Akrep Burcu Yay Burcu Uyumu, Akrep Yay Uyumu

Akrep Burcu Yay Burcu Uyumu, Akrep Yay Uyumu

Akrep Burcu Yay Burcu Uyumu

Akrep burcu yay burcu uyumu ne kadar iyidir? Akrep burcu ile yay burcu ne kadar uyumludur? Akrep ile yay anlaşabilir mi?

Akrep erkeği Yay kadını uyumu veya Akrep kadını Yay erkeği uyumu nasıldır?

Görünen grafikteki uyum çizelgesi ön uyumu temsil etmektedir. Bu tabloya göre Akrep burcunun en zor anlaşabildiği burçlardan biri de Yay Burcudur. En karmaşık ilişkilerden biri olacağı muhakkaktır. Ancak farklı burç etkileri ve zaman içerisinde karşılıklı anlaşma ve tavizler uzun süreli bir birlikteli mümkün kılabilir.

Akrep Yay Uyum Grafiği

Akrep Burcu Yay Burcu Uyumu Akrep Yay Uyumu, akrep uyum tablosu, akrep yay uyum grafiği

Akrep burcu açısından Akrep Yay Uyumu

Akrep Burcu Yay Burcu Uyumu

Akrep burcu yay burcu Uyum Analizi

Başlangıçlar her zaman keyifli ve ilgi çekicidir. Birlikte harika bir vakit geçireceksiniz, birlikte tüm merak ettiğiniz soruların cevaplarını bulacaksınız ancak zamanla farklılıklarınız bu güzel atmosferi bozmak için yeterli sebepler ortaya koyacak kadar fazladır. İlişkinin başında size çok çekici gelen yay burcu bir süre sonra size hiçbir sırrı ve çözülmemiş yanı kalmayan sıradan bir insan gibi görünmeye başlayabilir.

Yay burcu size göre daha yüzeysel ve hafif gelebilir. Yaylar uçsuz bucaksız atmosferde sefer düzenlerken siz derinlerdeki yerinizi pekiştirmek için çaba sarfedersiniz. Siz sahip olduğunu hiçbir şeyi kolay kolay paylaşmak istemezsiniz ancak yaylar bu konuda daha cömerttirler. Bu sizi rahatsız edebilir.

Akreple yay burcu uyumu “İletişim”

Akrep burcu yay burcu uyumu tablosunun en sorunlu bölümüdür. İletişim konusunda Akrepler sezgilerine ve derin duygularına güvenirler, çoğu zamanda sezgilerini ve düşüncelerini açık etmek istemezler. Yay burçları ise herşeyi apaçık bir şekilde ortaya koyar ve açıkça tartışmaktan kaçınmazlar. Akrep gizli – Yay açık iken tartışmalar ve iletişimsizlikte kaçınılmaz olacaktır.

İlişkiniz ilerledikçe Yay burcunu duyarsız ve küstah bulabilirsiniz bu durum Akrep burcunu iletişimden koparacaktır. Bir yay burcu uzun süre konuşmayan bir akrep burcuna ne kadar tahammül edebilir? Herşeyi konuşma ihtiyacından olan bir yay burcuna bir akrep burcu ne kadar tahammül edebilirse o kadar…

Akreple yay burcu “Sosyal İletişim”

Yay burcu size göre daha sosyaldir ve bu giderilmesi gereken bir ihtiyaç gibidir. Bu durum yay burcunu aşırı flörtçü bulmanıza neden olacak ve kıskançlık krizlerine girmenize sebep olacaktır. Yay burçlarının sosyalleşmelerini mazur görüp onları anlayışla karşılamalısınız. İki nokta çok kritiktir. Yay burçları sizin yalnız kalmanıza siz de yayların sosyal yaşamlarına saygılı olmalısınız. Aksi taktirde ilişkiniz şiddetli ve fırtınaya dönüşebilir.

