Akrep Burcu Yengeç Burcu Uyumu, Akrep Yengeç Uyumu

Akrep Burcu Yengeç Burcu Uyumu Akrep Yengeç Uyumu, akrep yengeç uyumu, yengeç akrep uyumu

Akrep Burcu Yengeç Burcu Uyumu

Akrep burcu yengeç burcu uyumu ne kadar iyidir? Akrep burcu ile yengeç burcu ne kadar uyumludur? Akrep ile yengeç anlaşabilir mi? Akreple Yengeç burcunun aşk uyumu nasıldır?

Akrep erkeği Yengeç kadını uyumu veya Akrep kadını Yengeç erkeği uyumu nasıldır?

Akrep Yengeç Birlikteliği Burçlar Kuşağının En Uyumlu Çiftleri Arasında Yer Alır.

Su gurubunda yer alan her iki burç içinde güzel bir birliktelik olacaktır. Yengeç, Akrep burcunun en iyi anlaşabildiği burçlardan biridir. Her iki burçta benzer özelliklere sahip ve eksiklerini tamamlıyorlar. Akrep sahiplenici Yengeç sahiplenilmek ister. Her ikisi de evcildir. Akrep burcu yengeç burcunun zayıf yanlarını tamamlarken Yengeç burcu da Akrep burcunun olumsuz yanlarını olumluya dönüştürür. Aldıkları astrolojik etkiler göz önünde bulundurulduğunda akrep yengeç ilişkisi en ideal ilişkilerden birini oluşturur.

Akrep Burcu Yengeç Burcu Uyumu Grafik

Akrep Burcu Yengeç Burcu Uyumu Akrep Yengeç Uyumu tablo

Akrep burcu açısından Akrep Yengeç Uyumu

Akrep Yengeç Uyumu

Akrep burcu yengeç burcu uyumuUyum Analizi

Akrep burcu aradığı mutluluğu büyük oranda Yengeç burcunda bulacaktır. Karşılıklı sadakat ve güven olduğu sürece mutluluk bir ömür boyu sürecektir. Akrep burcu yalnızlığı, gizemi ve sadakati sever bu aradıkları Yengeç burcunda vardır.

Akreple yengeç uyumunda “Duygusal derinlik”

Her ikinizde derin bir duygusallığa sahip olduğunuz için aşırı romantizm zaman zaman duygusal kırılmalara sebep olabilir. Bu durumda taraflardan birinin diğeri için kırılan kalbi onaran bir tamirci olması gerekir. Akrep burcu sabit ve muktedir olmayı sevdiği için burada daha çok kurtarıcı rolünü üstlenecek olan Yengeç burcudur. Eğer olgun bir Yengeç burcu ile birlikte iseniz birlikteliğiniz daha kalıcı ve mutlu olacaktır.

Akreple yengeç burcu uyumunda “İletişim”

Akrep ile yengecin uyumu iletişim açısından nasıldır? Birbirlerini anlayabilirler mi?

Her ikinizde yalnızlığı, güveni, romantizmi, gizemi hatta telepatik iletişim kurabilecek kadar derin bir sezgiselliği beraberinizde getirirsiniz. Bu özellikler size güzel bir hayat sunacaktır.

Bu kadar yoğun bir uyum içeren birliktelikte Akrep burcunun kıskançlığı sorun olabilir. Akrep burcu ile birlikte olan sadece ona ait olmalı. Bu sizin için bir ilke konumunda olduğu için kıskançlık sözleşme bozulduğunda açılacak bir savaş niteliği taşıyabilir. Bu yönünüzü bilmeyen bir Yengeç aşırı kırılganlık gösterebilir.

Yengeç burcuna göre Akrep burcu daha az esnek ve karizmatik gelebilecek derecede kalın ve aşılmaz duvarlara sahiptir. Bu durum Yengeç burcuna ayrı bir güven ve heyecan verir. Yengeç burcu zaman zaman sizin o kalın duvarlar arkasına girmenize izin verdiği sürece sorun yaşanmayacaktır.

Yengeç burcu ile olan birlikteliğinizde sorun olabilecek en önemli unsur Yengeç burcu insanlarının olası huysuzluklarıdır. Eğer bunu aşırıya kaçacak şekilde devam ettirirlerse Akrep burcu daha fazlası ile karşılık verebilir.

