Yükselen Burç Özellikleri

Yükselen Koç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

Yükselen Koç Burcu Özellikleri

Yükselen koç burcu özellikleri nelerdir? Koç yükseleni yaşamımızı nasıl etkiler? Yükseleni koç olan insanlar ve ayırt edici özellikleri nelerdir?

Yükselen burcumuz bizlerin dışa yansıyan yönünü belirler. Güneş burcumuz ne olursa olsun bizi tanıyanlar aslında yükselen burcumuzun kişiliğimize kattığı özelliklerle bizi tanırlar. İç dünyamızda farklı bir kişi olabiliriz ama başkaları için biz, yükselen burç özelliğimizle yaşantımızı sürdürürüz.

Yükselen Koç “Genel Özellikleri”

Yükselen koç burcunda doğan kişiler çok hareketli ve enerjiktirler. Düşüncelerini zaman kaybetmeden uygulamak isteyecektirler. Atılgandırlar, fakat bu atılganlıkları yüzünden önlerine çıkan bazı engelleri görmemeleri de kaçınılmazdır kuşkusuz. Bir işe başladıkları zaman onları destekleyen arkadaşları da olursa, yapabileceklerinin en iyisini yaparlar. Güçlü bir iradeleri vardır. Aynı zamanda verimli, çalışkan, ne istediğini bilen ve tutkuyla istedikleri şeyi elde etmek için çalışan kişilerdir. Kolaylıkla mal mülk sahibi olurlar.

Çok heyecanlıdırlar. O kadar çabuk düşünürler ki bunu sözcüklere dökmekte güçlük çektikleri de olur. Aydın ve ileri düşünceli bir kişi olarak tanınmak isterler. Her topluluğa girip çıkmak onlar için gereklidir sanki. Yuvalarına düşkündürler. Anneleri ya da kendilerine yakın buldukları bir aile büyüğü onlar için büyük önem taşır. Geleneklerine bağlıdırlar. Kendilerini göstermeye, başkalarının hayranlığını kazanmaya büyük önem verirler. Dik başlılıkları yüzünden sık sık çevrelerindekilerle tartışır, onları sindirmeye çalışırlar. Yaşantılarını birisi ile paylaşmak zorunda hissederler. Eşlerinin de kendilerine hayranlık duymaları onları ruhsal açıdan doyurur.

Yükselen Koç “Uyum, İdare ve Stratejik”

Uyumlu, huzurlu dolu bir yaşam onlar için çok önemlidir. Fazla duygusal oldukları gençlik çağında aşık olur ve evlenirler. Sevgide duygulara önem verirler ama bu duyguları dışa vurmaktan sakınırlar. Genellikle sakladıkları birçok sırları olur. Dış görünüşte dinlerine bağlı, filozofça olmalarına karşın gerçekte böyle değillerdir. Her zaman akıllarını genişletmeye çalışırlar. Çok zekidirler ve şaşırtıcı buluşları vardır.

Koç burcunun örgütleme yeteneği sayesinde işleri yolunda gidecek, büyük olasılıkla şirketlerde söz sahibi olacaklardır. Bağımsızlıklarına düşkün oldukları için kendilerine arkadaş seçerken çok titiz davranırlar. Zihinleri yeniliklerden yana işler. Yapacakları işte en doğrusunu bulma yetenekleri vardır.

Yükselen Koç Burcunun yöneticisi Mars, pozitif, atak ve rekabeti seven bir kişiliğin doğmasına nedendir. Koç burcu ufukta yükselirken, genellikle taktik ve stratejik davranış biçimleri kişilikte görülmez. Ancak, diplomatik ve düşünceli davranışların haritadaki diğer ögelerin desteği ile öğrenilmesi mümkün olabilir.

Mars direkt eylem ve yüksek enerji gezegenidir. Yükselen Burcu Koç olan kişi, yönetici gezegeni Mars’ın etkisiyle, karar verir vermez, fazla düşünmeden ve tereddüte yer vermeden hemen harekete geçmeyi tercih eden bir yapıya sahiptir. Düşünceleri fazla irdelenmeden, direkt eyleme geçmek en belirgin karakteristikler arasındadır.

