Akrep Erkeğini Kıskandırmak, İşe Yarar mı?

Akrep Erkeğini Kıskandırmak, Akrep burcu erkeğini kıskandırmak İşe Yarar mı?

Akrep Erkeğini Kıskandırmak

Akrep erkeğini kıskandırmak işe yarar mı? Akrep erkeğini kıskandırmak O’nu kızdırır mı? Nasıl tepki verir? Eğer bir akrep erkeğine aşık olmuşsanız O’nu kendinize bağlamak veya etkilemek için “kıskandırma” konusunda tek atış hakkınız var. Tanışma aşamasında belki bir kez kullanarak şu mesajı verebilirsiniz,

Bak eğer benimle ciddi olarak ilgilenmiyorsan, bulunmaz hint kumaşı değilsin. Başkaları da var. Ya samimi ol, ya da başkalarına engel olma

Bu tarz bir mesaj, haddini bilmeyen, herşeyi kontrol edebileceğini sanan akrep erkeği için gereklidir de. Çünkü akrep burcu insanları, birlikte olduğu insanların çekim alanından uzaklaşmasını istemezler. Çekim alanına girdilerinde ve orada kalıcı olduklarını gördüklerinde fazla değer vermeyebilirler. Haddini bilmeyen bir akrep burcu erkeğinden, haddini bilmiş bir akrep erkeği her zaman daha iyidir.

Akrep Erkeğini Kıskandırmak Nereye Kadar!

Ancak gerçekten seviyor ve samimi iseniz, sonuç aldığınızda sakın bunu ikinci kez bilinçli bir şekilde tekrarlamayın. Kişiden kişiye değişse de “bu işin içinde bir oyun var” diyen bir akrep burcu erkeği bir daha asla size güvenmeyebilir. Oyununuzu anladığında da tepkisi çok sert olacaktır. Hatta öyle ki, gerçekte ne kadar öfkeli olduğunu ilk kez görmek zorunda da kalabilirsiniz. Akrepler için güvenin ne kadar önemli olduğunu biliyor olmalısınız. “Güven” kaybedildiğinde geri getirilmesi en zor duygulardan biridir.

Sevgi konusunda gerçek bir samimiyete sahipseniz akrep erkeğine karşı kıskandırmak, hayatta bir kez kullanabileceğiniz bir duygudur. Bunu yaparken de sadece birbirinizi tanıma aşamasında kullanmanız gerektiğini ve büyük bir risk aldığınızı da peşinen kabullenmiş olmalısınız.

Kıskançlık” Akrep burcu erkeğinde nasıl karşılık bulur?

Sizin için “kıskandırmak” O’nun için ise “Oyun bozanlık, kurallara uymamaktır” Eğer size “ben kurallarımı bozmadım, senden başkası olmadı” derse bu iş bitmiş demektir. Birlikte olsanız da ruhuna attığınız bu çiziği ömür boyu unutmayacağını ve her fırsatta size hatırlatacağını garanti ederim. (Tabi unutturamazsanız)

Tanışma aşamasında her iki tarafta birbirini tanımaya çalıştığı için kıskandırmak “kıymet bildirme” olarak görülebilir. Bunu akrep burcu erkeği “yeterince sahiplenici olmazsam başkaları devreye girebilir” şeklinde yorumlar. Ancak tanışma safhasından sonra bu durum “ihanet” ve “anlaşmaya uymama” olarak değerlendirilir.

Bu nedenle “kıskandırma” konusunda çok hassas olmalısınız. Sevginiz gerçekse ve O’da sizi seviyorsa, gözlerinden sevgisini anlayabiliyorsanız bu gibi basit hareketlere girişmenize hiç gerek yok. Bedeli gerçekten çok ağır olabilir. Akrep erkeği “kuyruğuna basılıncaya kadar” kuzu gibi görünebilir ama emin olun kuyruğuna basıldığında değil basılmaya niyet edildiğini anladığında “çok duygusuz ve sert” bir insan haline gelebilir.

Akrep Erkeğini Kıskandırmak Çözüm Olur mu?

Akrep erkeğini kıskandırmak çözüm müdür? Bu kısma kadar yazdıklarımı tekrar okuyun ve sadece ilk tanışma safhasında bir kez kullanılabilecek çok riskli bir oyun olduğunu anlayın. Tanışma safhasından sonra “kıskandırmak”, “kıskandırmaya çalışmak” akrep erkeğine savaş ilan etmekle eş değerdir. Burçları iyi tanıyın, belki ikizler burcuna karşı defalarca kullanabilirsiniz ama akrep burcunda bu çok sert tepkilere neden olur.

Her insanın hayata bakışı ve hayatı yorumlayışı farklıdır. Her duyduğunuzu uygulamaya kalkmadan önce, muhatap olduğunuz insanın karakter yapısını burç özellikleri ile tanımaya çalışın. Bedel ödediğinizde size akıl verenlerin hiç birinin gücü ne zamanı geri almaya ne de bozdukları ilişkiyi düzeltmeye yetmez. Bunun için çaba sarf edeceklerini de zannetmeyin. En iyi ihtimalle çekirdek çitletme partilerinde dedikodu malzemesi olursunuz.

Sevginizi sade ve daha güzel yöntemlerle sevdiğiniz insana sunun. Belki “kıskandırarak” bir kez yoğun olarak elde edeceğinizi, ömür boyu azar azar elde edersiniz ama “basit ayak oyunlarının” veremeyeceği bir sadelik ve süreklilik kazanırsınız.

Sizi Seviyorsa Katlanır Ama Sınırları Vardır

Akrep erkeğini kıskandırmak ve karşılığı. Nasıl Karşılık Verir?

Olgun bir akrep burcu erkeği ile birlikte iseniz ve sizi gerçekten seviyorsa ne yaptığınızı anlamış olsa da bir süre sabır gösterip “sevgiye ihtiyacı var, daha çok sevmeliyim” şeklinde yorumlayabilir ama hiçbir akrebin “kıskançlık” konusunda uzun süre anlayışla karşılık vereceğini düşünmeyin. Biriktirdiği her şeyin karşılığını ileride çok daha şiddetli bir şekilde size geri iade edebilir.

Akrep burcu erkeklerine karşı şu kuralı asla unutmayın! “Ne verirseniz onu alırsınız” tek yapmanız gereken samimi ve içten olmak. Güven konusunda çok titiz ve dikkatli olmak. Ama şu mesajı her zaman verebilirsiniz “Benimde sınırlarım var, seviyorum ama asla boynum eğilmez” Akrep erkeği yanında duran insanın fırtınalar karşısında cesur, mert ve her zaman ayağa kalkma becerisi göstermesine bayılırlar. Kedi gibi yanına sokulup mırlayın ama başka kedilerin sınırlarınıza girmesine müsaade etmeyin. Kıskandırma oyununa bulaştığınızda, bir gün bahçenizin kedilerle dolduğunu görmek sizi şok etmesin.

 

Akrep erkeğini yakından tanıyın

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Erkeği Neden Aramaz? Neden İlgilenmez?

Akrep Erkeği Neden Soğuk Davranır?

Akrep Erkeği Neden Susar? Neden Konuşmaz?

Akrep Erkeğini Etkilemenin Yolları Nasıl Etkilerim

Akrep Erkeği Neden Kaçar? Neden Uzaklaşır?

 

Akrep Erkeğini Kıskandırmak İşe Yarar mı?

Sude Sezer Engin

Son Güncelleme 20 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.