Akrep Erkeği Neden Soğuk Davranır?

Akrep Erkeği Neden Soğuk Davranır?

Akrep Erkeği Neden Soğuk Davranır?

Akrep erkeği neden soğuk davranır? Akrep burcu erkeği neden ilgisiz davranır? Neden fazla ilgi göstermez?

Davranışların soğuk olup olmaması kişisel bakış açısına göre değişir. Size göre akrep burcu erkeğinin davranışları soğuktur. Ama kendisine göre doğaldır. Akrep erkeği de sizi fazla laubali, yüzeysel ve geveze olarak tanımlayabilir. Mesele her insanın doğuştan getirdiği özellikler ve insanların bakış açısı ile ilgilidir. İnsanları görmek istediğimiz şekilde değil oldukları gibi kabullenmeye çalışmalıyız.

Soğukluğu İç Dünyasını Korumaya Yöneliktir

Akrep erkeği neden soğuk davranır?iç dünyasını koruma dürtüsü

Akrep Burcu Erkeklerinin karakteristik özelliklerine baktığımızda doğasının iç dünyasını koruyabilmek için dışa karşı nötr bir yaklaşıma sahip olduğunu görebiliriz. Akrep erkeği de kadını da hayatına yeni giren insanları tümüyle tanımadan onlara iç dünyalarını açmazlar. Bu süreç tamamlanıncaya kadar yaklaşımı “kendini koruma” odaklıdır ve hareketleri diğer insanlara “soğuk” gelebilir.

Bu süreç tamamlanıncaya kadar her hareketinizi, davranışlarınızı, konuşmalarınızı adım adım takip edip analiz eder. Ancak sizi bir bütün olarak analiz edip sonuç çıkardığında size karşı nasıl davranması gerektiğine karar verir.

  • Hangi hareketi yaptığında nasıl tepki vereceğinizi
  • Hangi sözlere ve karşılıklara nasıl cevap verdiğinizi
  • Nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığınızı
  • Hayata bakış açınızı
  • Düşüncelerinizi, görüşlerinizi
  • Zevklerinizi ve beğenilerinizi
  • Kimlerle birlikte olduğunuzu, arkadaş ve dostlarınızı
  • Sizinle ne kadar uyumlu olabileceğini…

Siz ve sizinle ilgili her şeyi çözmeden size karşı davranışlarında her zaman bir mesafe bırakacaktır. Bu mesafenin adı “sizi tanıma süreci” dir. Ve tanıma süreci tamamlandığında size karşı tavır ve hareketlerini belirler. Sever, kızar, öfkelenir, yakın veya uzak durur…

Akrep Erkeği Gerçek Yüzünü Sizi Analiz Ettiğinde Gösterir

Akrep erkeği neden soğuk ve ilgisiz davranır?Analiz Süresi

Sizi tam olarak tanıyıp analiz ettiğinde davranışlarında keskin farklılıklar olduğunu görebilirsiniz. Sonuçta sizinle ilgili “anlaşabilirim, anlaşamam, güvenilir, güvenilmez” şeklinde bir sonuç çıkardığında davranışlarında olumlu veya olumsuz yönde bariz farklılıklar olacaktır.

Davranışlarında kasıt veya bilinç yoktur. Bu her burç insanının kendisine has olan özellikleri ile ilgilidir. Siz hava gurubuna mensup bir burçta iseniz sosyal ilişkilerinizde karşı tarafı tanıma süreciniz “tanış, konuş, yaşa ve gör” şeklindedir. Oysa akrep burcu gibi su gurubu insanları önceliği her zaman “ruhsal sezgilerine” verirler. Siz yaşayıp gördükçe, birlikte olduğunuz insanlardan zarar görüp pişmanlıklarınızı, kızgınlıklarınızı ve kırgınlıklarınızı birlikte olduğunuz insanların arkasından anlatırken akrep burcu insanları bunu sizin yaşadığınız süreci yaşamadan yaptıkları analizlerle ortaya çıkarırlar.

Sonuçta sizin yaşadıklarınızı kendisi yaşayacağını bildiği için siz O’na içinizi dökerken “Seni bu konuda uyarmıştım” diyebilecektir. Duyu organları ile yapılan analizler Ruhsal analizlere göre yaşadıkça sonuç çıkarırken “akrep burcu soğuk bir burçtur” denilmesine neden olan “analiz evresinde” akrep burcu erkeği sizin yaşadıklarınızı yaşamadan kiminle ne kadar ve ne şekilde muhatap olacağını belirler ve uğrayacağı zararları en aza indirir.

Herkese Karşı Soğuk Değildir

Akrep erkeği neden soğuk ve ilgisiz davranır?Uyumluluk seviyesi

Eğer bu analiz evresinde kendisi gibi su grubu etkisi altında olan birisi ile karşılaşırsa ve ruhsal sezgileri yaptığı ilk değerlendirmede “güvenilir” damgasını vurursa O insana karşı çok cana yakın ilgili olduğunu görebilirsiniz.

Kısacası akrep erkeğinin soğuk davranması aslında akrep burcu erkeği ile ilgili değil sizinle ilgilidir. Bu konuda iç dünyanızda iç pazarlıklar, davranışlarınızdaki tutarsızlıklar, hal ve hareketleriniz, sözleriniz O’na uygun değilse veya ikizler burcu etkisi ile gün içerisinde ruh haliniz sürekli değişime uğruyorsa ya size karşı nasıl davranması gerektiğine henüz karar vermemiştir veya “uyumsuz ve güvensiz” damgasını vurmuştur.

 

Akrep erkeğini yakından tanıyın

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Erkeği Neden Aramaz? Neden İlgilenmez?

Akrep Erkeği Neden Susar? Neden Konuşmaz?

Akrep Erkeğini Etkilemenin Yolları Nasıl Etkilerim

Akrep Erkeği Neden Soğuk Davranır?

Sude Sezer Engin

27 Eylül 2018

Son Güncelleme 20 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Damla Katre dedi ki:

    doğru herkese karşı soğuk değil özellikle bana sevgilisine karşı soğuk 🙂 bunu neden yapıyor tamam açıklanmış yazıda ama bu kadar abartmaya gerek var mı herşeyi. biraz sevgi biraz ilgi biraz güzel söz istiyorum. çok mu şey istiyorum yani.

    not düşmezsem hakkını yerim. yılışık değil, şimarık değil, kendini beğenmiş küstah biri değil. çok gururlu. nasıl yapıyorsa sevdiğini hissettiriyor bunu biliyorum çevremde herkeste biliyor. kimse yanıma bile yaklaşamaz o derece. bir bakışı yeter ortama. bu işte beni mest ediyor. adam sessiz ve güçlü. başka özel güçleri de var onlar da bana kalsın 🙂 🙂

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.