Yaşanabilecek ufak tefek olumsuzluklar güçlü uyumunuz sayesinde kolayca bertaraf edilecektir.

Akrep yengeç burcu uyumu “Cinsel Uyum”

Cinsellik her iki burç için de önemlidir. Ama akrep burcu için cinsellik ve cinsel yaşam hayatın vazgeçilmezlerindendir. Çift bu konuda uyumludur. Akrep Yengeç birlikteliği sonra derece uyumlu ve muhteşem bir cinsel birliktelik sunacaktır. Cinsel yaşamınız asla durağan olmayacak kadar renkli ve şaşalı olacaktır. Çünkü her iki tarafta konuşmadan dahi tam olarak ne istediklerini bileceklerdir. Frekans uyumunuz her anınızdan zevk almanızı sağlayacak kadar güçlüdür.

Akrep burcu için cinsel yaşam öncelikle karşı tarafın tatmin olmasıdır. Tatmin edilmek isteyen ve tatmin etmek isteyen iki burç mutlak bir doyum yaşayacaktır. Akrebin sınırları zorlayıcı tutumuna yengeç burcu fantezileri ile cevap verecektir.

 

Yengeç burcu bakış açısına göre Yengeç Akrep uyumu

Yengeç Akrep Uyumu

Yengeç burcu açısından Akrep Yengeç Uyumu

Yengeç erkeği Akrep kadını uyumu veya Yengeç kadını Akrep erkeği uyumu nasıldır?

Yengeç Burcu ve Akrep uyumluluğu

Yengeç Akrep burcu uyumuUyum Analizi

Yengeç burcu açısından yengeç akrep ilişkisi en ideal birlikteliklerden biridir. Akrep burcu Yengeç burcunun iç dünyasını çok iyi anlar, Yengeç burcu kendisini Akrebe tümüyle teslim ederse O’na harika bir dünya sunabilir. Önemli olan samimiyet ve dürüstlüktür. Akrep burcu insanların iç dünyalarını çok iyi okudukları için duyduklarına ve gösterilene göre değil sezgileri ile algıladıklarına ve içlerine doğanla hareket ederler.

Yengeç burcu “Seninim, beni sev, sana aitim, sadece sen varsın benim için” dediği ve bunda da samimi olduğu sürece Akrep burcu tüm samimiyeti ile buna karşılık verecektir. Akrep burcu insanlarının en güzel yanları samimiyet karşısında sizden daha samimi olurlar. Dürüstlük karşısında sizden daha dürüst olurlar. Aradığınız sevgiyi ve şefkati fazlasıyla bulacağınıza emin olabilirsiniz.

Yengeç burcu Akrep burcu uyumu “Duygusal derinlik”

Her ikinizde duygusal, pozitif ve sadıksınız bu da size mükemmel bir uyum sunacaktır. Sizin en çok ilgi duyacağınız Akrep Burcunun güçlü ve karizmatik kişiliği olacaktır. Samimi olduğunuz sürece Akrep burcu asla bu yanını sizi üzmek ve kırmak için kullanmayacaktır.

Yengeçle Akrep burcu uyumunda “İletişim”

Yengeç Akrep uyum tablosunda diğer önemli bir özellikte her ikiniz de her ikinizde sadece gerektiğinde sosyalleşmeyi tercih edersiniz. Yaşam alanınız sizin için özeldir ve sadece izin verdikleriniz o alana girebilir. Her ikiniz de gizliliğe ve özel hayata büyük önem verirsiniz. Aranızdaki telepatik iletişim son derece güçlüdür bundan dolayı konuşmadan dahi birbirinizle anlaşabilirsiniz. Her ikinizde derin bir aşk peşindesiniz, ruh eşinizi arıyorsunuz ve büyük ihtimalle bu birliktelik size arayışınızı mutlu bir sonla neticelendirecektir.

