Akrep Erkeği Cinsellik ve Cinsel Yaşamı

Akrep Erkeği Cinsellik, akrep erkeğinin cinsel yaşamı

Akrep Erkeği Cinsellik ve Cinsel Yaşamı

Akrep erkeği cinsellik konusunda kendisine engel olamayacak derin bir çekime sahiptir. Güçlü içsel enerjisini başka bir yolla deşarj edemiyorsa bu enerjinin deşarjı ancak cinsel yaşamla deşarj edilebilir. Bu akrep erkeğinin doğasında varolan bir durumdur ve bilincin bu oyunda rol alıp almaması önemli değildir.

Akrep Erkeği Cinsellik “Ruhsal Hazlar ve Tutku”

Her burcun hayatta kendisini tatmin ettiği noktalar farklıdır. Hava gurubu sosyal alanda, toprak gurubu doğada, ateş gurubu güç ve hükmetme konusunda. Su gurubu ise ruhsal alanda tatmin yaşayabilir. Akrep burcu diğer su gurubu burçlarına nazaran enerji oranı daha yüksek olduğu için ruhsal yolla enerjisini deşarj edemezse stres, gerginlik ve öfke patlamaları yaşayabilir.

Akrep erkeğinin tatmin olma noktaları sosyal yaşamla doğrudan bağlantılı olmadığı için cinsellik onu tümüyle tatmin edemez. Sadece deşarj ve erteleme olabilir. Bu nedenle cinsel yaşamı ruhsal yönden haz duyacağı bir birliktelikle taçlandırılmalıdır.

Bedensel hazlar anlık deşarj sağlayabilir ancak ruhsal bütünleşme tutku ateşinin yanması ile doruğa çıkacaktır.

Sevgi ve Yanılsamalar

Akrep erkeği cinsel deşarj yaşamadığında yaşayacağı sinirsel enerji sıkışması etrafında bulunan herkesi kırıp geçirmesine ve incitmesine neden olabilir. O anki gerginliği karşısındaki insanların kim olduğuna dair değer yargılarını kaybetmesine neden olabilir. Bedensel aktiviteler veya ruhsal çalışmalar akrep erkeğinin sinirsel patlamalarını ortadan kaldırsa da bu durum geçici olacaktır.

Sevgiye duyulan ihtiyaç aslında akrep erkeğini cinsellik ile ilgili ihtiyaçlarını gidermeye yönelten bir yanılsama olabilir. Sürekli boğuşmak zorunda kaldığı cinsel dürtüleri akrep erkeğini rahatsız etmeye başladığında mantığı ile değil dürtüleri ile hareket etmeye başlar. Aldığı karar aslında sevgiden ziyade bir ihtiyacın giderilmesine yöneliktir.

Temel hedef sevgi ötesinde cinsellik ile ilgili olduğunda gözü ayrıntıları göremeyecek hale gelebilir. Bu durumda birlikte olmayı istediği insanın cinsel enerjisinin durulmaya başladığı dönemde veya gerçekleri görmeye yetecek kadar doyum sağladığında daha da kötüsü yaşamını birlikte sürdürmeye karar verdiği insanın kendisi için cinsel yönden yeterli potansiyeli taşımadığını gördüğünde çıkmaza girebilir.

Cinsellik ve Ruhsal Denge

Tümüyle siyah veya beyaz olamayan akrep insanları gri olmaya zorlandıklarında cinsellik ile ilgili ihtiyaçları arka planda kalarak kendisi için daha hayati öneme sahip bir konu ön plana çıkmaya başlar “ruhsal denge”. Akrep erkeği çoğu zaman dizginlemeye çalıştığı cinsel arzularının kurbanı olma potansiyelini de bünyesinde taşır.

Aslında bu akrep erkeğinin içerisindeki en zayıf halkalardan biridir. Akrep erkeğinin içine kodlanmış bir Truva atı gibi işlev görür. İçeri girmek isteyen o noktayı harekete geçirdiğinde kaleye kolayca sızabilir. Durumu fark ettiğinde ise kale ile birlikte her şeyi yıkıp yeniden inşa etmek O’nun için daha kolay bir tercih gibi görünür.

Akrep Erkeği Cinsellik “Bitmeyen Enerji”

Akrep erkeği için “en acımasız eleştiriler” listesinin ilk sıralarında her zaman cinsellik yer alır. Astroloji ve burç etkilerinin insanları nasıl yönlendirdiği ve nasıl etkilediği bilinmediği ve öğrenilmediği sürece de bu durum bu şekilde devam edecektir. Cinsellik konusu akrep erkeği için “bilinçli bir tercih” değildir. Şiddetli arzuları ve bitmek bilmeyen cinsel enerjisi kendi seçimi değildir. O’nu ilgilendiren kısmı belki bu enerjiyi yanlış yönlendirmesi olabilir. Ama eleştirilere konu olan “akrep burcu ve afrodizyak” etkisi doğuştan altığı etkilerle ilgilidir.

