29 Ekim Akrep Burcu Özellikleri

29 Ekim Akrep burcu özellikleri, 29 Ekim hangi burç, bugün doğanlar

29 Ekim Akrep Burcu Özellikleri

29 Ekim akrep burcu genel özellikleri, 29 Ekim tarihinde doğanların ortak özellikleri nelerdir?

Bugün Yani 29 Ekim Tarihinde Doğanlar Hangi Burç? 29 Ekim tarihinde doğanlar Akrep Burcu’durlar. Derecelerine, doğum haritalarındaki ev, burç, gezegen konumları ve açılara göre Akrep burcu etkisini az veya yoğun gösterirler.

Akrep Burcunun Yönetici Gezegenleri: Mars ve Pluto’dur.

Mars enerjiyi, gücü ve etkiyi temsil eder. Pluto ise gizemi, madde ötesini, bilinmeyenleri, değişim ve dönüşümü temsil eder.

29 Ekim tarihinde doğanlar olayların nasıl gelişeceğine pek aldırmadan genellikle yeni fikirler peşinde koşarlar. Uygun bir yol göründüğünde hemen o yola saparlar.

  • Laboratuvarlarda çalışmak,
  • araştırma yapmak,
  • bir işi sistemleştirmek tam onlara göredir.

Onlar yaptıkları işlerin bütünleyicileridirler. Verimli oldukları alanlar bireysel alanlardır. Bir başkası ile birlikte çalışmak dikkatlerini dağıtabilir.

Çevrelerindekilere konuşmaları, hareketleri, sözleri ve açtıkları ufukla güven verir ve onları kolayca ikna edebilirler. Çalıştıkları konulara çok fazla yoğunlaşmaları, sonlandırıncaya kadar asla vazgeçmemeleri ve çevreleriyle bilgi paylaşımında bulunmamaları zaman zaman onları çekilmez yapar.

İyi Huyları: İnandırıcı, Bütünlüklü bakabilen, Sözünü geçiren
Kötü Huyları: İlgilendiği konuya fazla yoğunlaşan, Kapalı, Ağzı sıkı

29 Ekim Akrep Burcu Özellikleri

Sayı ve Gezegenler

29 Haziran’da doğanların “2” rakamı (2+9=11 1+1=2) ve Ay hayatlarını biçimlendirir. 2 rakamının etkisinde olanlar genelde iyi bir sağ kol ve grup elemanıdır. Ay ve Jüpiter’in birleşmesi, 29 Haziran doğumlulara güçlü, neşeli bir karakter kazandırır.

Sağlık ve Olumsuz Yönleri

29 Ekim doğumlular sağlık alanında da yeni düşüncelere açıktırlar ve sağlıklarına çok dikkat ederler. Fakat yaşamlarının vazgeçilmezi haline gelen zararlı alışkanlıklar sağlıklarını tehlikeye sokabilir. Kilo sorunu yaşayabilirler. Bir konuya odaklanmaları sadece başarılı olmak istedikleri alan veya araştırma konusu ile ilgili değildir. Yüksek odaklanma sağlayan özellikleri sağlıklarına zarar verebilecek alışkanlıklar içinde geçerlidir. İçselleşen her şey onlarla bütünleşir. Alışkanlıklar konusunda çok dikkatli olmaları gerekir.

Akrep burcunun genel sağlık durumu hakkında bilgi almak için Akrep Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusuna bakabilirsiniz.

29 Ekim Doğumlu Akrep Burcu Olanlara Tavsiye

  • Paylaşmak güzeldir, paylaşmayı öğren.
  • Başkalarının seni dinlediği gibi sende başkalarını dinle.
  • Kendinle başbaşa kalabileceğin boş zamanların olsun.
  • Başkalarının sana ulaşmasına izin vermeyi dene.
  • Hayatta hedeflerin dışında yaşayan insanların varolduğunu unutma.

 

İlgili Konular

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Akrep Burcunun Dua Günü, Esmaları, Meleği ve Duası

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

 

29 Ekim Akrep Burcu Özellikleri

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.