8. Ev Terazi Burcu

8. ev terazi burcu, 8. evde terazi burcu, 8. Ev terazi Burcunda, terazi 8. evde, 8. ev terazi burcu ölüm nedeni, 8. ev terazi, 8. ev terazide nasıl etkiler?

8. Ev Terazi Burcu

8. ev terazi burcu hayatımızı nasıl etkiler? Terazi burcu sekizinci evde Cinsel yaşamımızı, Cinsellikle ilgili konuları, Doğa üstü olaylara olan ilgimizi, Madde ötesi konuları, Hukuki konuları, Gizemli olaylara ilgimizi, Sırları, İdeallerimizi, Hırslarımızı, İntikam alma ve Miras konularını nasıl etkiler? 8. ev terazi burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 8. ev Cinsel yaşamımızı, korkularımızı, gizemli olaylara olan ilgimizi, miras konularını, hukuki konuları, evlilikte para konularını, gizli saklı olanı ortaya çıkarma dürtülerimizi, cinsel tecrübeleri, krizleri, şirketleri, örgütsel yapıları ve dernekleri, kehanetleri, büyüleri ve ölümü konu alan evdir.

Cinsel yaşamımızın nasıl olacağı, gizemli yanlarımız, ölümümüz, hırslı yanlarımız, sırlarımız ve sırlara karşı olan tavırlarımız, ideallerimiz ve ideallerimizi gerçekleştirme azmimiz, evlilikteki ortaklıklarımız ve para konuları, kendimizi ve hayatımıza dahil olan her şeyi örgütleme becerilerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

8. Evin Sahibi: Akrep Burcu

Yönetici Gezegeni: Mars ve Pluto

Terazi Burcu: Yöneticisi Venüs, Hava Elementi, Öncü Burç

8. Ev Terazi Burcu Genel Özellikleri

8. ev terazi burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 8. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Dikkat çekici
  • Cazibeli ve etkileyici
  • Güler yüzlü
  • Tatlı dilli
  • Erken yaşta evlilik düşüncesi
  • Statüye önem veren
  • Sosyal becerileri yüksek
  • Denge arayışı
  • Cinsel enerjisi düşük
  • Oksijensiz kalma ile gelebilecek ölümler

8. ev terazi burcu konumundan etki alan insanlar sosyal hayatlarında güleryüzlü ve cana yakın insanlardır. Sosyal alandaki tüm çabalarının kaynağı hedeflerine ulaşmak ve beklentilerini karşılama isteğidir. Bir amaçları varsa daha etkin ve sosyal olurlar. Hem kendi hayatlarını hem de başkalarının hayatlarını dengeleyebilmek ve onlara yardımcı olmak için çaba gösterirler.

Doğum haritalarında olumsuz etki almamışlarsa 8. ev terazi burcu insanlarının aktif olduğu alan sosyal ortamlardır. Çok sayıda tanıdıkları vardır. Hava grubu etkisi altında olduğu için unutmamak ve ihtiyacı olduğunda ulaşabilmek için tanıştığı her insanın iletişim bilgilerini almayı ihmal etmez en azından kartını alıp çantasına atar.

Sosyal medya hesaplarını etkin bir şekilde kullanır. Kendisini göstermekten ve ilgi odağı olmaktan haz alır. Teknoloji ile arası çok iyi olmasa da iletişime olan ihtiyacı ve sosyalleşme sürecini başarı ile devam ettirme çabasından dolayı iletişim kanallarını iyi bir şekilde kullanmak ister.

Statü ve Konumun Önemi

8. ev terazi burcu insanları için statü sahibi olmak ve toplumda önemli konumlarda bulunan insanlarla paylaşımda bulunmak son derece önemlidir. Evleneceği insanın konumuna dikkat eder. Attığı adımların, birlikte olduğu insanların ve evleneceği insanın kendisini parlatması, ön plana çıkarması öncelikleri arasında yer alır. Enerjisini koruyabilmesi ve devam ettirebilmesi bunlara bağlıdır. Aksi taktirde sönük ve mutsuz olacak, yeteneklerini dışa vuramayacaktır.

Konum sahibi insanları hedeflerine ulaşmak ve isteklerini karşılamak için basamak olarak kullanır. Bu bilinçli yaptığı bir şey değildir veya insanları kullanmak gibi bir amacı yoktur. Tanır, yakınlaşır, yol ve yöntem öğrenir, tanıdıkları aracılığı ile bir üst konumdaki insanları da tanıyarak yoluna devam eder veya bunu yapmak ister.

Empati ve Yardımlaşma

8. ev terazi burcu konumuna sahip insanlar sevdiği ve değer verdiği insanlara karşı empati ile hareket eder. Zor anlarında onlara karşı maddi ve manevi desteğini esirgememeye çalışır. Yaşam dengesi bozulan ve sıkıntıya düşen insanların yaşamlarını dengelemek amacıyla onlara destek olmaya çalışır. Bu konumdan etki alan insanların empati yapmalarını sağlayabilirseniz onları istediğiniz yönde kolayca harekete geçirebilirsiniz.

8. Ev Terazi Burcunda Cinsel Yaşam

8. ev terazi burcunda olan insanlar kendilerini cazibe merkezi haline getirmeyi çok severler. Yüzlerinden eksik olmayan tatlı ve tahrik edici tebessümleri, tatlı dilleri ve güzel giyimleri ile hemen dikkatleri üzerlerine çekerler. İlgi odağı haline gelmekten ve beğenilmekten haz alırlar.

