Başak Başak Uyumu, Başakla Başak Anlaşabilir mi?

Başak Başak Uyumu, Başakla Başak Anlaşabilir mi?

Başak Başak Uyumu

Başak Burcu Başak Burcu Uyumu. İki başak burcu nasıl anlaşır? Başak Burcu ile Başak Burcu Anlaşabilir mi?

Başak Erkeği Başak Kadını Uyumu veya Başak Kadını Başak Erkeği Uyumu

 

İki Başak Burcunun Uyumu “Uyum Analizi”

İki Başak burcu bir arada mutlu olabilir mi? Eğer bazı sorunlu bölgeleri aşabilirseniz evet. En azından birbirinizi iyi anlarsınız. Şimdi ilişkinizin iyi ve kötü yönlerini inceleyelim.

İkinizde hayat hakkında gerçekçi ve pratiksiniz. Aynı zamanda her şeyi mükemmelleştirmeye çalışan idealistlersiniz. Sizler için sağlıklı olmak çok önemlidir. Birlikte spor yapmaktan, sağlıklı yemeklerden hoşlanır, vitamin almaya özen gösterirsiniz. Bazen fazla tutumlu olabilirsiniz. Siz zaten pahalı restoranları sevmeyen sürpriz hediyelere fazla para harcamayan bir çiftsiniz. İkinizden birinin yıldız haritasında Aslan burcuna düşen gezegenler varsa durum değişebilir.

Dikkat etmeniz gereken en önemli konu her ikinizde mükemmeliyetçi olduğunuz için eksikleri çok çabuk görüp eleştirirsiniz. Kusursuz insan bulmak mümkün değildir. Birlikte olduğunuz insanda eleştirmeniz gereken bir nokta gördüğünüzde bunu kırıcı olmadan dile getirmeye çalışın.

Her ikinizin doğum haritası birebir aynı olmayacaktır. Eşinizin doğum haritasında uyumunuzu bozacak noktalar varsa sabırlı olmaya çalışın. Seven iki insanın birlikteliğini değerli kılan karşılıklı sevgi, saygı ve anlayıp olduğunu unutmamaya çalışın. Sorunlarınızı birbirinizi eleştirerek değil konuşarak halletmeye çalışın.

Başak Başak Uyumu “İletişim”

İkinizde iyi iletişim kurarsınız, biriniz yazar yada editör olabilir. Başak burcu Zodyak’ın en iyi yazarlarındadır. Aynı zamanda Başak burçları çok yardımseverdir. Birbiriniz ile yarışmadan birbirinize destek olursunuz.

İkinizde eleştiricisiniz. Keskin analizlerinizi duygusal hayatınızdan uzak tutmalısınız. Tartıştığınız zaman son derece soğuk ve acımasız olabilir, birbirinizi keskin sözlerinizle perişan edebilirsiniz. Birbirinizi incittiğiniz zamanda bu yaraların iyileşmesi zaman alacaktır. Ağzınızdan çıkan laflara dikkat edin.

Gerçek işkoliklersiniz, geç saatlere kadar çalışırsınız. En azından diğer Başak bu durumdan şikayetçi olmayacaktır. Üretken olmak sizler için önemlidir ve boşa zaman geçirmeyi günah sayarsınız. Birlikte geçirdiğiniz zaman ise çok değerlidir. İkinizde Başak burcu olduğunuz için birbirinizi işten uzaklaştırmazsınız. İçe dönük sayılırsınız, arada bir dış dünyaya açılmanız gerekiyor. Hayat sadece iş demek değil!

İki Başak Burcunun Cinsel Uyumu

Yatakta başta çekingen olsanız da açıldığınız zaman tutkularınız tüm şiddeti ile ortaya çıkacaktır. Başak burcu için şefkat duygusu erotizmden daha önemlidir. Sevgilinize ne kadar çok bağlı iseniz o kadar çok tutkulu olursunuz. Temizlik ve hijyen sizin için olmazsa olmazlardandır ancak bazen herşeyi akışına bırakmanız gerekir. Heyecanın arttığı bir anda örtülerin temiz olup olmadığını kontrol etmenin bir anlamı yoktur.

Birbirinize sevgi sözcükleri fısıldamayı ihmal etmeyin. Zaman, yer ve mekanı sizin için sorun olmaktan çıkartmaya çalışın.

Başak burcu dürüst ve namusludur, sizinle aranızda geçenleri başkalarına anlatmaz. Ona güvenecek, kollarında kendinizi rahat hissedeceksiniz. İkinizde konuşkan olduğunuz için iyi anlaşacaksınız.

Birbirinize kibar ve kendinize davranılmasını istediğiniz gibi davranın. İkinizin de uymanız gereken en önemli kural budur. Fazla endişelenmez ve fazla çalışmazsanız bu beraberlik kesinlikle iyi gidecektir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Başak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. İki Başak burcunun aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Başak başak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Başak Başak Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.