11 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

11 Kasım Akrep burcu özellikleri, 11 kasım hangi burç, bugün doğanlar

11 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

11 Kasım akrep burcu genel özellikleri, 11 Kasım tarihinde doğanların ortak özellikleri nelerdir?

Bugün Yani 11 Kasım Tarihinde Doğanlar Hangi Burç? 11 Kasım tarihinde doğanlar Akrep Burcu’durlar. Derecelerine, doğum haritalarındaki ev, burç, gezegen konumları ve açılara göre Akrep burcu etkisini az veya yoğun gösterirler.

Akrep Burcunun Yönetici Gezegenleri: Mars ve Pluto’dur.

Mars enerjiyi, gücü ve etkiyi temsil eder. Pluto ise gizemi, madde ötesini, bilinmeyenleri, değişim ve dönüşümü temsil eder.

11 Kasım’da doğan karmaşık dünyanın karmaşık insanları, derinlikli, sorunlu ve çalkantılı doğalarını gizlemek için neşeli, zeki bir görünüş sergilerler. Çevrelerinde güç sahibi olan bu kişiler iyiliklerini insanlara, aktivitelere veya ilgilendikleri her ne ise ona adarlar. Karanlık tarafları paradoksal olarak onların mizahını ateşler ve onlara iyi bir mizah anlayışı için gereken gücü verir.

11 Kasım insanları fiziksel olarak manyetik çekim gücüne sahiptirler ve bu çekim güçlerini nasıl kullanacaklarını iyi bilirler. Bir 11 Kasım insanıyla karşılaştığınızda dikkatli olun, her an çekim alanlarına kapılıp ona aşık olabilirsiniz. 11 Kasım insanının yeteneklerini, hırsını veya kariyerini kötüye kullanmasını hayretle izleyebilirsiniz.

Çevresinde var olan insanları belli bir alana kanalize etmek için yeteneklerini ustaca kullanırlar. Kendileri ile benzer yeteneklere sahip olanlar dışında onların çekim alanına girenler neler olup bittiğini anlayamazlar. Çünkü doğrudan bir şeyin yapılmasını istemezler. O isteği onlara aşılarlar.

11 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

Olumlu Yönleri: İkna edici, renkli, enerjik ve etkileyici
Olumsuz Yönleri: Paylaşımcı olmayan, karanlık, büyülenmiş

Rakamlar ve Gezegenler

11 Kasım günü doğanlar (1+1=) 2 rakamı ve Ay tarafından yönetilirler. 2 rakamıyla yönetilen insanlar iyi lider olmaktan çok iyi yardımcı ve partner olurlar. Kusura bakmayın ancak Başbakan Yardımcılığına kadar yükselebilirsiniz. Bu gün doğanlar “Ay“’ın etkisiyle hayalci/üretken ve derin duyguların etkisi altındadırlar.

Sağlık ve Olumsuz Yönleri

11 Kasım insanları çok fazla fiziksel düzlemde yaşarlar ve vücutları konusunda takıntılı olabilirler. Bugün doğanlara etkin egzersiz önerilir; aerobik, dans, koşu gibi. Rekabet üzerine kurulu sporlar bu gün doğan insanlar için iyi bir fikir olmayabilir.

Dengeli beslenme, düzenli spor, yoga, meditasyon ve derin trans çalışmaları tüm sorunlarınız için iyi gelecektir.

Akrep burcunun genel sağlık durumu hakkında bilgi almak için Akrep Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusuna bakabilirsiniz.

11 Kasım Doğumlu Akrep Burcu Olanlara Tavsiye

  • İyilikte koşul aramayı bırakmalısın.
  • Yeteneklerinizi doğru ve iyi yönde kullanmak sizi daha çok mutlu edecektir.
  • İnsanları etkilemek kendi isteklerinin yapılması demek değildir.
  • Rekabet olumsuz yönlerinizi açığa çıkarabilir, gerektiğinde yalnız yürüyün.
  • İç dünyanızı herkesin bilmesine gerek yok ama sizi dinleyecek dostlar edinin.

 

İlgili Konular

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Akrep Burcunun Dua Günü, Esmaları, Meleği ve Duası

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

 

11 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.