Kova Kova Uyumu, Kovayla Kova Anlaşabilir mi?

Kova Kova Uyumu, Kovayla Kova Anlaşabilir mi?

Kova Kova Uyumu

İki Kova Burcu Uyumu. İki kova burcu nasıl anlaşır? Kova Burcu ile Kova Burcu Anlaşabilir mi?

Kova Erkeği Kova Kadını Uyumu veya Kova Kadını Kova Erkeği Uyumu

 

İki Kova Burcunun “Uyum Analizi”

Kova Kova İlişkisi Nasıldır?

  • Heyecanlı
  • Neşeli
  • Sosyal
  • Uyumlu
  • Farklı
  • Yenilikçi
  • Teknolojik

İkisi de hava grubu iki kova burcunun birlikteliği hareketli ve sosyal bir birliktelik olacaktır. Aynı grup içerisindeki iki benzer burcun ilişkisi doğum haritalarında olumsuz etkiler almamışlarsa çoğunlukla sorunsuz geçer. Ancak her ikisi de aynı özelliklere sahip oldukları için bir süre sonra bazı konularda monotonlaşmalar görülebilir. Tartışma yaşamanıza neden olabilecek bir durum yoktur, her ikinizde aynı şeyleri düşünürsünüz ve hayata bakış açınız aynıdır.

Her ikinizinde çok sayıda arkadaşları vardır. Sosyal alanda sıkıntı yaşamazsınız. Arkadaşlık ilişkileriniz birlikteliğinize kıskançlık olarak yansımayacaktır. Her ikinizde özgürlüğünüze düşkün olduğunuz için birbirinize saygı gösterirsiniz. Zekanız ilişkinin lokomotifi gibidir. Olayları ve yaşadıklarınızı bilimsel bir yaklaşımla dile getirirsiniz. Haylaz çocuksu yanınız en ciddi konuları konuşurken bile sizi neşelendirmek için yeterli gelecektir.

Her ikinizin de amaçları ortaktır, Toplumun gelişimine katkı sağlamak. Bunu bilimsel bir dernek üyeliğiniz, orijinal fikirleriniz, bilimsel sunularınız, etrafınıza toplandığınız insanlara yaptığınız konuşmalarla yapabilirsiniz. Sizden yardım istendiğinde anahtar cümleler çoğu zaman “toplum için” veya “insanlık için” olacaktır.

Kova Kova Uyumu, “İletişim Uyumu”

İki kova burcunun iletişim uyumu nasıldır? İki kova arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Birbirinizle olan iletişiminiz asla sıkıcı olmayacaktır. Bir araya geldiğinizde yaşadıklarınızı birbirinizle paylaşmak için can atarsınız. Anlattıklarınızı dinler ve birlikte analiz edersiniz. Çoğu zamanda muhatap olduğunuz insanları eleştirirsiniz. Sıradışı yaklaşımlarınız ve bakış açınız sizi toplumun sınırlarını zorlamaya itecektir. Bunu yaparken kimseden etkilenmeden bilim, gelecek ve gelişim adına hareket edersiniz.

Teknoloji her ikiniz için de vazgeçilmez bir alandır. Belki de iki kovanın bir araya gelmesinin en güzel yanı bu olacaktır. Birlikte olduğunuz insana sürekli teknolojik aletlerin nasıl kullanıldıklarını anlatmak size çok sıkıcı gelir, hatta neden bir türlü bu aletleri kullanmakta başarısız olduklarını anlayamazsınız. Oysa sizin için bu çocuk oyuncağıdır ve yeni çıkan her aleti inceleyip kullanmayı ve incelemeyi çok eğlenceli bulursunuz. İki kovanın birlikteliğinde bu konuda hiçbir sıkıntı yaşanmayacaktır.

Teknolojik her gelişmeyi takip edersiniz. Sohbet etmediğiniz zamanlarda her ikinizde sahip olabildiğiniz en ileri teknolojiye sahip bilgisayarınızın, telefonunuzun veya tabletinizin başında olursunuz. Birlikte dev ekranınızda bilim kurgu filmleri izler, gelecek ve yenilikler hakkında konuşursunuz.

İki kovanın birlikteliği teknolojik ve eğlenceli olacaktır.

Kova Kova Uyumu “Cinsel Uyum”

İki kova burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Kova burçlarının cinsel birlikteliği tatmin edici olabilir mi?

İki kovanın belki de tek sıkıntısı tutkulu bir birlikteliği uzun süre devam ettirememek olabilir. Birbirinizi seversiniz, cinsel yaşamınız çok iyidir ancak tutkunuz çok çabuk sönebilir. Sıradışı yaklaşımlarınız, yeni olan herşeyi denemek istemeniz, birlikteliğinize heyecan katma arzunuz ilişkinize süreklilik kazandıracaktır. Belki bir Leyla ile Mecnun olamayabilirsiniz ama sürekli birbirinizi yenileyerek hayatın tadını çıkarmayı çok iyi bilirsiniz.

İki kova burcunun ilişkisi kısaca nasıldır? Sıradışı, neşeli, eğlenceli, teknolojik, bilimsel, sosyal ve geleceğe dönük. Birlikteliğiniz doğum haritanızda olumsuz etkiler yoksa ve her ikinizde kova burcu etkisi altında iseniz uyumlu olacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Kova burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Kova Kova aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Kova kova uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Kova Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Kova Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Kova Kova Uyumu

30 Mayıs 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.