Sosyal yaşamda kıskanç olmayacağı izlenimi veren 8. ev terazi burcu insanları evlendiklerinde eşlerine karşı son derece kıskanç olabilirler. Akrep burcu kadar abartılı olmasa da eşlerine sahip çıkarak onlara sınırlar koyabilirler. Sınırlar aşıldığında ise yüzünden tebessüm eksik olmayan o tatlı insan bir anda 8. evin sahibi olan akrebin soğuk ve acımasız yüzünü ortaya çıkarabilir.

8. ev terazi burcunda olan insanlar küçük yaşlardan itibaren evliliği kendilerine bir amaç haline getirebilirler. Çünkü Terazi burcu 7. evin sahibidir ve evlilik bu evin etki alanındadır. Doğum haritasında bu etkiyi azaltacak etkiler almamışlarsa beğendikleri her insanla ilgili “evlenirsem nasıl olur” düşüncesi ile hareket ederler. Konuşmaları, hareketleri ve düşünceleri onu tartmak amacıyladır. “Evlenirsem mutlu olabilir miyim” sorusuna net bir cevap bulabilirlerse hemen harekete geçerler.

Bu konumdan etki alan insanlar birisi ile evlenmeyi kafalarına koymuşlarsa ne pahasına olursa olsun o insanla evlenirler veya evlenmeye çalışırlar. Israrcı ve planlı bir şekilde hareket ederler. 8. ev terazi burcu insanları muhatap olduğu insanın psikolojik yapısını çözmüşlerse onun ihtiyaçları doğrultusunda hareket ederler.

  • Aslan burcunu sevmişlerse ona sürekli methiyeler düzerler,
  • akrep burcunu sevmişlerse cinsel yönden yaklaşırlar,
  • koç burcunu sevmişlerse ona lider muamelesi yaparlar.

Amaca giden yolda yapılanlar onlar için mubah olarak görülür.

Cinsel Enerji Potansiyelleri

Cinsel cazibesi çok yüksektir ancak cinsel enerjisi düşüktür. Evliliğin ilerleyen zamanlarında asıl amaçlarına yönelecekleri için cinselliği arka plana atarlar. Cinsel enerjisi yüksek olan özellikle Mars etkisi altındaki Koç ve Akrep burcu ile Güneş enerjisini yansıtan Aslan burcu, Toprak unsurunun verimliliğini yansıtan Boğa burcu etkisi altındaki insanlar için 8. ev terazi burcu cinsel yönden yetersiz gelecektir. Ancak doğum haritalarında farklı konumlar etki etmişse durum değişebilir.

Cinsel yönden Erkeği hassas, etkileyici ve ince ruhludur. Kadını cinsel ilişkiye hazır olabilmek için tahrik edilmeye ve romantizme ihtiyaç duyar. Seviyorlarsa kendi istediği için değil sevdiğini mutlu etmek için harekete geçebilir.

Dikkat Etmeleri Gereken Noktalar

8. ev terazi burcu insanları nemin yüksek olduğu veya aşırı soğuk yerlerde kolay hastalanırlar. Yaşadığı ev havadar ve geniş olmalı. Basık ortamlarda rahat edemezler.

Bu konumun etki alanına giren konularda kendi yaşamı ile birlikte diğer insanları da dengeleme çabası içerisinde olduğu için tıpkı bir mıknatıs gibi sorunlu insanları üzerine çekmeye başlar. Eğer dengeleme ve empatik duruşunu kontrol altına alamazsa kendi dengesi de bozulmaya başlar ve sonunda herkesi kendisinden uzaklaştırmak zorunda kalır.

8. Ev Terazi Ölüm Şekilleri

8. Ev Ölüm Şekilleri doğum haritasındaki ağırlıklı burca ve 8. evle olan açılara göre değişebilir. Ancak genel olarak ölümle ilgili evi 8. ev olarak kabul edecek olursak Terazi burcu ile ilgili 8. ev ölüm şekilleri şu şekilde sıralanabilir.

8. Ev Terazi Burcu Olası Ölüm Nedeni veya Nedenleri Nelerdir?

Bilinçaltımız bizi en çok neden korumaya çalışıyorsa ölüm sebebi de o konuyla ilgili olabilir.

8. ev terazi burcu insanları dikkat çekme ve ilgi odağı olma konusunda hassastırlar. İnsanları kolay etkileyebilen cazibeli insanlar oldukları için nazar adını verdiğimiz negatif enerjilerin odağı haline gelebilirler. Cezbedici enerjileri diğer varlıkların da dikkatini çeker. Sorunlu insanları üzerindeki negatif enerjileri de mıknatıs gibi çektikleri için bunlara bağlı ruhsal sorunlar ve rahatsızlıklar yaşayabilirler.

Hava grubu etkisi bu konumda kendisini göstereceği için oksijensiz kalma ve buna bağlı rahatsızlıklardan dolayı ölebilirler. İlgi çekmek için sıradışı hareketler, düşme ve yaralanmalara; sağlıksız kıyafetler iç organ rahatsızlıklarına ve soğuk etkisinden dolayı baş bölgelerinden rahatsızlanmalarına neden olabilir. Sakarlık bu etki alanında aktif olmuşsa buna bağlı yaralanmalar ortaya çıkabilir.

  • Oksijensiz kalma
  • Aşırı nem veya soğuğa bağlı rahatsızlıklar
  • Panik atak ve strese dayalı rahatsızlıklar
  • İdrar yolları rahatsızlıkları ve bağlı hastalıklar
  • Böbrek ve migren atakları ile gelen sorunlar
  • Yanılttığı insanlarla olan sorunlar

Faydalı Konular

Nazara Karşı Yapılması Gerekenler: https://www.parapsikoloji.net/nazara-karsi-yapilmasi-gerekenler/

Psişik Saldırı Nedir? https://www.parapsikoloji.net/psisik-saldiri-nedir/

 

8. Ev Terazi Burcu
www.akrepblog.com
27 Ocak 2021

Son Güncelleme 29 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.