Boğa Aslan Uyumu, Boğayla Aslan Anlaşabilir mi?

Boğa Aslan Uyumu, Boğayla Aslan Anlaşabilir mi?

Boğa Aslan Uyumu

Boğa Burcu Aslan Burcu Uyumu. Boğa Burcu ile Aslan Burcu Anlaşabilir mi?

Boğa Erkeği Aslan Kadını Uyumu veya Boğa Kadını Aslan Erkeği Uyumu

 

Boğa Aslan Uyumu “Uyum Analizi”

Sevgili Boğa, Aslan ile benzer yönleriniz çoktur. İkinizde şık bir restoranda yemek yemek, ilginç partilere, kültürel aktivitelere katılmak, güzel bir eve sahip olmak gibi hayatın ince, güzel, seçkin şeylerinden zevk alırsınız.

İkinizde sahiplenirsiniz, ilişkinin en başında bile üçüncü kişiye tahammül edemezsiniz. İhtiyaçlarınız ise çok farklıdır. Siz güvenlik duygusuna, sık sık sevgi gösterilerine ihtiyaç duyarsınız. Aslan ise pohpohlanmak, saygı ve ilgi görmek ister. Aslan sizin iltifatlarınıza bayılır, yıllardır birlikte olsanız bile aynı şeyleri bekler. Onu bu konuda ihmal ederseniz onu artık sevmediğinizi düşünecektir. Yanlış anlamamasına dikkat edin.

Siz ise Aslan’ın üretkenliğine hayran olursunuz. Bir çok Aslan burcu insanı sanat ile uğraşır. Çünkü beğenilmeye ve alkışlanmaya ihtiyaçları vardır. Bu ihtiyaçlarını gidermenin en güzel yolu da sanattır. Özellikle tiyatro, televizyon oyuncusu olarak veya reklamcı, sanat yönetmeni, grafik tasarımcısı olarak çalışır. Boğa ise yeni yatırımlar yapar, başarılı olabilecek şirketler kurar. İş kurma ve geliştirme bilgisine sahip Boğa’ya özellikle yeni bir iş kurulurken ihtiyaç duyulur.

Boğa hayatta engellerle karşılaşacağını bilir ve sabırla üstesinden gelmeyi becerir. Aslan ise karşısına bir engel çıkınca çok şaşırır. Yeteneğinizi kullanarak bu ilişkiyi yürütmeye çalışın. Boğa çok sabırlıdır, adeta bir maraton koşucusudur aynı zamanda beklentileri de gerçekçidir. Siz bir şeyi ya en iyi şekilde yaparsınız yada hiç yapmazsınız. İlişkinizdeki ilk zorlukta bırakıp gitmezsiniz.

İkinizde farklı nedenlerle de olsa maddeye önem verirsiniz. Etrafınızın güzel eşyalarla dolu olmasını istersiniz. Güzellikler, Boğa’nın zevkini tatmin ederken, Aslan için başarısının kanıtı demek olur. Aslan’ın pahalı ve seçkin zevkleri size de haz verir ama maliyeti düşündürür. Aslan’ın lüks ihtiyaçları zaman zaman sizi zor durumda bırakabilir. Boğa burcu olarak elinize para geçer geçmez bankaya yatırmak istersiniz. Aslan sizi anlasa bile dar bir bütçe ile yaşamaktan rahatsız olur. İlişkiniz ciddileşmeye başladığında bu konuları oturup konuşmanızda fayda var.

Boğayla Aslan Uyumu “İletişim”

Daha önemli bir konu ise, ikinizinde sabit nitelik taşıdığınız için inatçı olmanızdır. Anlaşamadığınız bir konuda bir türlü uzlaşamazsınız. Her ilişkinin yürümesi için zaman zaman alttan almak gerekir, ideali ise hep aynı kişinin alttan almaması olacaktır. Aslan’la anlaşmazlığa düştüğünüzde bunu hatırlayın.

Olaylara bütün olarak bakan Aslan, çevresindeki her şeyden kendine pay çıkarmayı sever. Bunu farkına varmadan, doğal olarak yapar. Bu sizi sinirlendirse de, katlanmaya çalışın. Bu zevki Aslan’dan etmeyin ki huzurunuz bozulmasın. Aslan burcu, Güneş sisteminin yöneticisi Güneş tarafından yönetildiği için ben merkezcidir.

Boğa ise Venüs tarafından yönetilir, onun için siz daha politik yaklaşırsınız. Aslan’ı çok seviyorsanız onun kendini beğenmişliği yüzünden aranızı açmadan, diplomatik yaklaşabilirsiniz.

Siz kolay sinirlenmezsiniz ama kızdığınız zaman öfkeniz korkunçtur. Aslan’ın da öfkesi sizinkinden aşağı kalmaz. Burçlarınız birbirine sert açı yaptığı için kavga ettiğiniz zaman etraf savaş alanına dönecektir. Unutmayın ki birbirinizi alt edemezsiniz. Aslan’ı sindirseniz bile o anki karşılaşmayı kazanmış sayılırsınız ama savaşı kaybedebilirsiniz.

Boğa Aslan Uyumu “Cinsel Uyum”

Boğa aslan cinsel uyumu her iki burcunda doğal özelliklerinden dolayı çok iyi olacaktır. Ancak dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Aslan’ın ihtişamlı hayallerini toprak burcunun gerçekliliği ile alaşağı etmeyin. Onu fazla zorlayıp parıltısını söndürmeyin. Yatakta ikinizde canlı, ihtiraslı, tutkulusunuz. Aslan’ın beğenilmeye ve övülmeye çok ihtiyacı olduğunu unutmayın. Ona zaman ayırın, buna değecektir.

Aslan sizin beğendiğiniz gibi sıcakkanlı ve cömerttir. Abartılı tutumu ile sizi çok eğlendirecektir. Onun eğlenceli ve zaman zaman eleştirdiğiniz cömert hayatına alıştıktan sonra, Aslan’sız bir hayat size çok sıkıcı gelmeye başlayacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Boğa ve Aslan burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Boğa  Aslan aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Boğa aslan uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Boğa burcu erkeği ve kadını

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Boğa Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Boğa Aslan Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.