Bir koç burcu için spor yapmak, hükmetmek, insanları yönlendirmek ne ise akrep burcu için de cinsellik odur. İçsel enerjisi o kadar yoğundur ki bu enerjiyi kontrol etmesi başına olmadık işler açabilir. Henüz küçük yaşta bu dürtü ile yaşama merhaba diyen akrep erkeği bastırılmış bir aile ve toplum yapısı içerisinde bu durumu kolayca kompleks haline getirebilir.

Cinsel enerji yoğunluğu standartların üzerinde olduğu için “su ihtiyacı” ne ise çoğu zaman “cinsel ihtiyaç” ta aynı noktaya gelebilir. Yani siz su içme ihtiyacı hissettiğiniz kadar akrep erkeği de cinsel yaşam ihtiyacı duyabilir. Kontrol altına alıp bu durumu erteleyebilir. Ancak her defasında gelen dürtüler daha güçlü ve birikmiş olacağı için sonuç, “gerginlik ve öfke” olacaktır.

akrep erkeği cinsellik

Akrepteki Enerjinin İlişkilere Yansıması

Akrep erkeği cinsel yaşamını istediğini şekilde sürdüremezse, Kendisini cinsel yönden tatmin edemezse ne olur?

Akrep erkeği cinsel ve duygusal yönden anlaşamadığı aynı frekansta olmadığı biri ile birlikte ise bir süre sonra ortamı gererek gizli bir psikolojik savaş başlatır. Bu akrep burcu insanın farkına varmadığı telepatik baskılama yöntemidir. Diğer yazılarımı takip edenler akrep burcu insanlarının ruhsal iletişime yani telepatik iletişime doğuştan yatkın olduklarını belirttiğimi hatırlarlar.

İstediklerini elde edemediklerinde ruhsal mekanizmaları devreye girerek bulundukları ortama yüksek frekansta dalgalar yayarlar. Eğer ruhsal yönden hassas bir insansanız bulundukları ortama girdiğinizde ortamdaki gerilimi kolayca algılayabilirsiniz. Akrep erkeği ile birlikte olan insanın bu durumda yapacağı iki şey vardır. Ya uzaklaşmak ya da bu atmosferin etkisi ile boyun eğip ona yakınlaşarak istediklerini yapmak.

Bu ruhsal atmosferi algılayamayacak bir burç gurubunda yer alıyorsanız veya ev konumlarınızda uygun bir konum yoksa birliktelik kısa sürede yaşanan tartışmalarla son bulabilir. Verdiği mesaj nettir “Benim lisanımdan anlamıyorsan, benimle aynı ihtiyaçlara sahip değilsen benimle burada ne işin var?”

Akrep Erkeği için Cinsel Enerjide Önemli Konumlar

Akrep erkeği cinsellik etkilerinin artması için yeterli iken bir de doğrum haritasında bu etkileri artıran konumlar bulunuyorsa buraya kadar yazdıklarımı ikiye katlayın lütfen. Eğer güneş burcunuz akrepse doğum haritanızda aşağıdaki konumları kontrol etmenizde yarar var, bu konumlardan da etki alıyorsanız hayatınızı birlikte geçirmeyi düşündüğünüz insanı seçerken benzer etkilere sahip olup olmadığınızı mutlaka kontrol edin.

Cinsel etkileri artıran ev konumları

# 1. Boğa Burcunda: Yükselen burcunuz boğa ise akrep burcunun cinsel enerjisi ve gücü ile boğa burcunun cinsel gücüne de merhaba deyin. Sabır dolu bir yaşam dilerim. Eş seçiminizin çok çok önemli olduğunu asla unutmayın.

# 7. Evde Mars Gezegeni: Yükseleniniz Boğa ise bu konum da doğal olarak mars gezegeni bulunacaktır. İhtiraslı, yoğun, tutkulu, bitmek bilmeyen cinsel enerji…

 

Akrep erkeğini yakından tanıyın

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Erkeği Neden Aramaz? Neden İlgilenmez?

Akrep Erkeği Neden Soğuk Davranır?

Akrep Erkeği Neden Susar? Neden Konuşmaz?

Akrep Erkeğini Etkilemenin Yolları Nasıl Etkilerim

Akrep Erkeği Neden Kaçar? Neden Uzaklaşır?

 

Akrep Erkeği Cinsellik ve Cinsel Yaşamı

Sude Sezer Engin

Son Güncelleme 20 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 10 YORUM
  1. Heyulq dedi ki:

    Akrep = cinsellikte zirve 🙂

  2. HKays dedi ki:

    O kadar akrep etkenim var, acaba bu yazı benim için de geçerli midir?

