1. Ev Terazi Burcunda

1. Ev Terazi Burcunda, Terazi 1. evde, 1. ev Terazi, 1. evde Terazi burcu

1. Ev Terazi Burcunda

1. ev terazi burcunda nasıl etkiler? Terazi burcu birinci evde kişiliğimizi ve hayatımızı nasıl etkiler? 1. ev terazi burcu hangi konuları ele alır?

1. ev yükselen burcumuz olarak ta bilinir. Bizim dışa bakan yönümüzü temsil eder. Başkalarının bizi nasıl gördüğü 1. evle ilgilidir. Bizi görenler ve tanıyanlar büyük oranda yükselen burcumuzla tanırlar. Karakterimiz, dünyaya bakış açımız, verdiğimiz tepkiler ve aktivitelerimiz bu konumla ilgilidir.

1. Evin Sahibi: Koç Burcu

Yönetici Gezegeni: Mars’tır.

1. Ev Terazi Burcunda Genel Özellikleri

  • Estetik ve güzellik
  • Zarafet
  • Etkileyici fiziksel yapı
  • Denge arayışı
  • Kararsızlık
  • Diplomasi
  • Uyum arayışı
  • Sosyal etkileşim
  • Tebessüm eksik olmayan yüz ifadesi
  • Güzel ve etkileyici konuşma
  • Söz sanatları ile yanıltma
  • Güzel giyim
  • Kendine bakım
  • Sanatla iç içe olma
  • Evlilik

1. Ev terazi burcunda olan Yükselen terazi burcu estetik, güzellik, sanat, uzlaşı, denge, insanlarla ilgili, uyum, diplomasi ve adil bir bireysel yapıyı temsil eder. Yükselen Terazi’nin insanı devamlı olarak çevresindeki güçlere uyum sağlamaya çalışarak benliğinde bir denge duygusu oluşturmaya çabalar. 1. ev terazi burcunda olan insanın güzelliklerle olan birlikteliğini bireyin görüntüsünden de gözlemleyebiliriz. En rahat ve hazırlıksız halinde bile Yükselen terazi burcunu pasaklı halde görmek olası değildir. Diğer insanların kendisini nasıl gördüğü onun için son derece önemlidir.

1. ev terazi burcunda olan birinin görünüşündeki güzellik gibi diplomatiklik ve çekicilik de onun ayrılmaz bir parçasıdır. Kişinin en belirgin ihtiyacı paylaşmaktır. Hava grubu burçları arasında yer aldığı için sosyaldir ve çok nadir yalnız kalır. Paylaşımcılık onu çoğu insan ile temas halinde olmaya zorlar ama onun için asıl önemli olan muhtaç bulunduğu gerçek uyum ile sevgiyi sağlayacak samimi yakınlığı keşfetmektir. 1. ev terazi burcunda olanlar, insanlarla beraber olabilmek ve yalnız kalmamak için kendi arzularından vazgeçmeyi bile göze alabilir. Diplomatik ve zarif tavırlar ortaya koyar.

Dertlere Derman Olma Çabası ve Dengeleme

Eğer doğum haritasında su grubundan uygun açılarda almışsa herkesi dengelemeye ve herkesle aynı dengede kalmaya çalışır. 1. ev terazi burcunda olanlar bunun için bir süre kırılmayı dahi göze alır. Ancak dayanamadığında denge sağlayamadığı insanlardan uzaklaşır. Çünkü kendi dengesi de bozulmaya başlamıştır. 1. ev terazi burcunda olan insanlar sorunu olanları dengeleyebilmek için onları uzun süre dinleyip çözüm üretmeye çalışabilirler.

Dert dinleyip derman olarak dengeleme dürtüsünden dolayı etrafında sorunlu insanların toplanması olasıdır. Herkesi dengeleyemeyeceğini, başkalarını dengelemeye çalışırken kendi dengesinden olduğunu gördüğünde anlar. Başkalarının dertleri ile fazla haşir neşir olduğunda üzerinde o kadar yoğun negatif enerji biriktirir ki migren atakları geçirmesi sıradan hale gelir. Düzenli ibadetler, meditasyon veya derin trans çalışması yaparak kendisini deşarj etmeyi öğrenemezse migren kronik bir hal alabilir.

Yeteneklerini göstermek için kesinlikle pozitif fırsatlar oluşturur, egoistlik yapmaz. Terazi yükselirken doğan şahıs çatışma ve mücadeleden kaçma, görünüşte de olsa uyum oluşturma eğilimindedir. Hayatını sürdürmesinin tek şartının

  • ısrarcı olmamak,
  • sessiz kalmak ve
  • işleri daha karmaşık hale getirmemek olduğuna inanmıştır.

Etrafındakiler devamlı olarak uslu oluşunu takdir ettikleri için sorunun gittikçe komplike bir hal alması kaçınılmaz olur. 1. ev terazi burcunda olanlar rekabet, hiddet ve kıskançlık hislerini ortaya koyarken kendisini asla güvende hissetmez. Bu yüzden sabit burçlar ile birlikte iken kendisini daha güvende hisseder.