Büyük oranda anlaşıyor olsanız da dikkat etmeniz gereken bir nokta Akrep burcu zaman zaman yalnız kalmak isteyeceklerdir. Buna saygı duymalı ve anlayışla karşılamalısınız. Bu akrep burcu insanları için bir gerekliliktir size karşı bir tavır ve bir oyun olarak algılamayın ve ona bu konuda eleştirel yaklaşmayın. Eleştiriler Akrep burcunun özellikle yalnız kalma konusunda tahammül sınırlarını zorlayacaktır. Eğer bu konuda üzerine giderseniz onun daha fazla yalnız kalmasına ve gizemli bir yaşam tercih etmesine neden olabilirsiniz.

Yengeçle Akrep burcu İlişkisinde Kilit Nokta “Sabırlı Olun”

Akrep burcunun “ben merkezli” yapısına uyum sağlamalı ve sabırlı olmalısınız. Göstereceğiniz sabır size uzun süreli mutluluğun kapılarını açacaktır. Akrep burcu sert bir kabuk ile çevrilidir ancak sabırlı olur ve beklerseniz o kabuğun içerisine sizi de alır ve ben merkezinde ikiniz birden yer almaya başlarsınız. Bunun size sunacağı mutluluğu ise ancak yaşadıkça tarif edebilirsiniz.

İkinizde baş başa iken ahlak sınırlarını zorlayabilecek kadar ileri gidebilirsiniz. Uyumunuz birlikte iken size tüm sınırları zorlama imkanı sunar.

Hemen belirtelim bu yazdıklarımız sadece güneş burcuna göredir ve herkes tümüyle güneş burcu etkisi altında değildir. Yazdıklarımızı buna göre değerlendirmenizi öneririm.

Yengeç Akrep burcu uyumu “Cinsel Uyum”

Bu konuda asla durağan olmayacağınıza emin olabilirsiniz. Her ikinizin de evcil olması yaşam alanınızı tam bir şölen yerine çevirmenize neden olacaktır. Tanımlamak gerekirse bulutlar arasındaki gizemli bir şatoda yaşıyor olacaksınız. Uyumunuz çok iyi olacağı için her ikiniz de tam olarak ne istediğinizi biliyor olacaksınız. Sizin durağanlaşma eğilimi gösterdiğiniz noktalarda Akrep sınırları zorlayıcı tavırları ile dinmekte olan fırtınaları tekrar coşturacaktır.

Doyumsuz bir cinsel yaşamınız olacağına kuşkunuz olmasın. Siz Akrep burcu için elindeki fırçalarla her gün farklı bir resim yaptığı yağlı boya bir tablo gibi olacaksınız. En güzeli ise Akrep için birinci öncelik sizin mutluluğunuz olacaktır. Sizi mutlu gördükçe coşacak ve daha fazlasını sunmaya çalışacaktır.

Unutmayın ki bu yorumlar Güneş Burcu özelliklerine göre yazılmıştır. Her insanın özellikleri farklı burçlar tarafından etkilenebilir. Bu etkilere göre bir ikizler burcu da az konuşabilir, yalnızlığı sevebilir veya aşırı sosyal olmayabilir. Bunun tersi Akrep burcu için de geçerlidir. Konuları buna göre değerlendirmeniz sağlıklı ve uzun vadeli bir ilişki için çok önemlidir. Uzun vadeli bir ilişkiye başlamadan önce çıkartacağınız bir doğum haritası (horoskop) ile hangi yanlarınızın uyumlu hangi yanlarınızın uyumsuz olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz.

 

Yengeç burcu erkeği ve Yengeç burcu kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep burcu erkeği ve Akrep burcu kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

“Akrep Burcu Yengeç Burcu Uyumu” – “Yengeç Burcu Akrep Burcu Uyumu”

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 21 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. Onur dedi ki:

    Ailesine aşırı bağlı tüm akrabaları ile ilgili gelişmelerden haberdar olursunuz. Sanırsınız sülalesi ile evlendiniz. Tüm yengeçler böyle mi?

  2. özge dedi ki:

    akrep yengeç için yengeçte akrep için çok uyumlu, birbirimizi çok iyi anlıyoruz gerçekten.

  3. Mugee dedi ki:

    Harika bir ilişki ve muhteşem uyum ruh eşim gerçekten… ????????

  4. Uyum sevgilim dedi ki:

    Birbirini anlayabilen iki insanın mutluluğuna paha biçilemez. Yengeç akrebi akrep te yengeci anlar ve tamamlar.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.