlı olabilir. 21 rakamı ise genellikle güzellik sembolüdür.

Sağlık ve Olumsuz Yönleri

21 Kasım doğumlu insanlar, çevrelerine karşı hassastırlar ve bu yüzden alerjilerden çok çekebilirler. Buna ek olarak, rahatsız edilmekten hiç hoşlanmadıkları için aile ve yakın arkadaşları bu insanların ruh sağlıklarından endişe duyabilirler. Yürüme ve koşma gibi sosyal egzersizler, onlara bu açıdan iyi gelecektir.

Dengeli beslenme, düzenli spor, yoga, meditasyon ve derin trans çalışmaları güçlerini keşfetme ve daha sağlıklı bir şekilde kullanmalarında etkili olacaktır.

Akrep burcunun genel sağlık durumu hakkında bilgi almak için Akrep Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusuna bakabilirsiniz.

21 Kasım Doğumlu Akrep Burcu Olanlara Tavsiye

  • Başarı kendini terk etmek demek değildir.
  • İç dünyanı keşfetmek bir sorunu önceden görmeni sağlayabilir.
  • En büyük zararı çoğu zaman kendinize verirsiniz, adım atmadan önce her zaman düşünün.
  • Sanat ruhunuza süreceğiniz bir merhem gibidir onu kullanmayı unutmayın.

 

İlgili Konular

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Akrep Burcunun Dua Günü, Esmaları, Meleği ve Duası

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

 

21 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. Buse dedi ki:

    Ben 21 kasım doğumluyum fakat hayatımın her alanında dışadönük bi insan olmuşumdur duygularımıda hemen belli ederim 🤔

    1. Akrep dedi ki:

      Dışa bakan yönümüz yükselenimizle ilgili. Ayrıca iletişim noktalarımız 3. ev ve Merkür konumu. Sosyal etkileşimlerimizi etkileyen 11. ve 5. evlerin konumları da etkili. Sadece güneş burcu olarak düşünmemek gerekir. Her bir özelliğimiz ayrı bir konumla ilgilidir.

  2. sandrakan dedi ki:

    Merhaba,
    Bir astrolog olarak 21 kasım doğumlular için yazdığınız ‘’içe dönük’’ yorumu ilgimi çekti, bu şekilde içe veya dışa dönük etiketi ile net bir şekilde sınıflandırmamız doğru olmaz, onun dışında sayfanızı severek takip ediyorum akrepblog ailesine iyi çalışmalar dilerim..

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba. Teşekkür ederim ilginiz için.

      Astrolog değilim. Çok ilgimi çeken bir alan olduğu için edindiğim bilgileri mümkün olduğunca paylaşmaya çalışıyorum.
      Mümkün olduğunca çoğu konuda not olarak düşmeye çalışıyorum. Yapılan yorumların büyük kısmı güneş burcu esas alınarak genel yapılan yorumlardır. Birebir örtüşmesi mümkün değildir. Doğum haritasında 12 ev konumu, burç ve gezegen konumları ile açıların tamamını bütün olarak değerlendirmek gerekir. Yükseleniniz güneş burcunuzdan daha baskın olabilir veya o kadar mükemmel bir aile eğitimi almışsınızdır ki tüm negatif etkiler hafiflemiştir. Çok fazla değişken var.

      Burç etkilerini (kadersel etkiler hariç) kulağımıza fısıldanan sözler gibi düşünebiliriz. Onlara uymak veya uymamak bize bağlı veya çevre, eğitim, edinimler, çabalar bir çok şeyi değiştirebilir.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.