Akrep Erkeği Neden Kaçar? Neden Uzaklaşır?

Akrep Erkeği Neden Kaçar? Neden Uzaklaşır?

Akrep Erkeği Neden Kaçar? Neden Uzaklaşır?

Akrep erkeği hayatı kendi kuralları ile yaşar. Yaşamı kabulleniş biçimi sıradanlığın biraz ötesindedir. Bu nedende davranışları ve yaşam biçimi garip gelebilir. Hayatında her şeyin ve hayatına giren herkesin istediği gibi olmasında ısrarcıdır. İstekleri zihninde uyulması gereken kurallar gibidir.

İstedikleri olmadığında bu durum zihninde “koyduğu kuralların bozulması” şeklinde yankılanır. Çoğu zaman sert tepki verse de önemsemediği durumlarda “bana ait olmayan, benim kurallarıma uymayan benim değildir” uzaklaşır.

Akrep erkeği neden kaçar?

  • Kendi kurallarına, hayat felsefesine uymayan herkesten kaçar.
  • Beklentileri karşılanmadığında kaçar.
  • Yalnız kalamayacağını anladığı bir ortamdan kaçar.
  • Kendisine ve yaşamına saygı duyulmayacağını anladığında kaçar.
  • Her şeyin yolunda gitmesi bir şeyi değiştirmez, iyi ya da kötü sürekli olan herşeyden kaçar. Değişiklik arar.
  • Ruhsal alıcı gibidir. Kendisini negatif etkileyen ortamlardan ve insanlardan kaçar.
  • Verilen sözleri tutmayan insanlardan kaçar.
  • Güven vermeyen insanlardan kaçar.

Kalıp Can Yakmak mı Uzaklaşmak mı?

Akrep burcu insanları için “kaçar” kelimesi “korkup kaçma” anlamında değildir. Daha çok “gereksiz ve kendisine ait olmayandan uzaklaşmak” tır. Akrep burcu erkekleri de kadınları da ağızdan çıkan her söze büyük önem verirler. Davranışlarla sözler arasında çelişki gördükleri herkesten uzak durmayı “çatışma ve kavga” yaşanmaması için tercih ederler.

Kalırlarsa gösterecekleri tepkinin tüm taraflar için ağır olacağını iyi bilirler. Kırmak ve can yanmak mı uzaklaşmak mı? Çoğunlukla sükunetlerini korumayı tercih ederler. En azından bunu yapmalarını ummak daha iyidir.

Yok oluş ve yeniden doğuş için her fırsatı kullanır ama değmeyeceğine inanırsa kaçar.

Akrep Erkeği Neden Kaçar?

Kaçması Sevgi mi? Sevgisizlik mi?

Seven insan sevdiğinden kaçar mı? Akrep burcu erkeği için bir tek istisna vardır? Belli aralıklarla “yalnız kalma isteği” Bu kaçmak değil. Ruhunda biriken “fazlalıkları atmak” ve “eksik olanları yerine koymak” içindir. Bu istisna dışında akrep burcu dahil hiç kimse sevdiğinden kaçmaz.

Bu evre dışında sevmiyorsa ve siz ısrarla üzerine giderseniz “kaçar” Akrep burcu insanlarını kışkırtan hassas noktalardan biri istemediği halde “ısrar” etmektir. Rahat bırakın. Biraz durulsun, yalnız kalıp kendisine gelsin. Ruhsal sezgileri ve alıcıları çok yoğun çalıştığı için “ruhsal dengesini sağlamak” için bir süre her şeyden uzak kalması gerekir.

 

Akrep erkeğini yakından tanıyın

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Erkeği Neden Aramaz? Neden İlgilenmez?

Akrep Erkeği Neden Soğuk Davranır?

Akrep Erkeği Neden Susar? Neden Konuşmaz?

Akrep Erkeğini Etkilemenin Yolları Nasıl Etkilerim

 

Akrep Erkeği Neden Kaçar? Neden Uzaklaşır?

Sude Sezer Engin

Son Güncelleme 20 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. nesli dedi ki:

    Bunu anlayabilsem filozof olurum. açıklamaların dışında sebebi belli olmayan daha neler olduğunu anlamak zor. içini açmıyor ki neler olduğunu görebileyim. soğuk ve kapalı kutu. tuhaf bir şekilde bu yanı beni çekiyor.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.