Aslan Aslan Uyumu, Aslanla Aslan Anlaşabilir mi?

Aslan Aslan Uyumu, Aslanla Aslan Anlaşabilir mi?

Aslan Aslan Uyumu

Aslan Burcu Aslan Burcu Uyumu. İki aslan burcu nasıl anlaşır? Aslan Burcu ile Aslan Burcu Anlaşabilir mi?

Aslan Erkeği Aslan Kadını Uyumu veya Aslan Kadını Aslan Erkeği Uyumu

 

Aslan Aslan Uyumu “Uyum Analizi”

İki Aslan uyumlu bir birliktelik sürdürebilir mi? Birlikte anlaşabilirler mi! Birbirinize yeterli saygıyı gösterdiğiniz takdirde neden olmasın. Bu da kendilerini dev aynasında gören Aslanlar için kolay olmayacaktır.

İkinizde kalabalıktan hoşlanan, sıcak ve cömert sevgililersiniz. Sevginizi rahatlıkla gösterir, karşılığında daha fazlasını beklersiniz. İkinizde zarif, seçkin, sofistike ve zevklisiniz. Harika giysilerinizle en pahalı restoranlarda, en şık davetlerde boy göstermekten zevk alırsınız.

Para konusunda ikinizde becerikli değilsiniz, hiç olmazsa birinizin iyi bir geliri olmalı ki bu pahalı hayat tarzını karşılayabilsin. Bu ilişkide kesinlikle erkek Aslan’ın daha fazla para kazanması gerekiyor. Erkek Aslan o kadar gururludur ki kadının ondan daha fazla kazanmasını hazmedemez. Bunu itiraf etmese bile kadın onun hareketlerini izlemelidir. Maaşınız iki katına çıktığından beri sizinle seks yapmıyorsa başka yerde sebep aramayın.

İkinizde üretkensiniz. Bir çok Aslan fikir ve tasarımları ile iyi kazanırlar. Zevk ve stil konularında söz sahibidirler. Bu alanlarda birlikte başarılı olabilirler. Birbirinizi destekler ve fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Tiyatro, reklamcılık, güzel sanatlar, eğlence dünyası, görsel yayıncılık, lüks tüketim eşya ve servisleri, çocuklarla ilgili ürünler ve konularda başarılı olursunuz.

Aslan Aslan “İletişim”

Aslan aslan iletişim uyumu nasıldır? İki aslan bir araya geldiğinde anlaşabilirler mi?

İkinizinde egosu çok gelişmiştir ve diktatörlük yapmaya bayılırsınız. Bir geminin iki kaptanı olamayacağı için birinizin alttan alması gerekir. İkiniz birden sabit burç olduğunuz için uzlaşmakta zorlanırsınız. Sonuna kadar giden tavrını bir kenara bırakıp birbirinizin öfke nöbetlerini körüklemeyin. Şimdiden bu noktalara dikkat ederseniz ileride oluşabilecek büyük problemlere engel olabilirsiniz. İkinizde egolarınızı kontrol altında tutabilirseniz zorlukları aşabilirsiniz.

Birbirinize olan hayranlığınız ve sadakatiniz sonsuz olacaktır. Aslanlar aşka aşıktır. Sevgilisinin peşinden koşmaya, flört etmeye, hediyelere, sürprizlere, küçük kavgalardan sonra barışmalara bayılırlar. Evliliklerinin üzerinden yıllar geçse bile mutlu Aslan eşine kur yapmaya devam eder. Sizinle aynı duygulara sahip öbür Aslan’ı buldunuz. Hiç bir şeyin bu harika beraberliği bozmasına izin vermeyin.

Aslan ve Aslan Uyumu “Cinsel Uyum”

Yatakta ise tutku ve şefkatin harika bir karışımını yakaladınız! Bir yuvada iki Aslan, cennet bu olabilir! Aslan burcunun iyimserliğini kullanarak bu ilişki için elinizden gelen çabayı gösterin. Cinsel uyum konusunda sorun yaşamazsınız. Diğer sorunlarınızı gidermek için gerekli fedakarlıkları gösterirseniz mutlu bir birlikteliğiniz olabilir.

Aslan burcu cinsel enerjisi en yüksek burçlar arasındadır. 7. evinde bu enerjiyi olumsuz etkileyecek bir durum yoksa iki aslanın bir araya gelmesi yanardağın patlaması kadar şiddetli, iki aslan yavrusunun oynaması kadar neşeli olur.

Asla unutulmaması gereken hemen her çift arasında sorun yaşanabilir. Uyumlu veya uyumsuz burç konumları farketmez. Uyum oranı yüksek olursa sıkıcı, uyumsuzluk yüksek olursa fazla yıpratıcı olur. Uyum oranı ne olursa olsun sabır, fedakarlık ve saygıdan ödün verilmemelidir. İşte gerçek mutluluk ancak o zaman ortaya çıkacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Aslan burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Aslan Aslan aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Aslan aslan uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Aslan Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Aslan Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

Aslan Aslan Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.