    1. Akrep dedi ki:

      Yani eskiden öyle idi. Şu an nasıl size sormak daha iyi olur? Geçerli değil mi artık?

      1. HKays dedi ki:

        O zaman ben bir akrep burcuyum diyebilirim 😀 Zaten 3 burcun karmasıyım diyordum da baskın olan hangisi seçemiyordum. 😀 Ama şu durum var ki, yükselenim Koç ama mars 7. evde. Acaba ben fark etmedim de yükselen Boğa mıyım? Bir de son zamanlarda kilo artışı başladı bende, sanırsam o da Jüpiter aktifliğinden kaynaklı olsa gerek. Neyse. Yazı için teşekkürler, hala daha geçerli XD Bir önceki yoruma bakıyorum da hava etkeni eş seçimi sıkıntı olur demişsiniz, o zaman terazi de rafa kalkar, en iyisi mi eş adayı için ben gidip temizinden ya yay ya da boğa bir hanımefendi bulayım, beni anca onlar çekerler XD

        1. Akrep dedi ki:

          Hayır tam olarak Akrep diyemeyiz ama akrep etkisi yoğun.
          Yükselen Koç, Güneş Boğa
          Etki olarak sıralama şu şekilde Koç, Boğa ve Akrep
          Mars etkisi de çoğu insana göre yüksek sayılır. Hem Koç hem Akrep konumları Mars etkisi altında.

          Kilo artması çok normal Transitte Jüpiter boğa burcunda ve 1. evinizde. Günlük açılarla da tetikleme olmuşsa genişleme olağan : )

          Sabit haritada ruhun Yay başka bir etken Terazi diyor. Evlilik etkisi alınan dönemde bu iki konumun transit durumu da değiştirebilir. (inşallah doğru hesaba bakıyorumdur sürekli kullanıcı değişince karışıyor)
          Mars Akrep ve 7. evde hava unsuru birinin yeterli olacağını hiç sanmıyorum. (7. ev konumu için diyorum güneş burcu farklı)

          1. HKays dedi ki:

            Hmm yani 7. evi yay veya terazi olmalı olarak anladım şuan Eğer öyle ise ya yükselen ikizler ya da yükselen koç birisi ile bir birliktelik daha olumlu gibi diyorsunuz. Hmm, bu da güzel bir etken. Venüsüm 3. evde ve ikizlerde olduğu için İkizler etkeni hoş geliyor bana, bunu daha önceden de söylemiştim o yüzden yükselen bir rahatsızlık vermez herhalde. Ama yükselen Koç daha ilgi çekici tabii orası kesin XD şimdi 7. ev terazi (zaten okumuştum ama tekrar okuyayım) ve 1. ev koçu, bir de 1. ev ikizler ile 7. ev yay ı okuyayım. Ailemdekiler sürekli olarak kilo alıyorsun göbeğin çıkmış diyip beni sinir etmeye çalışıyorlar, o yüzden merak ettim acaba Jüpi etkileşimde mi diye, öyleymiş XD Bu arada doğru hesaba bakıyorsunuzdur 😀 ***** 😀 Bundan şüphem yok. Acaba hesap yaparken Arap noktalarını mı kullanıyorsunuz, onu da merak ettim 😀 Her şey için teşekkürler ^^

          2. Akrep dedi ki:

            Şu an biz ne desek ihtimaller üzerinden gitmiş oluruz. O an geldiğinde yani karşılaşma ve etkileşim anında “işte bu” denildiğinde o anki açılar ve ikinizin kesişme yaşamasına neden olacak konumlarda önemli. Karşı tarafın doğum haritası ne olursa olsun yüksek olması gereken potansiyeli biliyorsun : ) Aksi halde sorun yaşaman kaçınılmaz. O noktaya dikkat etmelisin.

            Arap noktalarına bakmıyorum daha çok transit haritaya bakıyorum ki zaten anlık etkiler oradan görülebiliyor. (Rica ederim zamanı geldiğinde turnayı gözünden vurmanı dilerim)

  3. nuraslı dedi ki:

    bişey sormak istiyorum mars 7.evde ama yükselen boğa değil yay ise yinemi yoğun cinsellik verir

    1. Akrep dedi ki:

      O konu açılarla da ilgili ama Yay ateş elementi olduğu için yoğunluğu azaltmaz tam tersine artırabilir de. Her iki nokta için de enerjiyi kesen açılar yoksa cinsel enerji potansiyeli için tek başına 7. evde Mars ve Boğa burcu fazlasıyla yeterli. Ömür boyu… Eşini çok dikkatli seçmeli veya bu konuda önceden konuşmalı. Bu konumda hava unsuru olan bir eş cinsel anlamda yetersiz kalacağı için ileride sorun olacaktır.

  4. Akrep etkisi dedi ki:

    İnsana ‘yeter artık mola ver’ dedirten yanımız

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.