Akrep Erkeği Neden Aramaz? Neden İlgilenmez

Akrep Erkeği Neden Aramaz? Araması için ne yapmak gerekir

Akrep Erkeği Neden Aramaz?

Akrep erkeği neden hiç aramaz? Akrep erkeği için sonuçlar nedenlerle ilgilidir. Bir şey yapması için gereken neden; sizin istemeniz değil, gerçekten yapması için bir gerekliliğin ortaya çıkmasıdır. Yani hiçbir akrep erkeği siz istediğiniz için sürekli sizi aramaz. Ortada geçerli bir sebep olması gerekir.

Akrep Erkeği Neden Aramaz?

Akrep erkeği ne zaman ve hangi durumlarda arar ve hangi durumlarda aramaz? Aramaması ne anlama gelir? Akrep erkeğinin sizi aramaması sizi sevmediği anlamına gelebilir mi?

Akrep erkeği hangi durumlarda arar?

  • Sadece sizin bildiğiniz bir şeyi öğrenmek için arar. Bu durumda da araştırdığında bulamayacağı bir şey olması gerekir. Yani siz tek kaynaksanız sizi arar.
  • Sizi gerçekten özlemiştir ve bu özlemini gidermek için sizi arar. Ancak boğa burcu etkisi ile dokunsal özellikte ise aramasının nedeni sizinle buluşmak istemesi olur.
  • Sizden başkasının çözüm bulamayacağı bir sorun vardır.
  • Sizi gerçekten seviyorsa önem verdiğiniz günlerde sizi hatırladığını ve unutmadığını göstermek için arar.
  • Uzun zamandır sizi görmemişse ve sizden haber almamışsa merak eder ve arar.

Akrep erkeği hangi durumlarda aramaz?

  • Eğer gerçekten akrep burcu özelliklerini taşıyorsa asla gevezelik yapmak için aramaz.
  • Gündelik sorunlarını konuşmak için aramaz.
  • Gün içerisinde canını sıkan olayları anlatmak için aramaz.
  • Sorunlarını sizinle paylaşmak için aramaz.
  • Sizin başını ütülemeniz için aramaz. Bir kez yakalanmışsa da dinler. Ama bir daha uzun süre aramaz.

Akrep burcu derin duyguları olan bir burç olsa da duyguları ile mantığı birlikte çalışır. Mantığı şunu der “Ortaya bir sonuç çıkmayacak herşey gereksizdir” Evet bir akrep burcu erkeği ile birlikte iseniz O’nun bu yönünü hoşgörüyle karşılamayı da öğrenmeniz gerekir.

Bunları Sakın Söylemeyin

  • “Neden beni aramıyorsun” demeyin.
  • “Beni hiç aramıyorsun”
  • “Beni unuttun mu, bana değer vermiyor musun”

Akrep burcu erkeği için “değer ölçütü” aramak veya sormakla eş değer değildir. O’na şuna benzer bir şeyler deyin “Benim için sabaha kadar uykusuz kalabilir misin?” hiç çekinmeden “evet” der. Kendisini ispatlamak için normalde başkalarının yapmayacağı her türlü sıradışı faaliyeti büyük bir zevkle kabul eder. Ama gereksiz, boş ve mantıksız gördüğü şeyleri “değer” olarak kabullenemez.

Hayatta bulabileceğiniz en sadık insanlar akrep burcu insanları arasından çıkarlar. Onlar herkesin kaçıp gittiği noktada “ben buradayım” diyen insanlardandır. Meselenin kilit noktası “kendini ispat etme” kısmıdır. Bunun dışında kalan kısımları gereksiz ayrıntılar olarak görür.

Sizi Araması İçin Yapmanız Gerekenler

Akrep Erkeği Neden Aramaz? Sizi araması için ne yapmanız ve nelere dikkat etmeniz gerekir?

  • Uzun süre aramayın ki sizi merak etsin. Sadece gerçekten aramanız gerektiğinde arayın. Ama bunu ısrarla tekrarlar ve bilinçli bir oyun olarak kullanırsanız bunu sezdiğinde telefon numarasını değiştirebileceğini de unutmayın.
  • Samimi davranın O’na karşı oyun oynamayın. Garip çocuksu nazlar yapmayın. Açıkça “sana ihtiyacım var, zaman zaman araman beni mutlu ediyor, kendimi daha iyi hissediyorum” deyin. Ama gerçekten bunları hissediyorsanız söyleyin. Sırf sizi mutlu etmek için aradığında telefonunuz meşgulse, veya telefonda mutlu olmadığınızı anlarsa, söylediklerinizin aksi yönde bir ses tonuyla karşılaşırsa; bir daha aramayacağını garanti edebilirim. Belki bir süre daha emin olmak için arar ancak emin olduğunda bunu sert bir şekilde yüzünüze vuracağına emin olabilirsiniz.
  • Her şeyinizi söylemeyin, sizde merak edeceği bir şeyler her zaman olsun. Akrep insanları her şeyi analiz edip çözmeye çalışırlar. Çözüp bitirdiklerinde ise artık sizinle ilgili ilgilerini çekecek pek bir şey kalmaz. Bırakın sizi zamanla keşfetsin.
  • Onda olmayan ve sizde olan bir şeyler olsun.
  • İlgi alanlarını inceleyin, gerektiğinde sizden yardım isteyebileceği sebepler oluşturun.

Ama sizin amacınız arkadaşlarınıza “beni her gün arıyor, bana deli gibi aşık” dedirtecek bir sevgili bulmak ise ve sevgili akrebiniz gerçekten tüm akrep özelliklerini taşıyorsa üzgünüm çok yanlış bir adrese gelmişsiniz. Bunu anladığı anda sizi arkadaşlarınızın yanında küçük düşürmeye çalışabilir. Çünkü akrep burcu insanları kendilerini “başkalarına malzeme yaptırmayacak kadar gururludurlar

Aradığınız Kadar Aranırsınız

Akrep Erkeği Neden Aramaz? Sizin ne kadar ve neden aradığınıza bakar.

Akrep burcu insanlarından ilginç detaylardan biri de her şeyi eşit tutma mücadelesidir. Ararsan arar, aramazsan aramaz. Kızarsan kızar, seversen sever. Kendi haline bırakırsan kendi dünyasında yaşar gider. Belki sizin için asıl sorunlardan biri de akrep burcu insanlarının “kendi dünyalarında yaşama” tutkusu olabilir.

Samimiyet Akrep Erkeğinin Tüm Kilitlerini Açar

Akrep Erkeği Neden Aramaz? Gerçekten samimi misiniz? Yoksa içten içe farklı sebepleriniz mi var?

Ama genel olarak baktığımızda bir insanın kendisini gerçekten ve samimi olarak sevdiğine inanırsa. Akrep sevgilinizin yanınızda olmasına ihtiyacınız olduğunu görürse aramak! Değil yanınızdan ayrılmayacaktır. Bir an bile sizi yalnız bırakmamak için elinden gelen tüm çabayı gösterecektir.

Dikkat etmeniz gereken; gerçekten seviyorsanız sevdiğiniz kadarını gösterin ve ihtiyacınız kadarını akrep burcu erkeğinden bekleyin.

 

Akrep erkeğini yakından tanıyın Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Erkeği Neden Aramaz?

Sude Sezer Engin

 

25 Eylül 2018

 

Son Güncelleme 20 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. nil dedi ki:

    mantıklı evet. her burç insana farklı özellikler katıyorsa mantıklı. ama duygular hepimizde mantık nehrinde yüzmüyor malesef. biraz anlayış, biraz sevgi ve ilgi de bekliyor insan.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.