Aslan Kova Uyumu, Aslanla Kova Anlaşabilir mi?

Aslan Kova Uyumu, Aslanla Koç Anlaşabilir mi?

Aslan Kova Uyumu

Aslan Burcu Kova Burcu Uyumu. Aslan ve kova nasıl anlaşır? Aslan Burcu ile Kova Burcu Anlaşabilir mi?

Aslan Erkeği Kova Kadını Uyumu veya Aslan Kadını Kova Erkeği Uyumu

 

Aslan Kova Uyumu “Uyum Analizi”

Aslan burcu kendisine göre daha gizemli olan kova burcunu çözmeye çalışacaktır. Kova burcu, bireysel, bağımsız ve farklıdır. Size bu kadar az benzeyen birini hayal etmek bile zordur. Kova isyankardır, toplumun alıştığı kuralları sorgular ve zorlar. Eskimiş, zamana uymayan alışkanlıkları sarsar, yok eder ve yeniler. Sizi tutucu olmakla, toplumdaki yerinizi bozmamak için taviz vermekle suçlayacaktır. Bunu kabul etseniz de içten içe rahatsızlık duyabilirsiniz. Siz Aslan olarak her zaman onaylanmak ve saygı duyulmak istersiniz.

Kova maddeci değildir ama Aslan öyle sayılır. Siz restoranlara, eğlenmeye gitmek ya da yeni bir lüks araba almak isterken, Kova’nın yeni bir bilgisayar almak istemesini anlayamazsınız. Ne yapacağı belli olmayan, “elektrik gezegeniUranüs tarafından yönetilen Kova yeni teknolojiye ve bilgi çağına tutkundur. Durmadan yeni bilgisayar alması gösteriş için değil daha iyi çalışabilmesi içindir.

İkizlerin telefona, Kova’nın ise internet’e çok ihtiyacı vardır! Siz gazeteden kaçırdığınız sanat olaylarını takip ederken, Kova bilgisayarının başında saatler geçirecektir.

Kova’da sizin gibi sabit burç olduğu için anlaşamadığınız bir konuda takılıp kalır, bir türlü orta noktayı bulamazsınız. İlişkinizin başında karşılaştığınız bu problem hep devam edecektir.

Aslanla Kova Uyumu “İletişim”

Analitik Kova’nın soğuk ve ilgisiz tavrı başta ilginizi çekip merakınızı uyandırmıştı. Siz verici, sıcakkanlı ve sık sık sevginizi gösteren bir kişisiniz, Kova ise tam tersidir. Kova size ihtiyacınız olan sevgi ve ilgiyi göstermeyecektir. Kendinizi çekici ve göz alıcı hissedemeyeceksiniz. Sadece kafanızın içindekilere değer verecektir. Bu size yetmeyecektir. İlişkiniz boyunca hep bir şeylerin eksikliğini hissederek rahatsız olacaksınız.

Kova 11. evin yani arkadaşlık evinin yöneticisi, Aslan ise 5. evin yani aşk ve romantizmin yöneticisidir. Bu aranızdaki büyük farkı göstermektedir. Kova önce arkadaşlık sonra aşk aramaktadır. Siz ise önce aşk sonra arkadaşlık aramaktasınız. Öncelik verdiğiniz değerler tamamen farklıdır.

Kova’yı aklı yönetir, sizi ise kalbiniz. Kova burcu bilim adamlarının yöneticisidir. Eldeki hipotezleri tarafsız olarak kanıtlamaya yada çürütmeye çalışır. Kova’nın dünyayı araştırabilmek için özgür olmaya ihtiyacı vardır. Sizin ise üretmeye, hayal etmeye ve eğlenmeye ihtiyacınız var. Aslanlar tasarımcı, aktör, yönetmen olurlar ya da eğlence sektöründe çalışırlar.

Sizin üretkenliğiniz sevildiğinizi hissettiğiniz zaman artar, Kova’nın ise özgür olduğu zaman. Siz sevdiğinizi sahiplenmeye çalışırsınız, Kova ise buna hiç gelemez. Birbirinizi içten seviyorsanız bu beraberlik için elinizden geleni yapın. Güneş burçlarınız çok uymasa da yıldız haritanızda uyumlu başka gezegenler olabilir.

Aslan Kova Uyumu “Cinsel Uyum”

Aslan ve kova cinsel uyumu nasıldır? Aslanla kova cinsel yönden tatmin olabilirler mi?

En iyi anlaştığınız yer yatak odasıdır. Fiziksel olarak elektriksel yapısı ile Kova sizi çok heyecanlandıracaktır. Size ne zaman “seni seviyorum” diyeceğini hiç kestiremezsiniz. Bir çok sevgili bunu yatakta söylerken Kova bunu hamburgerini yerken ya da otobüste giderken söyleyebilir. Kova’nın gözleri lazer ışını kadar etkilidir, size bir anlık bakışı içinize işleyebilir.

Kova insanı nadiren içini açtığı zaman dürüst ve az bulunan kişilik özellikleri ortaya çıkar. Ne zaman ne yapacağını kestirilemez. Bu sizi zaman zaman delirtse bile, yine de en çok bu özelliğini seversiniz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Aslan ve Kova burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Aslan Kova aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Aslan kova uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Aslan Kova Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.