24 Ekim Akrep Burcu Özellikleri

24 Ekim Akrep burcu özellikleri, 24 Ekim hangi burç, bugün doğanlar

24 Ekim Akrep Burcu Özellikleri

24 Ekim akrep burcu genel özellikleri, 24 Ekim tarihinde doğanların ortak özellikleri nelerdir?

Bugün Yani 24 Ekim Tarihinde Doğanlar Hangi Burç? 24 Ekim tarihinde doğanlar Akrep Burcu’durlar. Derecelerine, doğum haritalarındaki ev, burç, gezegen konumları ve açılara göre akrep burcu etkisini az veya yoğun gösterirler.

Akrep Burcunun Yönetici Gezegenleri: Mars ve Pluto’dur.

Mars enerjiyi, gücü ve etkiyi temsil eder. Pluto ise gizemi, madde ötesini, bilinmeyenleri, değişim ve dönüşümü temsil eder.

24 Ekim’de doğanların yaşamını iki ana konu belirler; dramatik devrimler. Bugün doğanların keşifler bir ellerindedir; dikkat, özen, itina diğer ellerinde. Genelde soğuk ve analitik bir yapıya sahip olan 24 Ekim doğumlular, konu dünyayı keşfetmek olduğunda alev gibi parlarlar ve büyük bir heyecana kapılırlar. Onlar ustaca ve profesyonelce çalışıp, teknik ve bilimsel konularda oldukça başarılı olabilirler.

Etkili çalışmaları sayesinde birçok şeyi görünebilir ve algılanabilir kılmayı başarırlar. Bu sayede fazla çaba sarf etmeden insanlarda merak uyandırır ve onları kendilerine doğru çekerler. Yaptıkları çalışmalarda titiz ve mükemmeliyetçidirler. Bugün doğanlar kontrollü ve çevrelerine karşı dominant karakterlidirler. Çocuklarına karşı ilgili, sevgililerine ve arkadaşlarına karşı da hayli özenlidirler.

İyi Huyları: Çekici, Mükemmeliyetçi, Dramatik
Kötü Huyları: Kıskanç, Aşırı iddialı, Stresli

24 Ekim Akrep Burcu Özellikleri

Sayılar ve Gezegenler

Bugün doğanlar 6 (2+4) rakamının ve ‘Venüs’ gezegeninin etkisi altındadırlar. Altıncı hisleri çok kuvvetlidir, geleceği öngörebilme yetenekleri vardır. Bu yeteneklerini geliştirerek kontrol altına alabilir ve verimli bir şekilde kullanabilirlerse çok isabetli kararlar alabilirler. Bu kararlar özellikle iş hayatı ile ilgili olduğunda büyük kazanımlar elde etmelerini sağlayacaktır. (Bakınız Prekognisyon Öngörü Yeteneği)

24 Ekim Akrep Burçlarında Sağlık ve Olumsuz Yönleri

Bugün doğanların ana sağlık sorunları stres ve kendilerine dinlenmek için yeterli vakti ayırmamalarından kaynaklanan rahatsızlıklardır. Kıskanç, paylaşmayı sevmeyen ve heyecanlı kişiler olmaları cinsel yaşamlarını olumsuz etkiler. Yaşamlarında iş, aşk ve cinsel hazlar birer alışkanlığa dönüşebilir. Özellikle uykularına çok dikkat etmeli ve düzenli olarak strese, yorgunluklara iyi gelen egzersizler yapmalıdırlar.

Akrep burcu ruhsal yönü çok derin bir burç olduğu için mutlaka kendisini deşarj ve şarj edebilecek yöntemler bulmalı ve geliştirmelidir. Çok değerli bir arkadaşımın yazdığı Derin Transa Nasıl Geçilir? adlı makalede stres, denge ve ruhsal enerjilerin kontrol altına alınması ile ilgili bir çalışma var. Sorun yaşayan akrep burçlarına özellikle tavsiye ederim, çok faydasını göreceklerdir.

Akrep burcunun genel sağlık durumu hakkında bilgi almak için Akrep Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusuna bakabilirsiniz.

24 Ekim Doğumlu Akrep Burcu Olanlara Tavsiye

  • Bazen yalnız kalabileceğini öğren.
  • Her şeyi anlamaya ve tüm yanlışlara müdahale etmeye çalışma.
  • Hayat senin ama orada yalnız yaşamadığını unutma.
  • Sabırlı olmayı ne kadar erken öğrenirsen o kadar kaliteli yaşamın olur.
  • Hislerine güven, danışacağın insanları çok iyi seç.
  • Seni dağıtacak değerlerin ve kişilerin peşinden gitme. Herkes senin kadar samimi olmayacak çünkü.
  • Sen aşk insanısın. Evleneceğin insanla ilgili yüzyıl kadar düşün sonra karar ver.
  • Kıskançlıklarını kısa kes.
  • Tepki göster ama hatalarını da görmesini bil.
  • Sahip olduğun gücü her zaman kullanmak zorunda değilsin.

Yalnızlık akrep burcu için deşarj ve şarj ünitesi gibidir. İhtiyaç duyduğunda mutlaka yalnız kalarak ruhsal yönden kendisini dengelemelidir. Aksi taktirde içinde dönüştüremediği enerji hem kendisine hem de çevresine olumsuz etki yapacaktır.

 

İlgili Konular

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Akrep Burcunun Dua Günü, Esmaları, Meleği ve Duası

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

 

24 Ekim Akrep Burcu Özellikleri

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.