Yükselen Burç Özellikleri

Yükselen Boğa Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

Yükselen Boğa Burcu Özellikleri

Yükselen boğa burcu özellikleri nelerdir? Boğa yükseleni yaşamımızı nasıl etkiler? Yükseleni boğa olan insanlar ve ayırt edici özellikleri nelerdir?

Yükselen burcumuz bizlerin dışa yansıyan yönünü belirler. Güneş burcumuz ne olursa olsun bizi tanıyanlar aslında yükselen burcumuzun kişiliğimize kattığı özelliklerle bizi tanırlar. İç dünyamızda farklı bir kişi olabiliriz ama başkaları için biz yükselen burcu özelliğimizle yaşantımızı sürdürürüz.

Yükselen Boğa “Genel Özellikleri”

Bu burcun özelliği yorulmak bilmeyen bir enerjiye sahip olmasıdır. Bu enerjiyi en iyi biçimde kullanacaktır. Onlar için en önemli şey para kazanmaktır. Kızdıkları zamanda onları yatıştırmak zordur. Sanata, edebiyata, doğaya hayrandırlar. Kazandıkları parayı da gezmeye, eğlenceye, armağanlara harcarlar. Evleri kesinlikle onların istediği biçimde olmalıdır, yoksa huzursuz olurlar.
Çok konuk severdirler. Eşlerini seçerken çok dikkatli davranırlar ama bir kez seçince artık sonuçlarına katlanmayı göze alırlar.

Duygusal düşlere dalmazlar. Uyumlu, huzurlu bir ortamda çalışmak onlar için gereklidir. Eşlerinden sürekli bir şey ister, içlerindeki fırtınaları ve kızgınlıkları yalnız onlara açarlar. Kıskançlıkları yüzünden aile yaşantıları zindana dönebilir. Cinsel yaşamlarının doyurucu olması onlar için çok önemlidir. Aldatılmak onları çok derinden yaralar. İnsanlarla anlaşmasını bilirler. Cesaret ve kararlıklarına karşın çabuk parlamaları her zaman sorun çıkarır.

Yükselen Boğa “Sadık, Doğal ve Sabırlı”

Yükselen Boğalar stabil, canayakın ve uyumlu bir kişiliğin ortaya çıkmasında önemli rol oynar. Yükselen Boğalar sadık, sevgi dolu ve kalıcılığı seven bir karakterdir. İyi yiyecekler, iyi cinsellik ve konforlu bir yaşam en temel ihtiyaçları arasındadır. Yükselen Burcu Boğa olan kişiler, doğaya düşkündür. Pastoral hayatın içinde olmak huzurlu bir yaşama sahip olmaları açısından oldukça önemlidir. Yükselen Boğa kişiliği, dışarıdan tetikleninceye kadar oldukça pasif bir yapı sergiler.

Harekete geçirildiği takdirde, sabır ve inatla, başladığı işin sonunu görmeden peşini bırakmaz.Ufukta yükseleni Boğa burcu olanlar genellikle ağır ve tedbirli hareket etmeyi tercih eden bir yapıya sahiptir. Fazla risk almayı sevmeyen Boğa Yükselen, değişikliklere karşı dikkatle, kimi zaman da dirençle yaklaşır. Alışkanlıkları oldukça kuvvetlidir ve sabit fikirliliğe de yatkın bir yapısı vardır.

Kalıcılık özelliği ve denenmiş yolları tercih etmesi, başladığı her işin sonunu muhakkak getirmesine yardımcıdır. Yükselen Burcu Boğa olanlar, kendi oluşturdukları düzenin dışına çıkmak, dayatmalara boyun eğmek ve irade dışı değişiklikleri gerçekleştirmek konusunda oldukça tutucudurlar.

Yükselen Boğalarda “Dünyevi ve Pratik”

Duyuları ve algıları oldukça kuvvetli olan Yükselen Boğa, yaşamdaki dünyevi zevklere de düşkündür. Venüs tarafından yönetilen Boğa burcu, ufukta yükselirken, bireye,

  • çekicilik,
  • estetik duyarlılık,
  • konfor ve lüks tutkusu,
  • bedensel hazlara duyulan ihtiras

gibi özellikler katar. Pozitif yanıyla Venüs, diplomasi, sosyalizasyon ve nazik davranışların da Yükselen Burç Boğa’da görülmesinde etkilidir. Diğer yandan, tembellik, kendini sahip olduklarıyla özdeşleştirme ve dünyevi ve insani zevklerden vageçememe de en tipik negatif özellikler arasında görülür.

Yükseleni Boğa olanlar genellikle sağlam bir bedene sahiptir, ama kolayca da kilo almaya eğilimlidir. Bedensel dayanıklılık, Toprak elementinin en önemli özelliği olarak, Yükselen Boğa burcunda da kendini gösterir. Pratiklik ve yaşamdan zevk almayı bilmek de, ayakları yere kuvvetle basan Yükselen Boğa’nın en tipik özellikleri arasındadır.

Kısaca Yükselen Boğa Burcu Özellikleri

– Vesün etkisi altındadır
– Güçlü vücut yapısı
– İnatçı
– Kısa ve kalın boyun
– Yemek düşkünü
– Dokunarak haz alır
– Amacı yoksa tembeldir
– Toprak ve hayvanları sever
– Sesi etkileyici ve güzeldir
– Kolay kilo alır, kolay kilo verir
– Estetiğe önem verir
– Seçicidir
– Sanat ruhludur
– Eşine sadıktır
– Aşkı, güzel içecekleri, güzel yemekleri sever.
– Hırslı

 

Yükselen Boğa Burcu Özellikleri ve Etkisi

Ay Boğa Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Boğa Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Boğa Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Boğa Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları

 

www.akrepblog.com

Yazarı ve kaynağı belirsiz. Yazı yeniden düzenlenerek uyarlanmıştır. Kaynağını bilen lütfen iletsin.

Bu yayın en son güncelleştirildi 23 Mart 2023 23:36

Akrep

Yorumları Göster

  • Evet beni anlatmış. Bende ekleme yapayım rahatlık yükselen boğalara göre değil. Rahatlık tembellik getiriyor çünkü.

Paylaşım
Tarafından yayınlandı
Akrep

Son Konular

Mars 11. Evde

Mars 11. Evde Mars 11. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

10 Mayıs 2024

Mars Kova Burcunda

Mars Kova Burcunda Mars kova burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

7 Mayıs 2024

Mars 10. Evde

Mars 10. Evde Mars 10. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

6 Mayıs 2024

Mars Oğlak Burcunda

Mars Oğlak Burcunda Mars oğlak burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

5 Mayıs 2024

Mars 9. Evde

Mars 9. Evde Mars 9. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

3 Mayıs 2024

Mars Yay Burcunda

Mars Yay Burcunda Mars yay burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

2 Mayıs 2024

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku