7. Ev Boğa Burcu

7. ev boğa burcu, 7. evde boğa burcu, 7. Ev boğa Burcunda, boğa 7. evde, 7. ev evlilik, 7. ev boğa, 7. ev boğada nasıl etkiler?

7. Ev Boğa Burcu

7. ev boğa burcu evlilik hayatımızı nasıl etkiler? Boğa burcu 7. evde evliliğimizi, eş seçimimizi, kuracağımız ortaklıkları, tercihlerimizi, estetik güzellik ve sanata yaklaşımımızı nasıl etkiler? 7. ev boğa burcu hangi konuları ele alır? 7. ev boğa burcunda olası sorunlar nelerdir?

Doğum haritasında 7. ev Evlilik, evlilik hayatı, sevgi, estetik anlayışımız, güzellik, yapılacak ortaklıklar ve yaşamımızda kuracağımız dengeleri konu alan evdir.

Evlilik hayatımız, seçeceğimiz eş, evlilik yaşamımızla birlikte ortaya çıkacak yeni gelişmeler, evlilik hayatımızın nasıl süreceği, kuracağımız ortaklıklar, ilişkilerimizdeki dengeler, kurulacak ortaklıklar, yakın dostluklar, hak, adalet ve hukuk, güzel sanatlar, müzik, estetik ve güzellik, politika, karşıt görüşler, tercihlerimiz ve seçimlerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

7. ev ve evlilikle ilgili açıklamaları atlayıp 7. Ev Boğa Burcu Genel Özellikleri konusuna geç

7. ev ve Evlilik Hakkında

7. ev boşsa evlilik olmaz mı? 7. ev boş olduğunda hangi konumlara bakmak gerekir? Doğum haritasında hangi durumlarda aldatma eğilimi ortaya çıkar?

Doğum haritasında 7. evde gezegen olmaması evlilik olmayacağı anlamına gelmez. Bu konumda sert açılı bir gezegen olmasındansa boş olması daha iyidir.

7. ev boş olduğunda,

  • Kadınlarda Güneş’e,
  • Erkeklerde de Ay’a bakılır

ve bu konumlara göre değerlendirilir. Ayrıca Güneş ve Ay dışında,

  • Kadınlarda Mars ve
  • Erkeklerde de Venüs

etkilidir.

Doğum haritasında Güneş ve Ay ile kavuşumda olan olumlu etkiye sahip gezegenler mutlu ve huzurlu bir evliliği belirtir.

  • Olumlu etkiye sahip İyicil Gezegenler Jüpiter ve Venüs
  • Olumsuz etkiye sahip Kötücül Gezegenler Mars ve Satürn

Doğum Haritasında Eşin Aldatması, Çapkınlık ve Birden Fazla Evlilik ile İlgili Etkiler

Erkeğin doğum haritasında Güneş’le birleşen Uranüs evlendikten sonra da macera arayışında olacağını bu yönde etki alacağını gösterir. Aynı durum kadınlarda da Ay ile Uranüs kavuşumunda görülür. Ancak bu etkilerde mutlaka aldatma olacağı sonucu çıkarılmamalıdır. Eğitim, ahlaki olgunluk ve etkilerin nasıl yorumlanıp değerlendirileceği sonucu belirleyecektir. Belki gözü başkalarında olur ancak bunu dikkate almadan evliliğine sadık kalır. Bu gibi durumlarda eşlerin birbirlerine karşı sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaşmaları, hangi etkilerin neden ortaya çıktığını bilmeleri birlikteliğin geleceği açısından son derece önemlidir.

Evlilikte çıkacak sorunların ve bu sorunları şiddeti Gezegenlerin Güneş ve Ay ile oluşturacakları karşıt açılarla ilgilidir.

Doğum haritasında İkizler, Başak ve zıt burçları Yay ve Balık burçları Ay ve Güneş’te bulunuyorsa, 7. evde birden fazla gezegen bulunuyorsa birden çok evlilik görülebilir. Ancak yukarıda da bahsettiğim gibi bu alınan etkilerin nasıl değerlendirileceği ile ilgilidir.

