18 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

18 Kasım Akrep burcu özellikleri, 18 kasım hangi burç, bugün doğanlar

18 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

18 Kasım akrep burcu genel özellikleri, 18 Kasım tarihinde doğanların ortak özellikleri nelerdir?

Bugün Yani 18 Kasım Tarihinde Doğanlar Hangi Burç? 18 Kasım tarihinde doğanlar Akrep Burcu’durlar. Derecelerine, doğum haritalarındaki ev, burç, gezegen konumları ve açılara göre Akrep burcu etkisini az veya yoğun gösterirler.

Akrep Burcunun Yönetici Gezegenleri: Mars ve Pluto’dur.

Mars enerjiyi, gücü ve etkiyi temsil eder. Pluto ise gizemi, madde ötesini, bilinmeyenleri, değişim ve dönüşümü temsil eder.

18 Kasım tarihinde doğan akrep burçlarının akıl ve fiziksel aktiviteleri yüksek seviyededir. Onların ana karakterleri üzerlerine yapışmış olan duygusallık etiketidir. Dışarıdan ‘rahat’ insanlar olarak gözükmelerine rağmen birisiyle bağlantı kurdukları andan itibaren etraflarına bir sıcaklık yayarlar. 18 Kasım insanları ilgi odağı haline geldikleri anlarda çok mutlu ve çok sosyal olurlar.

Görevine düşkünlük 18 Kasım insanlarına uzak bir özelliktir ama meraklı olmak, araştırma yapmak bugün doğmuş kişilerin bilinen özelliklerindendir. 18 Kasım insanlarının ilgiye ihtiyaçları vardır ve bunu alana kadar vazgeçmezler. Herkes tarafından beğenilme isteği bazen abartıya kaçabilir. Bir gruba ait olmaktan çok hoşlanırlar. İş sorumluluk almaya geldiğinde sorun çıkarabilirler.

18 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

İyi Huyları: Sezgisel, Duygusal, Sosyal
Kötü Huyları: İlgiye muhtaç, Ruhsal Olarak Değişken, Sorumsuz

Sayılar ve Gezegenler

9 sayısı ve Mars gezegeninin gücü altındadırlar. “Mars” ve “Plüton” gezegeninin kombinasyonlarından etkilenirler. Gezegenler Mars ve Plüton olunca Mars’ın yüksek enerjisi Pluto etkisi ile gölgelenebilir. Yüksek enerji Pluton’un gizemi ile birleşerek “bilinmeyen, gizemli, görünmeyen” etkiler ortaya çıkabilir. 9 sayısı bugün doğmuş insanların sorumluluktan biraz uzak olmalarına neden olabilir.

Sağlık ve Olumsuz Yönleri

18 Kasım’da doğanlar için psikolojik ve ruhsal çalışmalar çok önemlidir. Eğer diyet söz konusuysa bu diyeti taze sebzeler üzerinden yapmak daha doğru olur. Kendilerine hakim olabiliyorlarsa kırmızı etten de uzak durmaları daha sağlıklı olur. Bir de su içmek çok önemli, günde iki litreye yakın su içmeleri vücudun temizlenmesi bakımından önemlidir.

Akrep burcunun genel sağlık durumu hakkında bilgi almak için Akrep Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusuna bakabilirsiniz.

Dengeli beslenme, düzenli spor, yoga, meditasyon ve derin trans çalışmaları tüm sorunlarınız için iyi gelecektir.

18 Kasım Doğumlu Akrep Burcu Olanlara Tavsiye

  • Başarılı olmak sizi başkalarının ilgisine muhtaç olmaktan kurtarabilir.
  • Kendinizi olduğunuz gibi kabullenin, amaçlarınızı unutmayın.
  • Sorumluluktan kaçtığınız sürece kendinizden de kaçmış olacağınızı unutmayın.
  • Yüksek enerji potansiyelinizi verimli bir şekilde kullanmaya çalışın.

 

İlgili Konular

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Akrep Burcunun Dua Günü, Esmaları, Meleği ve Duası

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

 

18 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.