17 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

17 Kasım Akrep burcu özellikleri, 17 kasım hangi burç, bugün doğanlar

17 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

17 Kasım akrep burcu genel özellikleri, 17 Kasım tarihinde doğanların ortak özellikleri nelerdir?

Bugün Yani 17 Kasım Tarihinde Doğanlar Hangi Burç? 17 Kasım tarihinde doğanlar Akrep Burcu’durlar. Derecelerine, doğum haritalarındaki ev, burç, gezegen konumları ve açılara göre Akrep burcu etkisini az veya yoğun gösterirler.

Akrep Burcunun Yönetici Gezegenleri: Mars ve Pluto’dur.

Mars enerjiyi, gücü ve etkiyi temsil eder. Pluto ise gizemi, madde ötesini, bilinmeyenleri, değişim ve dönüşümü temsil eder.

Bugün doğanlar, kabarmış bir nehrin üstünden geçen bir köprü gibi Lider ruhlu ve parçaları bir arada tutan çimento gibidirler. Sosyal ve profesyonel hayatlarını nasıl yönetecekleri hakkında sürekli iyi fikirlere sahip olurlar. Bugün doğmuş olan kadınlar bulundukları statüden memnun değillerse bunu değiştirmek için ellerinden geleni yaparlar.

Bugün doğmuş erkekler ise daha dominant ve saldırgan bir karakterdedirler. Aslında 17 Kasım insanları, kendilerinden bir şey beklemedikçe pek hareket etmezler fakat liderliğe veya birilerine yardım etmeye başladıkları andan itibaren karşı tarafa elindeki bütün silahlarıyla saldırmaya hazırdırlar. Bazen gözardı edildiklerini düşünerek acı çekebilirler. Evlerine çok düşkündürler evlerinin güzel olması için büyük çaba sarf ederler.

17 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

İyi Huyları: Arabulucu, Yardımsever, Sorumluluk Sahibi
Kötü Huyları: Aşırı Ahlakçı, Mesafeli, Kontrolcü

Sayılar ve Gezegenler

Kasım’ın 17. gününde doğan insanlar sekiz sayısıyla ve Satürn gezegeniyle yönetilirler. Satürn gezegeni muazzam bir sınırlandırma hissi oluşturur. Satürn 17 kasım insanını hep kendini haklı görme tehlikesine sokabilir. Satürn ve Pluto arasındaki etkileşim bu günde doğanların dominantlığını, ağırlığını, soğukluğunu ve diğer insanlarla olan ilişkilerini belirler.

Sağlık ve Olumsuz Yönleri

17 kasımda doğanlar ileriki yaşlarında vücutlarının duruşlarına dikkat etmelidirler özellikle iskelet sistemlerinin zarar görmesinden kaçınmalıdırlar. Fizyoterapi masaj ve akupunktur gibi tedaviler oldukça faydalıdır. Özellikle çok baharatlı ve egzotik yemeklerden kaçınmalıdırlar.

Akrep burcunun genel sağlık durumu hakkında bilgi almak için Akrep Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları konusuna bakabilirsiniz.

17 Kasım Doğumlu Akrep Burcu Olanlara Tavsiye

  • Hayatta her şeyi yönetmeye çalışmayın.
  • Herkesi kontrol etmeye çalışmayın.
  • Varolduğunuzu göstermek için başkalarının sizi harekete geçirmesini beklemeyin.
  • İnsanlarla birlikte olmak için onları yönetmeye ihtiyacınız yok.
  • Kırıcı olmadığınız sürece konuşmak sizin için iyidir.
  • Kendinizi duygu hapishanesine kapatmamaya özen gösterin.

 

İlgili Konular

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Akrep Burcunun Dua Günü, Esmaları, Meleği ve Duası

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

 

17 Kasım Akrep Burcu Özellikleri

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.