Yengeç Yengeç Uyumu, Yengeçle Yengeç Anlaşabilir mi?

Yengeç Yengeç Uyumu, Yengeçle Yengeç Anlaşabilir mi?

Yengeç Yengeç Uyumu

Yengeç Burcu Yengeç Burcu Uyumu. Yengeç ve yengeç nasıl anlaşır? Yengeç Burcu ile Yengeç Burcu Anlaşabilir mi?

Yengeç Erkeği Yengeç Kadını Uyumu veya Yengeç Kadını Yengeç Erkeği Uyumu

 

Yengeç Yengeç “Uyum Analizi”

İki yengeç birbiri ile anlaşabilir mi? Yengeç ile başka bir Yengecin beraberliği gerçek bir Romeo-Juliet aşkı gibi olabilir. Çünkü bu ilişki iki romantiğin birleşmesi olacak. Üstelik onlarınki gibi kötü sonla bitmeyecektir.

Yengeç’lerin yoğun duygulara, sık sık içten sevgi gösterilerine, şefkate, ilgiye ve yakınlığa ihtiyaçları vardır. Sadece ilişkinin en başında değil hayatları boyunca aynı ilgiyi beklerler. Sevgi alamazlarsa susuz kalmış çiçekler gibi solabilirler. Aynı şeylere ihtiyaç duyduğunuz için birbirinizi iyi anlarsınız. İkinizde evi, aileyi her şeyin üstünde tutarsınız ve çok iyi anne-baba olursunuz.

Yengeç Yengeç Uyumu “İletişim”

Su grubu burçları olduğunuz için, İkiniz konuşmadan bile birbirinizin duygularını anlayabilirsiniz. Şefkatli bir bakış yada nazik bir davranışla anlaşabilirsiniz. İkinizin de yöneticisi Ay’dır. Bu yüzden ruh haliniz sık sık değişebilir. Aynı anda karamsarlığa kapılırsanız birbirinizi teselli edemezsiniz. Bu ise bu kadar uygun bir eş için ödeyeceğiniz küçük bir bedel olacaktır.

Dikkat etmeniz gereken bir başka konu ise geçmişle olan bağınız olacaktır. Yengeçler bugünden şikayetçidirler, geçmişe özlem duyarlar ve hatıraları ile yaşarlar. Birinizin önceki evliliğinden bir çocuğu varsa onunla ilgilenmekten diğer Yengeci ve çocuklarını ihmal edebilir. Bu da hassas diğer Yengeci incitebilir.

Geçmişe dair herşeyle duygusal bağınız olduğu için sizde hatırası olan hiçbir şeyi atmak istemezsiniz. Her ikiniz de de biriktirme alışkanlığı olursa evinizin her yanı hatıra değeri olan ama kullanılmayan eşyalarla dolup taşabilir. Odanızın birini müzeye çevirmek güzel bir fikir olabilir.

Her ikinizde unutkan olabilirsiniz. Birbirinize verdiğiniz sözleri ve yapmanız gerekenleri not almayı deneyebilirsiniz. Yöneticiniz Ay olduğu için dolunay zamanları her ikinizde gergin ve asabi olabilirsiniz. İyi tarafı uyuyamadığınızda her ikinizde uyumazsınız. Birbirinize destek olabilirsiniz. Bunun normal olduğunu bilerek birbirinizi kırmamaya çalışın.

Yengeç Yengeç Uyumu “Cinsel Uyum”

Yengeç yengeç uyumu nasıldır? İki yengeç cinsel yönden anlaşabilir mi?

Yatakta ikiniz de tatlı, yumuşak ve ilgilisiniz. Birlikte dünyayı yerinden oynatabilirsiniz. Su elementleri beden dilini, yüz ifadelerini çok iyi algılarlar. Onun için yatakta hayranlığınızı, mutluluğu ve aşkı çok iyi ifade edebilirsiniz. İkinizin de sezgileri başkalarının düşüncelerini okuyacak derecede gelişmiştir.

Doğum haritanızdaki diğer konumlarda uyumlu ise birbirinize sıkıca sarılın. Hiç kimse sizi sizden daha iyi anlamayacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Yengeç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yengeç Yengeç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yengeç yengeç uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Yengeç burcu erkeği ve kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yengeç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yengeç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yengeç Yengeç Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.