16 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

16 Kasım Akrep burcu özellikleri, 16 kasım hangi burç, bugün doğanlar

16 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

16 Kasım akrep burcu genel özellikleri, 16 Kasım tarihinde doğanların ortak özellikleri nelerdir?

Bugün Yani 16 Kasım Tarihinde Doğanlar Hangi Burç? 16 Kasım tarihinde doğanlar Akrep Burcu’durlar. Derecelerine, doğum haritalarındaki ev, burç, gezegen konumları ve açılara göre Akrep burcu etkisini az veya yoğun gösterirler.

Akrep Burcunun Yönetici Gezegenleri: Mars ve Pluto’dur.

Mars enerjiyi, gücü ve etkiyi temsil eder. Pluto ise gizemi, madde ötesini, bilinmeyenleri, değişim ve dönüşümü temsil eder.

Bugün doğan akrep burçları otoriteye nasıl sahip olacaklarını ve onu nasıl kullanacaklarını çok iyi bilirler. Bir çoğunun hem evinde hem de işinde iyi bir yönetici olduğu söylenebilir. Ayrıca içinde bulundukları grupların içinde de sözleri geçer ve tavsiyelerine uyulur. Çocukluklarında ya da gençliklerinde genelde asi ve hatta yıkıcı olabilirler. Bu dönem otuzlu yıllarına geldiklerinde yerini daha olgun bir döneme bırakır ve bu zamanlarda 16 Kasım akrepleri hem kendilerine hem etraflarındakilere karşı bir sağduyulu bir anlayış kazanır.

16 Kasım akrepleri bireysel insanlardır; çevrelerinden fazla etkilenmezler. Yardım, destek gibi şeyleri kolay kolay kabul etmezler. Ancak empati yetenekleri çok gelişmiştir. 16 Kasım akrepler kendilerine en uygun kişiyi bulma konusunda oldukça hassastırlar. Bu hassasiyetleri hem iş hem de aşk hayatlarında da geçerlidir.

Bu gün doğan insanlar doğru kişiyi bulmadan bir işe tam anlamıyla girmezler, bu aşk hayatında da böyledir ancak aşk hayatındaki beklentiler ve seçicilikleri nedeniyle evlilikleri gecikebilir.

16 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

İyi Huyları: Otoriter, Etkili, Anlayışlı
Kötü Huyları: Kendisiyle Fazla İlgili, Düzensiz, İzole

Rakamlar ve Gezegenler

16 Kasım günü doğanlar (1+6=) 7 rakamı ve “Neptün” etkisi altındadırlar. 7 rakamı tarafından yönetilenlerin genelde kendi kararlarını vermede ve uygulamada zayıf kalmasına rağmen 16 Kasım insanları bu konuda tam tersi özellik gösterir. Akrep burcunu yöneten Pluto etkisiyle 16 Kasım insanları bir hedefe sağlam bir şekilde odaklanırlar ve genelde ona ulaşırlar.

Sağlık ve Olumsuz Yönleri

16 Kasım günü doğan insanlar oturmayla ilgili rahatsızlıklara dikkat etmelidirler. Sırt ve kilo problemleri sıklıkla görülebilir. Sıkı bir perhiz ve egzersiz döneminin ardından kendilerini bırakmamalıdırlar.

Dengeli beslenme, düzenli spor, yoga, meditasyon ve derin trans çalışmaları tüm sorunlarınız için iyi gelecektir.

Akrep burcunun genel sağlık durumu hakkında bilgi almak için Akrep Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusuna bakabilirsiniz.

16 Kasım Doğumlu Akrep Burcu Olanlara Tavsiye

  • Empatiyi hayata geçirdiğinde daha mutlu olabilirsin.
  • Otorite herkese fayda sağladığında faydalıdır.
  • Güç sizi değil Siz gücü ele geçirmelisiniz.
  • Birey olmak demek insanlardan tümüyle uzak kalmak demek değildir.

 

İlgili Konular

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Akrep Burcunun Dua Günü, Esmaları, Meleği ve Duası

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

 

16 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.