Aslan Burcu Uyumu

Aslan Yay Uyumu, Aslanla Yay Anlaşabilir mi?

Aslan Yay Uyumu

Aslan Burcu Yay Burcu Uyumu. Aslan ve yay nasıl anlaşır? Aslan Burcu ile Yay Burcu Anlaşabilir mi?

Aslan Erkeği Yay Kadını Uyumu veya Aslan Kadını Yay Erkeği Uyumu

 

Aslan Yay Uyumu “Uyum Analizi”

Yay ile tanışır tanışmaz onun sizin için yaratıldığını anlamışsınızdır. Hiç kimsenin yanında kendinizi bu kadar rahat hissetmemiştiniz. Yay sizin yıldız haritanızın gerçek aşk evinize yani 5. evinize düşmektedir.

İkinizde zeki ve aydınlık ateş burçlarısınız. Yapıcı ve orijinal fikirlerle dolu, hevesli, maceracı, hayat dolu, cömert ve iyimsersiniz. Sıcaklığınız tüm çevrenizi ısıtır, sizin yakınınızda olmak her zaman eğlenceli ve heyecanlıdır.

İletişim Uyumu

Yay ile aranızda iyi bir iletişim vardır. Onunla derin konularda sohbet etmekten zevk alırsınız. Yay insanı hayat hakkında zor sorular sorarak sizi sıkıştırabilir. “Neden buradayız”, “Ne olacağız” gibi sorularla üzerinize gelmesini kışkırtıcı bulursunuz. Siz Aslan burcu olarak insanlığın varoluş nedenini fazla sorgulamasanız da Yay’la olan bu sohbetleriniz sizin için zihin egzersizidir ve sizi eğlendirir.

Yay ile ortak zevklerinizden biri de seyahattir. Yay seyahat ederek yeni yerler keşfetmezse mutsuz olacaktır. Siz de seyahat ederek ufkunuzu genişletmek istersiniz.

Aslan Yay Uyumu “Cinsel Uyum”

Aslan yay cinsel uyumu nasıldır? Aslan yay cinsellik tatmin edici olabilir mi?

Geceleri birlikteliğiniz yıldızlardan daha parlak olacaktır. Yatakta beraberliğiniz önce yumuşak ve oyuncu iken daha sonra tutkulu, güçlü, vahşi bir aşka dönüşecektir.

Siz ilişkinizi bir an önce resmileştirmek isteseniz de acele etmemelisiniz. Yay özgürlüğüne düşkündür, kısıtlanmaya gelemez. Onu serbest bırakırsanız bir süre sonra koşarak size geri gelecektir.

Aslanla Yay Uyumu “Uyum Özeti”

Yay’ın hoşlanmadığınız özelliği onun fazla açık sözlü oluşudur. Siz eleştirilmekten nefret eder ve hep övülmek istersiniz.

İkinizde pratik değilsiniz. Bu yüzden gerçekçi bir yaklaşımla ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayacağınızı belirlemelisiniz. İkinizde para kazanacağınızdan eminsiniz ve bir şekilde bunu başarırsınız. Siz sabit burçsunuz, dolayısı ile bir engelle karşılaştığınız zaman hemen üstesinden gelemezsiniz. Yay ise değişken burç olduğu için daha esnektir, bir engelle karşılaştığınız zaman ne yapılacağını bilir.

Aslan çok gururludur, Yay ise gururunun esiri olmaz ve olaylara özgürce objektif yaklaşabilir. Yay’ın rahatlığı hoşunuza gidecektir. Siz her hangi bir konuda diretseniz de Yay’ın sayesinde gururunuz kırılmadan vazgeçebilirsiniz. Aslan kendi kendini gururu ve inadı yüzünden bir köşeye sıkıştırdığı zaman Yay onu bu durumdan kurtarabilir. Sırf bu yüzden bile Yay’ı çok seveceksiniz.

Yay ile muhteşem bir hayatınız olabilir. Zaten çok fazla olmayan farklılıklarınıza anlayış gösterin. İkiniz içinde eğlenceli ve her açıdan mükemmel bir beraberlik olacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Aslan ve Yay burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Aslan Yay aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Aslan yay uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Yay burcu erkeği ve kadını

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Aslan Yay Uyumu

www.akrepblog.com

Bu yayın en son güncelleştirildi 23 Mart 2023 23:42

Akrep

Yorumları Göster

  • aslan çok bencil ben çok eleştiririm sonunda fiş çekilir. tartışmalar bitmek bilmez. başından iyi düşünülmesi gereken bir ilişki. iyi geçinen var mı bilmiyorum ama ben yapamadım. nişan aşamasına gelmeden bitirdik. araştırdıkça neden yapamadığımızı daha iyi anladım. özlüyor muyum? bazı yanlarını özlüyorum evet ama çok sabırlı olmak lazım

Paylaşım
Tarafından yayınlandı
Akrep

Son Konular

Mars 8. Evde

Mars 8. Evde Mars 8. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

25 Nisan 2024

Mars Akrep Burcunda

Mars Akrep Burcunda Mars akrep burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

24 Nisan 2024

Mars 7. Evde

Mars 7. Evde Mars 7. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

23 Nisan 2024

Mars Terazi Burcunda

Mars Terazi Burcunda Mars terazi burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

22 Nisan 2024

Mars 6. Evde

Mars 6. Evde Mars 6. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

21 Nisan 2024

Mars Başak Burcunda

Mars Başak Burcunda Mars başak burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

20 Nisan 2024

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku