26 Ekim Akrep Burcu Özellikleri

26 Ekim Akrep burcu özellikleri, 26 Ekim hangi burç, bugün doğanlar

26 Ekim Akrep Burcu Özellikleri

26 Ekim akrep burcu genel özellikleri, 26 Ekim tarihinde doğanların ortak özellikleri nelerdir?

Bugün Yani 26 Ekim Tarihinde Doğanlar Hangi Burç? 26 Ekim tarihinde doğanlar Akrep Burcu’durlar. Derecelerine, doğum haritalarındaki ev, burç, gezegen konumları ve açılara göre Akrep burcu etkisini az veya yoğun gösterirler.

Akrep Burcunun Yönetici Gezegenleri: Mars ve Pluto’dur.

Mars enerjiyi, gücü ve etkiyi temsil eder. Pluto ise gizemi, madde ötesini, bilinmeyenleri, değişim ve dönüşümü temsil eder.

26 Ekim’de doğanlar varolanı geliştirme ve organize etme konusunda oldukça yeteneklidirler ve bu yeteneklerini çok hızlı kullanabilirler. Onlar birleştirici, organize edici bir takım kaptanıdırlar. Bu yüzden bugün doğanlar

  • spor kulüplerinde,
  • dini kurumlarda,
  • iş hayatında ve
  • politikada

hayli başarılı olabilirler. Onlar lider karakterlidirler ve genellikle yaptıkları işte önemli görevler üstlenirler.

Onlar insanların gücünü nasıl kullanacaklarını iyi bilirler. Ayrıca finansal konularla da araları çok iyidir. Yaşamları çok disiplinli ve organizedir. Fakat bu katı anlayışı ilişkilerinde de sürdürdüklerinden çevrelerine karşı da sert, tutucu ve kırıcı olabilirler.

26 Ekim Akrep Burcu Özellikleri

İyi Huyları: Grup lideri, Finansal konularda başarılı, Organizasyon yeteneği
Kötü Huyları: Sert, Katı, Aşırı koruyucu

Sayılar ve Gezegenler

Bugün doğanlar 8 (2+6) rakamının ve ‘Satürn’ gezegeninin etkisi altındadır. Bu yüzden sorumluluk sahibi ve güvenilir kişilerdir.

26 Ekim Akrep Burçlarında Sağlık ve Olumsuz Yönleri

Bugün doğanların sindirim sistemleri zayıftır. Bu yüzden yediklerine dikkat etmeli bol bol sebze yemeli, su içmeli ve mideyi yorucu, ağır yiyeceklerden kaçınmalıdırlar. Ayrıca spor yapmaya çok yatkın oldukları için enerji kazanmaya ihtiyaçları vardır. Takım sporları yaparken sakin olmaya çalışmaları gerekir.

Satürn otorite ve baskı oluşturabilir. Bu etkileri sorumlu olduğu insanlar üzerinde fazla yansıtmamaya özen göstermelidir. Satürn, aşırı sorumluluk kazandıracağı için yapılması gereken herşeyin zamanında ve tam olarak yapılmasını isteyebilirler. Ancak unutmamaları gereken nokta herkesin aynı özelliklere sahip olmadığıdır. Ya fazla baskı kurmamalı veya ekibini de kendisi gibi Satürn etkisi altında olan insanlardan seçmelidir.

26 Ekim tarihinde doğanlar sorumlu oldukları konularda duygusuz ve sert olabilirler. Sorumluluğun bir an önce yerine getirilmesine odaklandıkları için gecikmeye neden olacak herşeye karşı çok aşırı tepki gösterebilirler.

26 Ekim Doğumlu Akrep Burcu Olanlara Tavsiye

Sefahat ile sofuluk arasında ince bir çizgi vardır. Yapılabilecekleri umut et, kendini ve başkalarını boş yere beklenti içine sokma.

  • Hayatta hiçbir şey insan kalbi kadar değerli değildir.
  • Herkesin aynı frekansta olmadığını unutma.
  • Sert tutum insanları senden uzaklaştırır, herşeyin yerini ve zamanını karıştırma.
  • Sorumluluklarını yerine getirmek güzeldir, bunu insanları kırmadan yapmak daha güzeldir.

 

İlgili Konular

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Akrep Burcunun Dua Günü, Esmaları, Meleği ve Duası

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

 

26 Ekim Akrep Burcu Özellikleri

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.