1. Ev Terazi Burcunda Fiziksel Özellikler

1. ev terazi burcunda olanlar Venüs etkisi altında oldukları için bu etkiyi kesen açılar ve gen faktörü dışında en alımlı ve dikkat çekici fiziksel görünüme sahiptirler. İnce ve zarif vücut hatları ve sürekli gülümseyen yüzleri ile hemen dikkat çekerler. Estetik ve güzellik anlayışlarını giyimlerine de yansıtırlar. Girdikleri her ortama kolayca uyum sağlayabilirler. Konuşkan ve girişkendirler. Bir insanı etkilemek istediklerinde bunu kolayca yapabilirler. İkizler burcu kadar olmasa da iyi bir flörtçüdürler.

İkizler ve kova burcu ile birlikte en çok arkadaşa sahip hava grubu burcudur. Arkadaş edinmek onlar için egzersiz yapmak veya koleksiyonlarını geliştirmek gibidir. 1. ev terazi burcunda olan insanların flörtçü yapılarına aldanıp ilişkilerini hafife aldıklarını düşünmeyin çünkü evlilik Terazi burcu için yaşamdaki öncelikler arasındadır. Terazi etkisi doğum haritasında yoğunsa tanıştıktan bir kaç gün sonra nişan veya düğün hazırlıklarından bahsederse şaşırmamalısınız.

Romantik oluşlarını yengeç, aslan veya sabit burçların romantizmleri ile karıştırmayın. Romantizm 1. evi terazi burcunda olanlar için çoğunlukla amaç değil kendilerini evliliğe götüren bir araç gibidir.

1. Ev Terazi Burcunda Denge Çabası

Kararsızlık ve denge arayışından dolayı gerçek benliğinin farkına varmakta güçlük çekebilir. Kendisi için direnmeyi hayat boyu öğrenemeyebilir. 1 ev terazi burcunda olanlar barışçıl yaklaşımları ve ılımlı tavırlarıyla istediklerini kolayca elde edebilir. Savaşmayı bilmez ve mücadele gerektiren her şeyden vazgeçebilir. Uyum sağlama yeteneği gerçek heveslerini gizlemesine sebep olan alışkanlıklar oluşturur.

Kendi isteklerini değil başkalarının duymak istediği şeyleri söylemeyi tercih edebilir. Gerçeklerle karşılaştığında hayal kırıklığına uğrar; herkesle uyumlu olma çabası başkalarının ona aldırış etmemeleri ihtimalini doğurur. Yükselen terazi burcu amaçları dışında varolan kalabalıkları pek sevmez. 1. ev terazi burcunda olanlar küçük gruplarla kendisini daha rahat hisseder ve samimi gelen, bireysel ilişkileri tercih eder.

Sanatsal kabiliyetleri kendisini dile getirmesine yardımcı olmak, ona yeni yollar açmak için yeterlidir. Yapıcı ve üretken enerjisi içindeki sevgiyi açığa çıkarmasına, daha hareketli bir hayata sahip olmasına yardımcı olacaktır. Zarafeti, estetiği, denge ve adaleti temsil eden 1. ev terazi burcunda olanların en belirgin özelliği, adil bir yarışçı olmasıdır. Her konunun iki yüzünü de görüp değerlendirmekte üstün kabiliyetleri vardır.

1. Evde Terazi Burcu Politik Tavırlar

Doğaları adil olanı ortaya çıkarmayı iter. Ancak doğru bildiklerini, bir Koç veya Aslan gibi ateşli şekilde savunamazlar. Son derece sakin ve soğukkanlıdırlar. 1. ev terazi burcunda olan insanlar nezakete büyük önem verdiğinden, konuşmaları hep seviyelidir ve kavga etmesi çok zordur. Kavga ve tartışmalar onlar için yaşam dengelerinin bozulması anlamına gelir. Bu yüzden birisi ile tartıştığında veya kavga ettiğinde dengeyi tekrar sağlamak için barış çubuğunu ilk uzatan çoğunlukla kendisi olur.

Ne zamana kadar? Denge bozucunun denge halkasını ısrarla tahrip edip bu yönünü kullandığını görünceye kadar. Buna rağmen karşı taraftan sallanan beyaz bayrağa asla kayıtsız kalamaz. Sinirlenip dengesini kaybetmediği sürece söz sanatlarındaki doğal yeteneği ve tatlı dili ile tartışmalarda çoğunlukla başarılı olur. Çoğu başarılı politikacının yükselen burcu Terazi’dir. Yükselen Terazi, uyum ve tertip demektir.

Karışıklıklardan uzak durmaya çalışır, zor bir anda huzursuz olur, dengeleri bozulur. Yeniden dengesini sağlayabilmek için kendisiyle baş başa kaldığında olayları değerlendirmeye başlar. Yükselen Terazi insanının kendisine has büyülü bir ifadesi vardır. Görünümleri çok etkileyicidir. 1. ev terazi burcunda olanlar için başkaları tarafından beğenilmek ve hayran olunmak müthiş bir enerji kaynağıdır.

Bulundukları konum onlar için önemlidir. Dalgalanmalardan hoşlanmadıkları için, değişikliklere kapalıdırlar. Gerçekten düşündüklerini değil de, başkalarının duymak istediklerini söyleme eğilimindedirler. Dengelerini ve uyumlarını korumak uğruna bireysel görüşlerinden vazgeçebilirler.

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Şevval dedi ki:

    Gerçekten böyle şeyleri bilmeyenler için çok iyi bir yazı olmuş emeğinize sağlık

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Faydalı olması dileği ile.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.