15 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

15 Kasım Akrep burcu özellikleri, 15 kasım hangi burç, bugün doğanlar

15 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

15 Kasım akrep burcu genel özellikleri, 15 Kasım tarihinde doğanların ortak özellikleri nelerdir?

Bugün Yani 15 Kasım Tarihinde Doğanlar Hangi Burç? 15 Kasım tarihinde doğanlar Akrep Burcu’durlar. Derecelerine, doğum haritalarındaki ev, burç, gezegen konumları ve açılara göre Akrep burcu etkisini az veya yoğun gösterirler.

Akrep Burcunun Yönetici Gezegenleri: Mars ve Pluto’dur.

Mars enerjiyi, gücü ve etkiyi temsil eder. Pluto ise gizemi, madde ötesini, bilinmeyenleri, değişim ve dönüşümü temsil eder.

Bu gün doğan akrep burcu insanları sürekli olarak yeni olaylar ve insanlarla yüz yüze gelirler. Her an tetikte oldukları için beklenen ya da beklenmeyen tüm olaylara bir şekilde hazırlıklı olurlar. Mücadele etmek onlar için vazgeçilmezdir. Son derece çekici ve zariftirler. Kendileri ve başkaları adına mücadele etmekten asla kaçınmazlar ancak güçlerini sadece haklı olduklarını düşündükleri konularda ve alanlarda kullanırlar.

15 Kasım akreplerinin çoğu oldukça sabırlıdır. Harekete geçmek için doğru anı beklemenin önemini çok iyi bilirler ve nadiren düşünmeden hareket ederler.

Aşk hayatlarında tehlikelerle karşılaşırlar. Aşk hayatlarına bu yüzden dikkat etmelidirler. Artıları genellikle eksiklerini çok iyi maskelediği için bir anda ortaya çıkan kötü özellikleri partnerlerinde şok etkisine neden olabilir. Bu durum bazen hayatlarına heyecan da katabilir.

Bu insanlarda bir kıyamet günü korkusu vardır. Her zaman en kötüyü beklediklerinden bazen oldukça telaşlı tavırlar sergileyebilirler. Sürekli tetikte olduklarından, onları bir an göründükleri yerde biraz sonra tekrar görmek oldukça zordur, çok hareketlidirler. Bir bakarsınız çatıda, bir bakarsınız Sokaktadırlar.

15 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

İyi Huyları: Ölçülü, Çekici, Zarif
Kötü Huyları: Havai, Tedirgin, Kazaya Yatkın

Rakamlar ve Gezegenler

15 Kasım doğumlu insanlar, 6 rakamı ve “Venüs” gezegeni tarafından yönlendirilirler. 6 rakamı, bu insanlara çekicilik ve ilham gücü getirir. Fakat, Venus’ün Akrep burcunun gezegeni Pluto’nun ortak etkisi, özellikle aşk ilişkilerinde, her türlü tehlikeli öğeyi de beraberinde getirir. Bu noktada ilişkiler konusunda saplantılardan kaçınmalıdırlar.

Sağlık ve Olumsuz Yönleri

Bugün doğan insanlar üzerinde herhangi bir duygusal baskı, aşırı derecede strese neden olabilir. Diyet söz konusu olduğunda ise, kırmızı et tüketimlerine dikkat etmeleri ve şekeri minimum da tutmaları gerekir. Sebze ağırlıklı yiyecekler yemeleri tavsiye edilebilir. Agresifliklerini ve enerjilerini boşaltmaları için egzersiz yapmaları gerekebilir.

Dengeli beslenme, düzenli spor, yoga, meditasyon ve derin trans çalışmaları tüm sorunlarınız için iyi gelecektir.

Akrep burcunun genel sağlık durumu hakkında bilgi almak için Akrep Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusuna bakabilirsiniz.

15 Kasım Doğumlu Akrep Burcu Olanlara Tavsiye

  • Ruhsal bütünlüğünüzü korumaya çalışın.
  • Sinirlerinize hakim olmak çok önemlidir.
  • Güven öncelikle kendinize dönük olmalıdır.
  • Korku ve şiddet her zaman kontrolünüzde olmalıdır.
  • Venüs etkisi size kibarlık ve zarafet katacaktır. Oradan beslenmeye özen gösterin.

 

İlgili Konular

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Akrep Burcunun Dua Günü, Esmaları, Meleği ve Duası

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

 

15 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.