20 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

20 Kasım Akrep burcu özellikleri, 20 kasım hangi burç, bugün doğanlar

20 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

20 Kasım akrep burcu genel özellikleri, 20 Kasım tarihinde doğanların ortak özellikleri nelerdir?

Bugün Yani 20 Kasım Tarihinde Doğanlar Hangi Burç? 20 Kasım tarihinde doğanlar Akrep Burcu’durlar. Derecelerine, doğum haritalarındaki ev, burç, gezegen konumları ve açılara göre Akrep burcu etkisini az veya yoğun gösterirler.

Akrep Burcunun Yönetici Gezegenleri: Mars ve Pluto’dur.

Mars enerjiyi, gücü ve etkiyi temsil eder. Pluto ise gizemi, madde ötesini, bilinmeyenleri, değişim ve dönüşümü temsil eder.

20 Kasım akrep burcu insanı doğuştan azimli, idealist ve kavgacıdır ve inandıklarını savunmaktan, yaşama aktarmaktan bu uğurda mücadele etmekten asla kaçınmazlar. Bugün doğanlar arasında dünyayı etkileyen önemli insanlar çıkmıştır. ABD Başkanı Robert F. Kennedy bunlardan biridir. Fikirlerini çok etkili bir şekilde ortaya koydukları için kendileri gibi düşünmeyenlerin düşmanlığını kazanmaları çok kolaydır. Karşılarından duran insanların sayısı veya etkileri fikirlerini değiştirmelerine asla neden olmaz ve bu yüzden kendilerini sürekli mücadelenin içinde bulurlar.

Bu günün insanları oldukça pratiktir. Genelde çok kolay heyecanlanırlar ama, olayları kontrolleri altında tutmayı çok iyi başarırlar. 20 Kasım insanları kuralların dışına çıkmaya ve standartları zorlamaya meyillidirler. Sürekli olmasa da en azından hayatlarının bir döneminde yasaları zorlayabilecek faaliyetlerde bulunmuşlardır. Bir nevi Tarantino’nun film karakterlerini andırırlar. Bu insanların çocuk yanları oldukça güçlüdür; aile hayatları da çok hareketlidir.

20 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

İyi Huyları: Aktif, İdealist, Azimli
Kötü Huyları: Takıntılı, Kural tanımaz, Aşırı Hırslı

Rakamlar ve Gezegenler

Kasım’ın 20. gününde doğanlar, 2 rakamı ve Ay etkisi altındadırlar. 2 rakamı, bu insanlara nezaket ve hayal gücünün yanında, hassasiyet de verir. Bugün doğan insanlar da genellikle duygusal dengesizlik ve asabiyet hakimdir ki bu özellik, kırılganlık sembolü Ay’ın getirdiği bir etkidir.

Sağlık ve Olumsuz Yönleri

20 Kasım doğumlu insanlar, geniş görüş açıları ve enerjileri yüzünden diğer insanlardan negatif etkiler alabilirler. Rahatlamayı öğrenmeleri yararlarına olabilir. Fazla enerjilerini ise, çeşitli fiziksel egzersizler yaparak atabilirler. Koşma ve yüzme tavsiye edilebilecek egzersiz çeşitleri olabilir. Eğer huzur içinde bir hayat sürdürmek istiyorlarsa, kesinlikle uzun süreli ve sağlıklı bir aşk ilişkileri olmalıdır.

Dengeli beslenme, düzenli spor, yoga, meditasyon ve derin trans çalışmaları güçlerini keşfetme ve daha sağlıklı bir şekilde kullanmalarında yararlı olacaktır.

Akrep burcunun genel sağlık durumu hakkında bilgi almak için Akrep Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusuna bakabilirsiniz.

20 Kasım Doğumlu Akrep Burcu Olanlara Tavsiye

  • Doğrularına inandığın ideallerin kendinin ve insanların kişisel hırslarından daha değerlidir.
  • Yönetilemeyen enerji sıkıntı ve problem demektir.
  • Dil, insanları kırmak için değil düşüncelerini aktarmak için kullandığında yararlı olacaktır.
  • Gülmek hayatın çeşnilerindendir. Varlığını unutmamaya çalışın.
  • Kırıcı olacağın tartışmalardan ve insanlardan uzak dur.

 

İlgili Konular

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Akrep Burcunun Dua Günü, Esmaları, Meleği ve Duası

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

 

20 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.