Akrep Burcu Kova Burcu Uyumu, Akrep Kova Uyumu

Akrep Burcu Kova Burcu Uyumu Akrep Kova Uyumu, akreple kova, akrep kova anlaşabilir mi

Akrep Burcu Kova Burcu Uyumu

Akrep burcu kova burcu uyumu ne kadar iyidir? Akrep burcu ile kova burcu ne kadar uyumludur? Akrep ile kova anlaşabilir mi?

Akrep erkeği Kova kadını uyumu veya Akrep kadını Kova erkeği uyumu nasıldır?

Zeka pırıltılarının gece ve gündüze yayılmış iki ayrı ucu Kova ve Akrep burcu satranç tahtasındaki maçlarına ara verip mutlu olmayı başarabilirler mi acaba? Görünen o ki iletişim sorunlarını çözmedikleri sürece uzun vadeli bir birliktelik sorunlu görünüyor.

Akrep Kova Uyum Grafiği

Akrep Burcu Kova Burcu Uyumu Akrep Kova Uyumu, akrep kova uyum tablosu, akrep kova uyum grafiği

Akrep burcu açısından Akrep Kova Uyumu

Akrep Kova Uyumu

Akrep burcu kova burcu Uyum Analizi

Kova burçları zekaları ile ön planda olan bir burçtur. Başlangıçta Kova burçlarının bu yönleri ilginizi çekebilir. Akrep burcu hayatta herşeyi çözmekten ve zor olanı ortaya çıkartmaktan zevk alır. Çözmek ne kadar uzun sürerse onun için heyecan da o kadar uzun sürecektir. Kovaların zeka kokan yanları Akrebi cezbeder ancak Kovalarda Akrebin ihtiyaç duyduğu duygusal derinlikleri yoktur. Bu durum ilişki için gerekli hammaddelerden birinin eksik olması anlamına gelir.

Akrep burcu kova burcu “İletişim”

İki burç arasındaki iletişim birinin siyah dediğini diğerinin beyaz olarak algılaması kadar iyidir. İşin kötü yanı her iki tarafta birbirlerinden “neden böyle” demeyecek kadar uzak olacaklardır.

Akrep burcu duygusal yoğunluk aradığında Kovalar bu yoğunluğu sağlayamacaklardır. Akrebin bu derinlik arayışı Kovaları uzaklaştıracak ve tepki oluşturmalarına sebep olacaktır. Her iki tarafta inatçı ve uzaklaşmaktan uzak olacağı için uzun süreli çatışmalar kaçınılmaz olabilir.

Her iki tarafta iletişim sorununu ortadan kaldırmak için çaba sarfetmezse uzun vadeli mutlu bir birliktelikten bahsetmek oldukça zor olacaktır.

Akrep burcu kova burcu “Cinsel Uyum”

Cinsel uyum her iki tarafında en iyi olduğu alanlardan biri olacaktır. Kovanın zekası Akrebin tutkusu bu alanda oldukça farklı bir yaşam sunabilir.

 

Kova burcu bakış açısına göre Kova Akrep uyumu

Kova Burcu Akrep Burcu Uyumu

Kova burcu açısından Akrep Kova Uyumu

Kova erkeği Akrep kadını uyumu veya Kova kadını Akrep erkeği uyumu nasıldır?

Kova burcu Akrep burcu “uyumluluk”

Akrep burcunun karizmatik duruşu sizi cezbedebilir, kısa vadede harika bir birliktelik olabilir ancak sahip olduğunuz özellikler iletişim sorunlarının yaşanmasını her zaman olası kılacaktır.

Akrep burcu duygusal noktada sizin kadar sığ olmadığı için duyguları her zaman uç noktalarda yaşamayı sever. Bunun neden böyle olduğunu anlamakta zorlanabilirsiniz. Akrep burcu da sizi bu konuda duygusuz olmakla suçlayabilir. Azla Çok’un arasını bulamayan Akrep burçları sizin orta yolunuza hiçbir zaman adapte olamayabilirler.

Kova burcu Akrep burcu “İletişim”

Her ikinizde sahip olduğunuz inatçı yapınız ve uzlaşmaz tavırlarınız ilişkinizi zora sokabilir. İletişim sorunlarınızı ortadan kaldırabilecek çözümler üretebilirseniz ortaya gerçekten güzel bir ilişki çıkması olasıdır. Akrep burçları hayatı keyifle yaşamanızı sağlayabilecek insanlardır ancak aşırı kıskanç oluşları ve duygusal derinlikleri sizi rahatsız edebilir.

Akrep burcu öncelikle eşinin kalbine bakar ve gerçekleri orada arar eğer yoğunluk göremezse bunun sebeplerine kafa yorar. Kendinde bir kusur bulamazsa yoğunluğun nereye gittiğini bulmak adına size hayatı çekilmez hale getirebilir.

Eğer zoru seviyorsanız, çözülmesi zor bulmacaları çözmekten keyif alıyor ve sabırlı iseniz akrep burcu tam size göre olabilir. Unutmamak gerekir ki gerçek bir sevginin çözemeyeceği hiçbir sorun yoktur.

Kova burcu Akrep burcu “Cinsel Uyum”

Cinselliği yoğun ve sıradışı bir şekilde yaşamak sizin için sorun değilse Akrep burcu tam size göredir ve bu konuda sıkıntı yaşama olasılığınız düşüktür. Akrep burcu cinsel ihtiyacı asla haftada kaç gün, ayda kaç gün, hangi saatlerde diye ayırmaz her an ve her zaman hazır olmalısınız.

 

Kova burcu erkeği ve Kova burcu kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep burcu erkeği ve Akrep burcu kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

“Akrep Burcu Kova – Kova Akrep Burcu Uyumu”

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 22 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Berkecan Abdurrahman dedi ki:

    Kova Erkeği, Akrep Kadını dünyanın en saçma sapan birlikteliği. Kova’nın despot ve sınırsız özgürlüğü, Akrep’in bir o kadar tutucu ve güçlü sevgisi ciddi kavgalara gebe. Kova saniyede terkeder, akrep bırakmaz. Kova’nın kızgınlığı da anlık olduğu için tekrar devam ederler falan. Kova anlatır akrep dinlemez, akrep dinlemedikçe de kova hiç ciddiye almaz. İletişim sıfır yani. Çoğunlukla cinsellikte birbirlerinden daha iyisine ve uyumlusuna denk gelemeyecekleri için kopmamalarına etkendir. Sonuç olarak kova bir gün yeter lan deyip, noktayı koyar ve özgürlüğüne çomak sokan akrebin hayatından bir anda çekilir.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.