Balık Balık Uyumu, Balıkla Balık Anlaşabilir mi?

Balık Balık Uyumu, Balıkla Balık Anlaşabilir mi?

Balık Balık Uyumu

Balık Burcu Balık Burcu Uyumu. İki balık burcu nasıl anlaşır? Balık Burcu ile Balık Burcu Anlaşabilir mi?

Balık Erkeği Balık Kadını Uyumu veya Balık Kadını Balık Erkeği Uyumu

 

Balık Balık Uyumu “Uyum Analizi”

Balık burcu ile bir başka balık burcunun ilişkisi uzay ve zaman kavramını reddeden ruhların buluşmasıdır. Kısacası öteki Balık ile olan beraberliğiniz spiritüel bir olay olacaktır. Ruhlarınız birbiri ile bütünleşerek dans edecektir. İkinizde ruhsal yönden üretkensiniz, hayal gücünüz geniş ve dünyaya yaklaşımınız manevi yönden çok zengin. Gelişmiş sezgi ve içgüdülerinizle başkalarının duygularını anlar ve özen gösterirsiniz. Sadece bu özelliğiniz bile sizi hayat boyu bir arada tutabilir.

İlişkinizde ki zorluk maddi dünyadan kaynaklanır. İkiniz de para kazanmanın önemsiz olduğunu düşünürsünüz. Hiç olmazsa biriniz hayırsever birini bulmalı ki çocuklarınızın geçimini sağlasın. İkiniz de pratik ve gerçekçi değilsiniz. Balık burcu sis ve gazları yöneten Neptün tarafından yönetilmektedir. Bu yüzden gerçeklerle yüzleşmekten kaçınırsınız. Birinizin bile doğum haritasında toprak burçları varsa beraberliğinize gerçekçilik getirecektir.

Düzen ve kurallar sizlere göre değildir. Programsız, serbest bir akışa sahip hayatınız var. Sizin gibi ruhsal yönden üretken insanlar normal mesai ile çalışamazlar.

İletişim Uyumu

Modern yaşam tarzı hızı ikinizi de yıpratır. Suya yakın yerlerde dinlenip yenilebilirsiniz. Aynı şekilde evde huzur ve uyum aradığınız için birbirinizin yalnız kalma isteğine anlayış gösterirsiniz. İkinizde hayır kurumları aracılığı ile başkalarına karşılıksız yardım eder, gönüllü işler yaparsınız. Birlikte vakit geçirmek sizlere çok zevk verir. İletişim konusunda birbirinizi çok iyi anladığınız için sorun yaşamazsınız.

Ruhsal derinliğiniz çok yüksek olduğu için birbirinizi sadece konuşarak değil telepatik iletişimle de anlayabilirsiniz. Hisleriniz o kadar yoğundur ki biriniz bir sorun yaşadığında diğeriniz bunu kolayca sezebilir. Bakışlarınız ve hisleriniz çoğu zaman konuşmaya bile gerek kalmadan anlaşmanıza yardımcı olacaktır.

İnsanlarla olan iletişiminiz her ikinizi de yorabilir. Doğal bir ruhsal enerji dönüşümüne sahip olduğunuz için insanlardaki negatif enerjileri kolayca kendinize çekebilirsiniz. Birlikte olduğunuzda bu enerjilerden kurtulmak için ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. (Bakınız Nasıl Transa Geçilir? Telepatik İletişimi Güçlendirmek İçin )

İki Balık Burcunun Cinsel Uyumu

İki su grubu burcu ve her ikisi de Neptün etkisi altında olan burçların cinsel yaşamları hayal dünyalarından başlayarak çok renkli geçecektir. Birbirlerini çok iyi anladıkları için hem bedensel hem de ruhsal açıdan tam bir doyum yaşayacaklardır.

Yatakta gerçek olabileceğine inanamadığınız tutkulara erişebilirsiniz. İçgüdülerinizle karşınızdaki kişinin ne hissettiğini bilirsiniz. Sizin için cinsel ilişki, spiritüel yoğunlukta iki ruhun buluşmasıdır.

Biraz gerçekçilik ve pratiklik katıldığında rüya gibi bir ilişki olacaktır. İlişkiniz hayat nehrinde birlikte yüzen iki balığın sihirli bir karışımı olacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Balık burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Balık balık aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Balık balık uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Balık Balık Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.