Yeşilırmak Nakliyat ve Evden Eve Eşya Taşıma

Yeşilırmak Nakliyat ve Evden Eve Eşya Taşıma

Yeşilırmak Nakliyat ve Evden Eve Eşya Taşıma

Yeşilırmak Nakliyat firması nasıl bir firma? Evden eve nakliye, evden eve taşıma, şehirlerarası ev taşıma ve Yeşilırmak firması.

İyi insanlar ve yaptıkları işin hakkını veren insanlar bilinmeli ki diğerlerine fazla alan kalmasın.

Şu ana kadar hiçbir firmanın tanıtımını yapmadım. Ama eşyaların taşınması için nakliye firmaları ile görüşmeye başladığımda o kadar çok firma değiştirmek zorunda kaldım ki “işinin ehli birine denk gelir ve memnun kalırsam bunu yazarım” dedim. Normalde bu tür tanıtımlar ücret karşılığı veya indirim karşılığı yapılır ama ben hiç bahsini dahi açmadım. Nakliye sektörü bireysel müşteriler için o kadar sıkıntılı bir sektör yani.

Doğru insanlarla karşılaştım ve işlerini doğru yaptıklarını gördüm bu nedenle arama motorlarında “evden eve nakliyat“, “şehirlerarası evden eve nakliyat“, “evden eve taşınma, evden eve şehirlerarası taşınma” şeklinde arandıklarında “Yeşilırmak Nakliyat” olarak iyi anılmalarını istedim. 3+1 ev eşyasını yaklaşık 2 saatte yüklediler. Şu ana kadar gördüğüm en iyi zamanlama idi. Emin olun hızlarına ben yetişemedim. Arkadaşlara atıştırmalık bir şeyler almak için 9’da markete gidip geldiğimde işin yarısından fazlasını bitirmişlerdi.

Yeşilırmak nakliyat şehirlerarası taşımacılık

Taşınma sürecinde o kadar ilginç firma ve insanlarla karşılaştım ki daha önce 6 defa taşınmamış olsam şu an belki bu yazdıklarımı şikayet olarak ta yazabilirdim.

Bu süreçte yaptığı işin ve aldığı paranın hakkını veren insanların tanıtılması gerektiğine inandım. Ki böylece herkes bilsin, tanısın, görsün ki diğerleri de işlerini ona göre düzgün yapmaya çalışsın. Kimileri ibretlik olur kimileri de bir ömür boyu güzel sözlerle anılır.

Evden Eve Taşımacılık ve Yeşilırmak Nakliyat

Yeşilırmak nakliye evden eve taşıma

Yeşilırmak Nakliyat ile görüşüp Erdin Kılıç Bey ile anlaştıktan sonra belirtilen saatte geldiler ve belirtilen gün ve saatte de eşyaları boşalttılar. Eşyalar çizilme ve yırtılmalara karşı battaniye, streç film veya eşyanın cinsine göre hava kabarcıklı naylonlarla sarıldı. Ne yaptığını bilen insanlarla çalışmak her zaman farklıdır. Erdin Bey, inanılmaz hızlı bir şekilde eşyaları sararak araca yükleme yaptı. Hiçbir konuda müdahale etmemize gerek kalmadı.

Hiç kimse hem para verip hem de verdiği para ile sorun yaşamayı istemez. Erdin Bey ve ekip arkadaşları gerçekten profesyonel bir iş çıkarttılar.

7. taşınmam şu ana kadarki en sorunsuz ve kolay taşınma oldu. Erdin Kılıç Bey’e ve Yeşilırmak Nakliyat’a içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Yeşilırmak Nakliyat Firması Amasya merkezli bir firma. Samsun, Amasya, Tokat ve Antalya arasında evden eve taşıma ihtiyacınız olursa kendileri ile iletişime geçebilirsiniz. Bu iki il arasında da taşıma ihtiyaçlarınıza cevap verebileceklerine inanıyorum.

Yeşilırmak taşımacılık

Yeşilırmak Nakliyat ile hiç sorun yaşamadık mı? Emin olun sorun yaşayabilecek kadar dahi zaman kalmadı. Çok hızlı yükleme ve boşaltma yaptılar. Ufak tefek pürüzler her zaman olabilir. Sorun pürüzlerin olup olmaması değil tarafların bu pürüzler karşısında nasıl tepki verdikleridir.

Taşınma sırasında firma ve müşteri kendi konumlarını bildikleri sürece küçük sorunlar büyütülmeden halledilir. Mesela ben bir kaç eşyayı listeye eklemeyi unutmuşum, araca son anda sığdırıldı. Bunun için ek ücret istenmedi veya “bunlar da nereden çıktı” denilmedi. Biz de aynı şekilde boşaltma farklı bir taşıma işi çıktığı için 1 saat erkene alınmak istendi bizim için farketmediği için “olmaz bekleyin” demedik.

Yeşilırmak evden eve taşımacılık

Sonuç olarak ben memnun kaldım. Şu ana kadar kırık bir parça çıkmadı, tüm eşyalar sağlam geldi. Parayı verirken içim rahat verdim. Erdin Bey’e, Kardeşine ve diğer çalışan arkadaşlara hayırlı kazançlar ve işlerinde kolaylıklar dilerim. Bundan sonraki taşınmamda ilk olarak kendilerini rahatsız edeceğimi de buradan tekrar iletmek isterim.

Yeşilırmak nakliyat neden tercih edilmeli?

  • Anlaşma dışında ek masraf çıkartmadılar.
  • Sözlerine sadık kaldılar.
  • Eşyaları taşırken özenli davrandılar.
  • İletişimleri oldukça iyiydi.

Sorumluluk:

Siz sorun yaşar mısınız? Benim memnun kalmış olmam benim tutumum ve ön hazırlık yapmış olmamla da ilgili olabilir. Siz küçük detayları büyüterek yaklaşırsanız tepki de alabilirsiniz. Hiç kimseye “sorun yaşamazsınız” garantisi veremem. Ben, benim yaşadığım deneyimi yazdım. Standartlara bağlı kaldığınız sürece Erdin Bey ve ekibinden memnun kalmayacağınızı düşünmüyorum. İşlerini düzgün yapıyorlar.

Bu yazıyı dikkate alarak yapacağınız hiçbir anlaşmadan ve yaşayacağınız sorundan sorumlu olmadığımı belirtmek isterim.

Evden Eve Taşınma ve Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar

İlk defa taşınacaklar için evden eve nakliye işleri nasıl yürüyor, firma belirlerken nelere dikkat etmeniz gerekir kısaca onlardan da bahsedeyim.

İnternette Evden Eve Nakliye işlerinde sistem nasıl işliyor?

Siz eşyalarınızı taşıyabilmek için internette firma arayışlarına giriyorsunuz. Doğrudan firmaları arayıp onlardan fiyat alıyorsunuz. Daha sonra nakliyecilerin üye oldukları sitelere girip onlardan teklif alıyorsunuz. Doğal olarak size en düşük fiyatı veren firmalarla anlaştığınızı sanıyorsunuz.

Anlaştığınızı düşündüğünüz firma mesela size 3500 tl teklif ediyor. Oysa firmalar ortalama 5500 tl civarında fiyat belirliyor. Düşük ücret teklif edenler çoğunlukla komisyonculardır. Hatta doğrudan görüştüğünüz firmalar da size kendi araçlarını göndermiyorlar size yakın olan yerdeki taşımacıların whatsapp gruplarına veya sitelerine not bırakıp boşta olan nakliyecilere 500 – 600 tl komisyon karşılığı iş veriyorlar. Yani siz aslında hiçbir zaman doğrudan taşıma yapan insanlarla muhatap bile olamıyorsunuz.

Dahası 3-5 kişi anlaşıp telefonda sizi dar bir çemberin içerisinde paslaşarak belirledikleri kişiye yönlendirebiliyorlar.

Bulduğunuz Evden Eve Nakliye Firması Gerçekte Hangi İle Ait?

Siz A iline gideceksiniz ve internette “A ili nakliye firmaları” diye aratıyorsunuz. Tıklayıp açtığınızda açılan sayfa da “A ili nakliye firması” şeklinde oluyor. Zannediyorsunuz ki gerçekten o ile ve yere ait bir firma. Hayır… Bir çoğu webmasterların SEO oyunundan başka bir şey değil. Bazı siteler çalışmadıkları il ve ilçelerden de müşteri alabilmek için Türkiye’deki tüm il ve ilçelerinin adlarını sitelerinde oluşturuyorlar. Siz Türkiye’nin en ücra köşesini de yazsanız oraya ait bir firma çıkıyor ama gerçekte orada öyle bir firma olmuyor.

Siz görüştüğünüzde size araç göndereceklerini söylüyorlar. Gerçekte ayarladıkları araçlar kendileri ile bağlantılı olmuyor. Yani telefondaki ses tonuna ve konuşmalara asla aldanmayın. Telefonda da konuşmayın zaten WhatsApp üzerinden yazışın ki gerektiğinde size vadedilenleri kanıt olarak gösterebilesiniz.

Eğer ilk defa taşınıyorsanız muhtemelen yaşayacağınız şeyler şunlar olacaktır.

  • Daha önce hiç muhatap olmadığınız bir firmaya ait kamyon kapınıza gelir.
  • Eşyalara bakar ve sizden fiyat artırmanızı aksi taktirde eşyaları taşımayacağını söyler.
  • Asansörün fiyata dahil olmadığını ve asansör parasının tarafınızca ödenmesi gerektiğini söyler.
  • Eşyalar sarılmadan araca yüklenir.
  • Yüklemenin daha dikkatli yapılması gerektiğini söylediğinizde ise sanki bedava taşıma yapıyormuşçasına ters cevaplar verdiklerinde tartışma çıkar.
  • Eşyalar yüklenirken, taşınırken ve boşaltılırken sayısız sorun yaşarsınız.
  • Boşaltma sonrası ve boşaltma öncesi yolun beklediklerinden uzun olduğunu söyleyip ek ücret talep ederler.

Bu saydıklarımdan çok daha orijinal şeylerle de karşılaşma olasılığınız her zaman mevcut.

Evden Eve Nakliye İşlerinde Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar Nelerdir?

Eşyalarınızın taşınması için bir firma ile anlaştığınızda yapmanız gereken ilk iş hemen

  • şoförün telefon numarası,
  • aracın resmi,
  • aracın plakası ve sözleşme metnini istemektir.

Eğer “tamam” denilip oyalanıyorsanız, söylenen zamanda veya hemen gönderilmiyorsa büyük ihtimalle bir komisyoncu ile anlaştınız ve araç bulmaya çalışıyordur.

Başka insanların da kendiniz gibi olduğunu düşünmeyin sakın. Çok fazla yalan söyleniyor. Hemen anlaşmayı iptal edin ve farklı firmalarla görüşün. Bir miktar daha fazla para verin doğrudan taşıma yapacak insanlarla görüşün. Anlaştığınız insan komisyoncu olduğunu söylüyorsa ona da güvenebilirsiniz. En azından doğru söylüyordur. Asıl dikkat etmeniz gerekenler taşımayı bizzat kendileri yapacakmış imajı verenlerdir.

Sorun insanların komisyonculuk yapması değil. Sorun görüştüğünüz insanların eşyanızı doğrudan kendilerinin taşıyacağını iddia edip sizi yanlış yönlendirmelerinden kaynaklanıyor. Size yapılan işlerle ilgili resimler gönderirler ancak bu resimler kendi yaptıkları işlerle ilgili değildir. Doğrudan muhatapla görüşmediğiniz için sorun yaşama ihtimaliniz de yüksek olur.

Evden Eve Taşınma İşlerinde Bunları Mutlaka Yapın

  • Kolilenecek eşyaları kendiniz karton kutulara kolileyin.
  • Her kolinin üzerine “mutfak, kırılacak, elektronik, kitap” gibi içindekini belirten ibareler yazın.
  • Görüştüğünüz firma ile nelerin fiyata dahil olduğunu WhatsApp üzerinden mesajla belirtin. (Asansör, eleman..)
  • Kolileri bir odaya toplayın.
  • Tüm eşyaların fotoğrafını çekip firmaya gönderin.
  • Eşyalarla ilgili detayları karşı tarafa iletin.
  • Yapılan sözleşmeyi görün.

 

Yeşilırmak Nakliye Firması Görüştüğüm firmalar içerisinde sözleşme metnini hemen gönderebilen tek firma idi. Özellikle bu konuya dikkat edin. Bunu ancak kendisine güvenen firmalar yapabilirler.

Yeşilırmak evden eve taşımacılık

Yeşilırmak Nakliyat ve Evden Eve Eşya Taşıma

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Önur dedi ki:

    Dürüst arkadaşlar buradaki yazıya dayanarak tavsiye üzerine Antalya Samsun için talepte bulunduk memnun kaldık. Anlaşmadan önce tüm ayrıntıları konuşursanız sıkıntı yaşamazsınız

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.