Akrep – Yay ilişkisinin uzun süre devam edebilmesi için her iki tarafından aşırı uzlaşı içerisinde olması gerekir. Farklılıkları negatif yönde değerlendirmek yerine hayatınızdaki eksikleri gidermek için fırsat olarak görüp pozitif yönde değerlendirmelisiniz.

Akrep burcu yay burcu uyumu “Cinsel Uyum”

Akrep burcu yay burcu uyumu grafiğinin en yüksek puana sahip bölümüdür. İlişkinin ilk zamanları her iki taraf için de cinsel yönden iyi gidecektir. Ancak yay burcu cinsel yaşama akrep burçları kadar düşkün olmadığı için uzun vadede sorunlar yaşanması muhtemeldir. Cinsel yaşam akrepler için bir ömür sürmesi gereken bir ihtiyaç gibidir. Tutkularının bedene yansıma noktasıdır. Bu alan akrep burcunda eksik kaldığında diğer alanlarda olumsuz yönde etkilenebilir.

Yay burcu ile olan cinsel yaşamınız bir nebzede olsa kabul görebilir ancak her iki taraf içinde ödün verilmesi gereken çok fazla alan vardır. Bunu göze alabilecek kadar birbirinizi seviyorsanız neden olmasın. Ancak unutulmamalı ki bir ilişkinin karşılıklı kırgınlıklarla bitmesindense hiç başlamaması daha iyidir. Herşey giderilmesi gereken cinsel ihtiyaçlardan ibaret değildir. Yaşam ancak birbirlerini tamamlayabilecek özelliklere sahip bir bütün haline gelen ve birbirlerini anlayabilen çiftlerle daha mutlu ve huzurlu geçecektir.

Yay burcu bakış açısına göre Yay Akrep uyumu

Yay Burcu Akrep Burcu Uyumu

Yay burcu açısından Akrep Yay Uyumu

Yay erkeği Akrep kadını uyumu veya Yay kadını Akrep erkeği uyumu nasıldır?

Yay burcu Akrep burcu Uyum Analizi

Birbirinizi büyüleyici ve etkili bulmanız olası, birlikte çok iyi bir arkadaşlık sürdürebilirsiniz ancak uzun süreli birliktelikte sorunlar yaşanması kaçınılmaz olacaktır. Cinsellik, gizem ve tutku akrep burcunu sizin için cazip kılar ama bu konularda Akrep Burcu için yetersiz kalmanız ve kendinizi yenileme enerjisini kendinizde bulamazsanız kopmalar başlayacaktır.

Siz bir yay burcu olarak herşeyi hafife alır ve eğlenmeyi seversiniz oysa Akrep Burcu çok derin duygulara sahip yoğun bir insandır. Akrep burcu kendisinde bırakılan duygusal izleri asla unutmaz sizin hafife aldığınız konularda duygusal etkiye maruz kalırsa aradan yıllar da geçse bir gün mutlaka karşınıza çıkartarak size karşı kullanabilir. Akrep burcu için yaşam hafife alınamayacak ve keşfedilmeyi bekleyen gizemlerle dolu bir alandır. Bu konuda dikkatli olmalısınız. Eğer bir Akrep burcu ile ciddi bir ilişki düşünüyorsanız O’nun en küçük bir hatayı dahi affetmeyeceğini bilmelisiniz.

Yay burcu Akrep burcu uyumu “İletişim”

Akrep burcu insanlarını eleştirirken çok dikkatli olmalısınız. Kazara duygu dünyasında sebep olacağınız incitme size karşı büyük bir patlama olarak geri dönebilir. Bunun yerine davranışlarınızla veya O’na yol göstererek eleştiri yapmalısınız.

