Koç Aslan Uyumu, Koçla Aslan Anlaşabilir mi?

Koç Aslan Uyumu Koçla Aslan Anlaşabilir mi? koç burcu aslan burcu uyumu, ilişki uyumu, cinsel uyum, evlilik uyumu

Koç Aslan Uyumu

Koç Burcu Aslan Burcu Uyumu. Koç ve aslan nasıl anlaşır? Koç Burcu ile Aslan Burcu Anlaşabilir mi?

Koç Erkeği Aslan Kadını Uyumu veya Koç Kadını Aslan Erkeği Uyumu

 

Koç Aslan Uyum Analizi

Bu ilişki benzer ruhların beraberliği olacaktır. Enerjik, heyecanlı, güç dolu bir ilişki sizleri bekliyor. Aslan burcu sanki sizi mutlu etmek için yaratılmış.

Ateşli sohbetler, parlak fikirler ve macera dolu bir ilişki olacaktır. Aslan burcu sizin aşk eviniz olan 5. evinizin yöneticisidir ve sizi çok mutlu edebilecek özelliklere sahiptir. En zor gününüzün sonunda bile sizi güldürebilen, neşeli, cömert Aslan’a hayran olacaksınız. İkinizde ateş elementi olduğunuz için sınırlarınızı zorlayarak etrafınızdaki dünyayı keşfetme dürtüsüne sahipsiniz. Ateş burçları çok yapıcı ve üretkendirler bu yüzden aranızda sonsuz fikir alışverişi olacaktır. İkinizinde hayattan beklentileri çoktur, bu beklentilerinizi birlikte gerçekleştirebilirsiniz.

Koçla Aslan “Duygusal Uyum”

Aslan sevgiliniz romantik olduğu için size hoş sürprizler hazırlayacaktır. Pahalı ve gösterişli yerlerde yemek yemekten ve buralarda görülmekten zevk alır. Görünüşüne önem verir, iyi giyinmeyi sever ve aynı özeni sizinde göstermenizi ister. Aslan burcu koç burcunu sever mi? Koç öncü, Aslan ise sabit niteliktedir. Koç burcu lider özelliklerini aslan burcu üzerinde dikte etmediği sürece iki ateş grubu burcu birbirlerinden her zaman etkilenirler. Aslan burcu da kendisi kadar enerjik, sportif ve maceraperest koç burcunu sevecektir.

Koç Aslan Uyumu “Cinsel Uyum”

Aslan burcu, baştan çıkarma ustasıdır. Yönetmeyi seven Koç, kendinizi bu defalık onun ellerine bırakırsanız mutlulukla teslim olduğunuz ilk savaşınız bu olabilir. Cinsel beraberliğiniz ateşli, tatlı ve her yönü ile mükemmel olacaktır. İkinizde son derece tutkulu ve enerji dolusunuz. Koç Aslan cinsellik uyumu iki ateş grubu burcu için her zaman harikadır.

Aslan kadını ve Aslan erkeği gururlarına çok düşkündür, hiç bir şekilde aldatılmayı hazmedemez. O da sizin gibi birinci olmak ister, ikinciliğe tahammülü yoktur.

Koç Aslan Uyumu “Üretkenlik”

İkinizde pratik olmamakla birlikte çok üretkensiniz. Büyük ihtimalle yeterli gelire sahip olacaksınız. İkiniz birden ilişkiyi yönetmek istediğiniz için iki patronlu bir ortaklık gibi olacaktır. Bu yüzden aranızda sürekli bir gerilim olabilir. Bu gerilimi düşürmenin en kolay yolu karşılıklı olarak astrolojik özelliklerinizi iyi tanımaktır. Hangi davranışın hangi sevepten ortaya çıktığını bildiğiniz sürece olası sorunlara gülüp geçebilirsiniz. İkinizin enerjisi birlikte yapacağınız işlerdeki üretkenliği artıracaktır.

Koçla Aslan “İletişim Uyumu”

Aslan‘ın inatçılığından şikayetçi olabilirsiniz. Siz ona göre biraz daha esnek olduğunuz için, bazı durumlarda sizin alttan almanız gerekebilir. Aslan ve Koç’un kavgası sırasında çığlıklar ve kükremeler duyulacaktır. Aslan kükremesi ile Koç’u sindirebilir. En iyisi olaylar büyümeden kontrol altına almak olacaktır. En etkileyici ve tahrik edici ses tonunuzla barışmayı önerin ve asla onun gururunu kırmayın. Gururu kırılan Aslan’ı teskin etmek oldukça zordur. Beraberliğinizin devamı için kesinlikle Aslan’ın gururunu kırmamalısınız.

Sevgili Koç sanki Aslan burcu sizin için yaratılmış, birbirinizin ihtiyaçlarını o kadar iyi anlarsınız. Sakın bu şehvetli kediyi elinizden kaçırmayın.

Koç Aslan İlişkisinde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

  • Koç burcu da Aslan burcu da ateş grubu burçlarındandır. Her ikisi de öncelikli olarak koç burcu olmak üzere doğuştan liderdirler.
  • Kolay kolay hiç kimseye boyun eğmezler. Hassas noktaları “emrivaki” lerdir. Koç burcu da Aslan burcu kendilerine emir verilmesinden, ısrar edilmesinden ve bir şeylerin dikte edilmeye çalışılmasından hoşlanmazlar.
  • Aslan burcu Koç burcuna göre daha eğlenceli ve sempatiktir. Bu durum sizi asla yanıltmamalıdır. Sınırlar aşıldığında ne kadar şiddetli olduğuna siz bile şaşırabilirsiniz. İyi bir birliktelik farklılıkların anlayışla karşılandığı bir birlikteliktir.
  • Aslan burcu hediye almaktan, hoş sürprizler yapmaktan ve birlikte olduğu insanları eğlendirmekten büyük keyif alır. Ona engel olmadığınız, yaptıklarını taktir ettiğiniz ve sınırlarını zorlamadığınız sürece güzel bir birliktelik yaşayabilirsiniz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Koç ve Aslan burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Koç Aslan aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanması da eşlerin karşılıklı iletişimi ile mümkün olacaktır.

 

Koç burcu erkeği ve kadını

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Koç Aslan Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 21 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.