Yükselen Koç “Aceleci, Atletik ve Rekabetçi”

Yükseleni Koç olan kişiler, boşu boşuna zaman ve enerji harcamak istemezler. İstedikleri sonuçlara, hedeflere ulaşmaları uzun zaman alırsa, sabırsızlanır ve kolayca sıkılırlar. İstedikleri hemen olsun isterler. Bu özellik neticesinde, hemen yeni bir projeye başlamak, eldekini bir kenara bırakıvermek, tipik Yükselen Koç özelliklerindendir. Kendini aşmak isteği, yapabilirliklerini göstermek ve test etmek arzusu oldukça yoğundur. Fiziksel faaliyetler, özellikle bedensel sağlığın korunabilmesi için oldukça önemli bir gereksinimdir. Aksi halde, yoğun enerji birikimi stress ve tansiyon olarak ortaya çıkacaktır.

Mars’ın etkisi altındaki Yükselen Koç insanları atletik bir yapıya ve yeteneğe sahiptirler. Rekabetçi yapı, fiziksel özellikler ile birleşerek, spora ve savaş sanatlarına çok yatkın bir insanın ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Yükselen Burcu Koç olan kişilerin, dürtülerini kontrol etmeleri, daha planlı hareket etmeleri halinde, girdikleri ve başladıkları her işte ve konuda başarılı olmaları muhakkaktır.

Bağımsızlık ve özgürlük önemli ihtiyaçları arasındadır. Açık sözlülük, kuvvetli refleksler ve hareketlilik de belirgin şekilde göze çarpan özellikler arasındadır. Koç burcunun ataklığı kimi zaman mental alanda kendini gösterecektir. Yükselen Burcu Koç olan birey, oldukça

  • seri düşünebilen,
  • çabuk karara varabilen
  • ve parlak fikirler üretebilen bir insandır.

İş dünyasındaki ve askerlikteki pek çok liderin Yükselen Burcu Koç’tur.

Kısaca Yükselen Koç Burcu Özellikleri

– Mars Gezegeninden Etkilenir
– Savaşçı kişilik
– İstediğim hemen olsun
– Hata yaparak öğrenir
– Ben emir veririm sen yaparsın
– Maceracı
– Adrenalin tutkunu
– Güçlü
– Yönetici
– Söz dinlemez
– Etkileyici
– Enerjik
– Cesur ve Atak
– Merkezde olmayı seven
– Organize eden
– Harekete geçiren

— Eleştirir ama eleştirdiklerini mutlaka yaşar.

 

Yükselen Koç Burcu Özellikleri ve Etkisi

Ay Koç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Çocuğu Özellikleri Onlara Nasıl Davranmalı

Koç Burcu Sağlık ve Hastalık Analizi Olası Hastalıkları

 

www.akrepblog.com

Yazarı ve kaynağı belirsiz. Yazı yeniden düzenlenerek uyarlanmıştır. Kaynağını bilen lütfen iletsin.

Bu yayın en son güncelleştirildi 23 Mart 2023 23:37

Akrep

Yorumları Göster

Paylaşım
Tarafından yayınlandı
Akrep

Son Konular

Mars 11. Evde

Mars 11. Evde Mars 11. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

10 Mayıs 2024

Mars Kova Burcunda

Mars Kova Burcunda Mars kova burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

7 Mayıs 2024

Mars 10. Evde

Mars 10. Evde Mars 10. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

6 Mayıs 2024

Mars Oğlak Burcunda

Mars Oğlak Burcunda Mars oğlak burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

5 Mayıs 2024

Mars 9. Evde

Mars 9. Evde Mars 9. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

3 Mayıs 2024

Mars Yay Burcunda

Mars Yay Burcunda Mars yay burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

2 Mayıs 2024

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku