Muhittin Gündoğdu Kardiyoloji Uzman Doktor – Samsun Atasam Hastanesi

Muhittin Gündoğdu Kardiyoloji Uzman Doktor - Samsun Atasam Hastanesi

Muhittin Gündoğdu Kardiyoloji Uzman Doktor

Muhittin Gündoğdu, Uzman kardiyoloji doktoru.

Hiç çaresiz kaldınız mı? Anneniz kalp krizi geçirirken eliniz kolunuz bağlı beklemek zorunda kaldınız mı?

Muhittin Bey annemin geçirdiği kalp krizi sonrası tanıdığım değerli insanlardan biri. “Bu dünyada iyi insanlar, işinin hakkını veren insanlar da var” dedirten insanlardan biri.

Kalp Krizi, Kardiyoloji, Uzman Doktor Muhittin Gündoğdu, Anjiyo ve Stent

Annem 1 Ocak 2022 tarihinde iki defa kalp krizi geçirince acil olarak Samsun Atasam hastanesine sevk edildi. Atasam hastanesi bizim tercihimiz değildi. Diğer hastanelerdeki yoğunluk nedeniyle ambulans oraya sevk edildi. Annem daha önce kalple ilgili bir sorun yaşamadığı için ne Atasam hastanesini ne de Muhittin Gündoğdu ismini hiç duymamıştım. Hayatımızın her anını kontrol edebiliyor muyuz? Mümkün değil. İnsan yaşamda hayatın kontrolünü tümüyle elinde tutamadığını çaresiz kaldığında anlayabiliyor. Bir rüzgar esiyor ve savrulduğunuzda “iyi ki buradayız, iyi ki bu insanlarla birlikteyiz” diyorsunuz.

Annemin Covid-19 testinin negatif çıkmasından sonra acil olarak anjiyo yapıldı. İlk anjiyo sonrası Muhittin Bey, annemin durumunu anjiyo sırasında kaydedilen video görüntüleri eşliğinde anlattı. Durumun ciddiyetini o görüntüleri izlediğimde anlayabildim. Damarların tamamı açılamamıştı ve Kardiyolog Uzman Doktor Muhittin Bey ikinci bir anjiyo için annemin kendisini toparlamasını bekleyeceklerini söyledi.

İkinci Anjiyo

İki gün sonra Uzman Doktor Muhittin Gündoğdu ve ekibi ikinci anjiyo için annemi anjiyo bölümüne aldılar. İlk anjiyoya göre ikincisi daha kısa sürdü. Muhittin Bey annemin genel durumunun iyiye gittiğini, operasyonun başarılı olduğunu söyleyince rahatladım.

Annem taburcu olduğunda son halinden daha iyi durumda idi.

Konunun uzmanı değilim büyük sözler söyleyemem ancak operasyon videolarını izleyince annemin ne kadar zor bir süreçten geçtiğini anladım. Anneme iki anjiyo ile iki stent takıldı. Şu an durumu iyiye gidiyor.

Atasam Çalışanlarına ve Uzman Doktor Muhittin Gündoğdu’ya Teşekkürlerimle

Bu süreçte annemle yakından ilgilenen ve annemin her birini dualar ederek anlattığı Atasam çalışanlarına ve kendisine sürekli dua ettiği Muhittin Bey’e içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Muhittin Bey, güler yüzü, cana yakınlığı, babacan duruşu ve sağduyulu yaklaşımları ile hayatım boyunca hiç unutmayacağım insanlardan biri olacak.

1 hafta boyunca sürekli gidip geldiğim hastanede hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadım. tüm çalışanlar mümkün olduğunca yakından ilgilenmeye çalıştılar. Annemin durumu hakkında sürekli bilgilendirmede bulunan çalışanlara da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

İki anjiyo sürecini ve sonrasını annem ayrıntıları ile anlattı. Annemi en çok etkileyen ve O’nu rahatlatan Muhittin Bey’in anneme karşı tutumu olmuş. İnsan güler yüze ve yakın ilgiye en çok hasta iken ihtiyaç duyuyor. Güler yüzlerini ve yakın ilgilerini eksik etmeyen başta Uzman Doktor Muhittin Gündoğdu Bey’e ve annemle yakından ilgilenen diğer doktor ve çalışanlara içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Her daim annemin dualarındasınız.

İyi insanlar bilinmeli ve tanınmalı ki sayıları azalmasın.

Sorumluluk: Yaşadıklarım ve karşılaştıklarım sadece annem ve benimle ilgilidir. Anlattıklarım sadece annemin anlattıkları ve kendi gözlemlerimle ilgilidir. Hiç bir şey her zaman aynı olamaz. Her etki farklı tepkiler doğurabilir. Şahsım adına kalp sorununuz varsa Atasam hastanesini ve Kardiyolog Uzman Doktor Muhittin Gündoğdu’yu tavsiye ederim. Çünkü her doktorun kolay kolay üstesinden gelemeyeceği ağır bir operasyon sürecini başarılı bir şekilde sonuçlandırdı. Ancak her olayın aynı şekilde sonuçlanacağını hiç kimse garanti edemez. Bu yazıyı zor bir süreçte içimizi rahatlatan Muhittin Bey’e ve Atasam hastanesine teşekkürlerimi dile getirebilmek için yazdım.

Bu yazıyı takip ederek farklı sonuçlarla karşılaşan olabilir çünkü hiç birimiz hayatımızı tümüyle kontrol edemiyoruz. Herkes her gün pozitif kalamayabilir. Farklı sonuçlar için hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim. 

Astrolojik Etkiler ve Sonuçlar

Sitede ağırlıklı olarak astroloji üzerine yazdığım için not düşmek istedim. Doğum haritamda Ocak ayı ile birlikte ağır bir etki vardı ve bu beni gerçekten endişelendiriyordu. Her zaman derler ya, “bilirsen engel olabilirsin” hayır olamıyorsun. Tedbir alıyorsun ancak olacak olan hiç beklenmedik bir zamanda, beklenmedik bir şekilde ortaya çıkıyor. Annemin daha önceki kalp kontrolleri iyi çıktığı için kalple ilgili bir sorun yaşayacağını hiç beklemiyorduk.

Biliyorsun, bekliyorsun ve tedbirli olmaya çalışıyorsun. Bekliyor olmak insanı daha soğukkanlı yapıyor çünkü ortaya çıkan etki ile bir şeyler olacağını biliyorsun ama o etkiyi tümüyle ortadan kaldıramıyorsun.

Çaresiz kaldığımızda, Çaresizlerin Çaresi‘nin her zaman yardımcımız olması dileği ile. İşte o an, insanın o hükümdara tümüyle teslim olduğu an.

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Asude dedi ki:

    Harika bir insan, elinden geleni yapıyor. Benzer durunlarda kalbi açılmadan ilaçla idare edenleri biliyorum. Annemin tıkalı damarlarını açmak için büyük çaba gösterdi.

  2. Nuran dedi ki:

    Geçmiş olsun. Muhittin Beyi araştırırken buldum yazıyı, bizde doktor arayışındayız, sürpriz yaşamak istemiyoruz. Beklenmedik sorunlarla karşılaşmak istemiyoruz.
    Denryimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Dilerim olumlu bir sonuç alırsınız.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.