Aslan Koç Uyumu, Aslanla Koç Anlaşabilir mi?

Aslan Koç Uyumu, Aslanla Koç Anlaşabilir mi?

Aslan Koç Uyumu

Aslan Burcu Koç Burcu Uyumu. Aslan ve koç nasıl anlaşır? Aslan Burcu ile Koç Burcu Anlaşabilir mi?

Aslan Erkeği Koç Kadını Uyumu veya Aslan Kadını Koç Erkeği Uyumu

 

Aslan Koç Uyumu “Uyum Analizi”

Bu, hayat dolu, canlı bir ilişki olacaktır. İkinizde enerji dolu, cesaretli, hevesli ateş burçlarısınız ve birbirinizi çok iyi anlarsınız. Aslan sevgilinizin de dünyaya bakış açısı sizin gibidir.

Bu ilişki, heyecanlı, hareketli, tutkulu, gürültülü, göz alıcı, eğlenceli ve canlı olacaktır. İkinizde çabuk öfkelendiğiniz için sık sık kavga edebilirsiniz. Belki de barışmak çok zevkli olduğu içindir, kavga etmeyi de diğer şeyler kadar çok seversiniz. İkinizde tutkulusunuz, bir araya geldiğiniz zaman sanki gökte şimşekler çakar. Yaptığınız işleri canı gönülden hevesle yaparsınız yada hiç yapmazsınız.

Aslanla Koç Uyumu “İletişim”

Koç oldukça hırslıdır, Aslan ise şartlar onu zorlamadıkça kılını bile kıpırdatmaz. Siz Aslan olarak her şeyin kendiliğinden oluşmasını beklersiniz. Buna layık olduğunuza inanırsınız. Sizin bu tutumunuza yol açan çok gelişmiş olan egonuzdur. Koç’un egosu sizinki kadar güçlü değildir ve size çok şaşırır. Sizin gibi isteklerinin evren tarafından mucize eseri gerçekleşeceğine değil çok çabalayarak gerçekleşeceğine inanır.

Koç için oyunun nasıl oynandığı değil, sadece kazanmak önemlidir. Kazanmak için her yolu denerken rakiplerine hiç acımaz. Sizin ise kazanmak için neden fazla çaba göstermediğinizi içten içe merak eder. Bu ilişkinizde dikkat etmeniz gereken bir noktadır.

Koç’un cesaretine ve her türlü zorluğa göğüs gererek yeni atılımlar yapmasını takdir edersiniz. Kafasına koyup da başaramayacağı hiç bir şey yoktur, aynı şekilde yakınındakileri de motive etme yeteneğine sahiptir.

İkinizde detaylar ve günlük işlerle ilgilenmediğiniz için bu konularda yardıma ihtiyacınız vardır. Koç insanı, sizin üretkenliğinizi, cömertliğinizi, insan ilişkilerinizi, ev davetlerinde iyi bir ev sahibi, partilerde ise aranan kişi olmanızı çok beğenir. Koç oldukça uyanıktır ve daha çocukken anne-babasını parmağında oynatmaya başlar. Hayatının devamında da sevgilisine istediğini yaptırmak onun için zor olmayacaktır.

Aslan Koç Uyumu “Cinsel Uyum”

Aslan ve koç burcu cinsel uyumu nasıldır? Aslanla koç cinsel yönden uyum sorunu yaşar mı?

Yatakta ki Koç hem vahşi hem de tatlı yumuşaktır. İkinizde farklı sebeplerden birbirinizin tek aşkı olmak istersiniz. Koç için her şeyde birinci olmak önemlidir, ikinci olmaya tahammülü yoktur. Sizin ise birinci olmak gururunuzu okşar, tacınızı kimseye vermek istemezsiniz.

Sevgili Aslan, sakın eski sevgililerinizden Koç’a bahsetmeyin. Sizin başkaları tarafından (bir zamanlarda olsa) kazanılmış olmanızı hazmedemez. Siz eski aşklarınızdan bahsederek övünmek isteyebilirsiniz ama bu ateşle oynamak olacaktır. Saçma olsa bile sizi kullanılmış gibi görebilir. Aşkınızın saf, daha önce hissetmediğiniz gibi olmasını ister.

Sabır ve anlayışla harika bir ilişki olabilir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Aslan ve Koç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Aslan Koç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Aslan koç uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Koç burcu erkeği ve kadını

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Aslan Koç Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.