Yay Yay Uyumu, Yay Burcuyla Yay Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Yay Uyumu, Yay Burcuyla Yay Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Yay Uyumu

İki Yay burcunun uyumu nasıldır? İki yay burcu nasıl anlaşır? Yay Burcu ile Yay Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Erkeği Yay Kadını Uyumu veya Yay Kadını Yay Erkeği Uyumu

 

İki Yay Burcunun Uyum Analizi

Yay Yay İlişkisi Nasıldır?

  • Felsefi
  • İki gezgin
  • İyimser
  • Keyifli tartışmalar
  • Sosyal

İki yay burcu bir araya gelmiş ve geleceğe dönük planlar yapıyorsa, bu iki yay büyük ihtimalle ya yolculuk sırasında veya eğitim hayatlarında tanışmışlardır. Diğer tüm benzer burçların birlikteliğinde olduğu gibi iki yay burcunun birlikteliği de benzer özelliklerinden dolayı renkli, uyumlu ve keyifli olacaktır. Yay burcu öğrenmeyi, daha önce bilmediği yerlere yolculuk yapmayı, felsefi konulara kafa yormayı, sohbet etmeyi ve organizasyonlar yapmayı çok sever. Tüm bunları seven diğer bir insanla birlikte olmak doğal olarak keyifli olacaktır.

Ateş grubu burçları üretken burçlardır. Birlikte rafa kaldırdığınız tüm projelerinizi tozlu raflardan indirip yeniden gözden geçirerek hayata geçirebilirsiniz. İki yayın uyumu birikimlerin yaşama geçirilmesi için iyi bir fırsat olacaktır.

İletişim Uyumu

İki yay burcunun iletişim uyumu nasıldır? İki yay burcu arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Bir araya geldiğinizde en büyük zevklerinizden biri farklı konularda sohbet ederek beyin fırtınası yapmak olacaktır. Bu sohbetler iyimser bir atmosferde geçer ve çoğunlukla sosyal sorunlara odaklı olur. Her ikinizde küçük meseleleri o kadar derin bir şekilde ele alırsınız ki ertesi sabah uyandığınızda tüm dünyanın değişime uğrayacağını düşünebilirsiniz.

Gün boyu yaşadıklarınız, gidip gördüğünüz yerlerdeki insanlar, farklı yaşam tarzları, insanların bakış açıları ve yeni tanıştığınız insanlarla yaşadıklarınızı birbirinizle paylaşmaktan keyif alırsınız. Ancak tüm benzer burç birlikteliklerinde olduğu gibi bir süre sonra sürekli tekrarlanan döngüler ve tıpkı kendiniz gibi birisi ile olan birlikteliğiniz size sıkıcı gelmeye başlayabilir. Bu duruma hazırlıklı olur ve sürekli yeni projeler peşinde koşarsanız o noktaya hiçbir zaman gelmeyebilirsiniz.

Eğer doğum haritanızda ikinizden birini farklı kılacak burç ve gezegen konumları bulunuyorsa birlikteliğiniz hiçbir zaman monotonlaşmayabilir. Her ihtimale karşı siz elinizin altında alternatif planlar bulundurmayı unutmayın.

İki Yay Burcunun Cinsel Uyumu

İki Yay burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Yay burçlarının cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

İki yay burcunun cinsel uyumu benzer özelliklerden dolayı ihtiyaçları karşılayacak düzeyde olacaktır. Eğer doğum haritanızda farklı etkiler almamışsanız ve biriniz diğerine göre cinsel enerji potansiyeli olarak farklı değilse ne zaman ne istediğinizi iyi bilirsiniz. Yay burcu entelektüel bir ağırlığa sahip olsa da cinsel yaşamında çok farklı bir kişilik sergileyebilir. Kullanacağı sözlerle eşini nasıl baştan çıkaracağını çok iyi bilir.

Yay burcu ateş grubuna mensup olduğu için enerji potansiyeli yüksektir. Enerjisini sportif faaliyetlerle atamadığında cinsel yaşama yönelecektir. Yay burcu için cinsel yaşam bir ihtiyaç mıdır? Eğer enerjisini farklı bir alana yönlendiremezse evet bir ihtiyaçtır. Bu konuda her iki yay burcu da birbirlerini çok iyi anlayacaklardır.

Çoğu zaman hareketli geçen bir yaşamınız vardır ve evde fazla durmazsınız. Cinsel yaşamınız sosyal aktivitelerinizden arta kalan enerji ile renklenir. Kapalı ortamları sevmediğiniz için daha çok açık hava sporlarına yönelirsiniz.

İki Yay burcunun ilişkisi kısaca nasıldır? Hareketli, iyimser, enerjik, geleceğe dönük, felsefi ve üretken.

Dikkat edilmesi gereken noktalar:

  • İlişkiler zaman zaman tüm yenilikler tükedildiğinde sıkıcı gelebilir. Her zaman kendinizi yenileyecek yeni fikirler bulundurun.
  • Her ikinizde geleceğe dönük parasal endişeler taşımazsınız. Biriniz, ikinize iyilik yapın ve bir acil durum fonu oluşturun.
  • Kendinizi işlerinize fazla kaptırıp birbirinizi ihmal etmemeye çalışın.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

İki yay burcunun birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yay Yay aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yay yay uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

 

Yay burcu erkeği ve kadını

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yay Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yay Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yay Yay Uyumu

20 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.