Eleştiriler akrep burcu için kendi dünyasına uzatılan bir müdahale gibi karşılanır ve bunu bir savaş ilanı olarak kabul edebilir. İncinmemek için attığınız adımlara dikkat etmelisiniz. Bu konuda göstereceğiniz titizliğin size tutkulu ve sadık bir eş olarak geri döneceğini unutmamalısınız. Eğer siz onun dünyasına müdahale etmezseniz siz istemeseniz de sizi kendi dünyasında baş köşeye yerleştirecektir. Sadece sabırlı olun ve sevginizi ondan esirgemeyin.

Yay burcu Akrep burcu “Sosyal İletişim”

Yay burcu insanları sosyalleşmeyi severler, Sosyal ortamlarda kendilerini ifade etmek onlar için keyif vericidir. Ancak Akrep burcu için bu büyük bir külfet ve gereksiz bir eylem olarak görünür. Bu konuda ona karşı ısrarcı olmamalısınız. Birlikte dışarı çıkmanız gerektiğinde fazla ısrarcı olmamaya çalışın. Gitmek istemiyorsa gitmeyecektir. Israrınızdan dolayı giderse bilin ki sonu pek iyi neticelenmeyecektir.

Sosyalleşme ihtiyacınızı tek başınıza karşılamak istediğinizde ise karşınızda muhtemel bir kıskanç Akrep görmeniz olasıdır. Buda ayrı bir tartışma konusu olabilir. Ondan habersiz ve gizli işler çevirmeye kalktığınızı öğrendiğinde değil hissettiğinde ki büyük olasılıkla hissedecektir (sizi seviyor ve saygı duyuyorsa bir süre bekler) büyük bir öfke ile herşeyi çözüp ne yaptığınızı bir bir size anlatarak fırtınalar koparacaktır.

Yay burcu Akrep burcu “Yaşanan Sorunlar”

Eğer gizli bir şeyler yapıyorsanız bunu hemen size söylemez herşeyi çözüp tüm delilleri önünüze dökmek için elinden geleni yapar ve sizi savunmasız bırakır. Ve karşınızda kızgın bir akrep bulursunuz. Emin olun bu pozisyona düşmeyi asla istemeyeceksiniz. Kendinizi bir anda hiçbir suçunuz olmasa dahi tüm dünyayı ateşe veren bir suçlu gibi hissedebilirsiniz.

Eğer bir akreple birlikte olmak size keyif verici geliyorsa davranışlarınızı ve duygularınızı çok hızlı değiştirme yeteneğine de sahip olmaya başlamalısınız. Ne zaman ve nerede neye kızacağınız bilemezsiniz. Hayatınız çok mutlu olan bir insanın bir anda nasıl bu kadar gergin ve öfkeli olabileceğini anlamla geçebilir. Seviyorsanız bu duruma uyum sağlamayı da öğrenmeniz gerekecektir. Diğer yandan fırtınalı bir hayat size cazip gelebilir!

Yay burcu Akrep burcu uyumu “Cinsel Uyum”

Uyum grafiğinde en iyi skor Yay ve Akrep arasındaki cinsel uyumdur. Başlangıçta Akrebin tutkulu aşk hayatı size cazip gelecektir. Akrepler cinsel yaşamı kontrolü ele geçirmek için bir araç olarak ta kullanabilirler. Bu onların hem ilgi alanı hem de ustalıkla yerine getirebildikleri bir yöndür. Siz daha ne olduğunu anlamadan ve herşeyin keyfini sürerken onlar çoktan sizi tutkularının esiri haline getirebilirler.

Cinsel yaşam akrepler için hazdan öte bir yaşam biçimi ve mutlak bir ihtiyaç olduğu için bu konuda tüm ilişkiniz boyunca iyi olmak zorundasınız. Aksi taktirde karşınızda yaşam gıdası kesilmiş agrasif bir akrep bulabilirsiniz.

 

Yay burcu erkeği ve Yay burcu kadını

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep burcu erkeği ve Akrep burcu kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

“Akrep Burcu Yay Burcu Uyumu” – “Yay Burcu Akrep Burcu Uyumu”

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 21 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.