7. Evin Sahibi: Terazi Burcu

Yönetici Gezegeni: Venüs

Boğa Burcu: Yöneticisi Venüs, Toprak Elementi, Sabit Burç

7. Ev Boğa Burcu Genel Özellikleri

7. ev boğa burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 7. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Güven öncelikli
  • Sahiplenici
  • Sabit değerler
  • Maddi konulara değer veren
  • Kıskanç
  • İş alanında ortak arayışı
  • Evlilikte güvenilir ve tutarlı eş arayışı

7. ev boğa burcu olan insanlar ilişkilerinde ve evlilik hayatlarında sabit olan niteliklere ve insanlara önem verirler. Sabit nitelikte oldukları için değişimlere ayak uydurmakta zorlanırlar. Onlar için yaşamda sabit kalması gereken değerler ve unsurlar vardır. Zevkler, sözler, yapılanlar, rutinler değişmemelidir. İlk gördüğünde ve tanıdığında ne ise her zaman aynı olan insanlar 7. ev boğa burcunda olan insanları yormadığı için daha cezbedicidir.

Boğa burcu maddeye ve maddi konulara değer verir. Evliliğinde de en büyük hayallerinden biri görkemli, zengin, maddi kaygılar taşımayacağı bir insanla evlilik vardır.

Hava grubu burcu veya doğum haritasında hava grubu burcundan etki alan insanlar ilk görüşte dikkatlerini çekse dahi yaşamlarındaki değişim ve hareketlilikten dolayı 7. ev boğa burcu konumdan etki alan insanlar için ideal değildir.

7. ev boğa burcu olan insanlar için “sabit” kavramı “güven” kavramı ile eşdeğerdir. Çünkü sabit kalanın değişmeyeceğini, ilk tanıdığında ne ise her zaman aynı kalacağını, söz verdiğinde sözünde duracağını kendi özelliklerini de göz önünde bulundurarak çok iyi bilirler. Güven olmayan ilişkilerde mutlu olamaz. Sürekli tedirgin olur. İlişkide geleceğe değil yapılması muhtemel hatalara odaklanmaya başlar.

Boğa burcu eşini sahiplenen bir burçtur. Evlendiğinde hayatını paylaştığı insandan sadakat bekler. Aşırı sahiplenici yapısı zaman zaman “kıskançlık” konusunu gündeme getirebilir.

Değişken Yapılar ve Güven Sorunu

7. evi boğa burcu olan insanlar huzuru arayan insanlardır. Yaşamlarında karmaşaya, dağınıklığa ve değişikliklere fazla yer yoktur. Evlenmek istediği insanın kararlı ve tutarlı olması bu konumdan etki alan insanlar için çok önemlidir. Güvenebileceği, dürüst ve kararlı bir insanla mutlu olabilir.

7. ev boğa burcu konumundan etki alan insanlar için güven hayati öneme sahiptir. Arkasını döndüğünde sürekli içinde şüphe bırakacak insanlarla birlikte olmayı istemez. İlk görüşte aşık olup evlenmeyi istese de bir süre birlikte olup yakından tanıdığında uzak durmayı tercih edecektir.

7. Ev Boğa Burcu ve İş Ortaklıkları

Bu konumdan etki alan insanlar yalnız çalışmaktansa bir ortakla birlikte hareket etmeyi tercih ederler. İş hayatında da evlilik yaşamında olduğu gibi aşırı sahiplenicidir. Kendisine ait olan emek verdiği işi sınırları belirlenmiş yaşam alanı ilan edecektir. İzinsiz müdahalelere asla müsamaha göstermez.

7. ev boğa burcu insanı İyi bir işi ve özel yaşamı varsa keyifli bir insandır. Güler, güldürür ve sevdikleri ile birlikte yaşamın tadını çıkarmaya çalışır. 7. ev boğa burcu konumundan etki alan insanlar boğa burcunun maddeye verdiği önemi bu ev konumu altındaki konularda gösterirler. Maddi konular boğa burcu ile ilgili olduğu için paraya, geleceğini huzur içerisinde yaşayabilmek için değer verir.

Biraz kaba, biraz zor, biraz kıskanç, biraz! inatçı ama bir o kadar da iç dünyasında Venüs etkisinden dolayı sanat ruhlu ve estetik anlayışı olan bir insandır. Birlikte olduğu insanlar ona güven verdiği sürece fikirleri ve görüşleri onun için önemli değildir.

Boğa burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşır? Hangi burçlarla cinsel yaşamında sorun yaşamaz? Boğa Burcunun diğer burçlarla olan Evlilik Uyumu için Boğa Burcunun Diğer Burçlarla Evlilik, İletişim ve Cinsel Yaşam Uyumu linkinden öğrenebilirsiniz.

 

7. Ev Boğa Burcu
www.akrepblog.com
14 Aralık 2020

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.