Aslan Burcu Çocuğu Özellikleri

Aslan Burcu Çocuğu, Aslan Burcu Çocuğunun Özellikleri, Aslan Çocuğuna Nasıl Davranılır? Aslan Çocuğu nasıl yetiştirilir, Aslan Çocuğu nasıl eğitilir?

Aslan Burcu Çocuğu Özellikleri

Aslan Burcu Çocuğuna Nasıl Davranmalı? Aslan burcu çocuğu nasıl eğitilir? Aslan burcu kız çocuğu ve aslan burcu erkek çocuğu genel özellikleri ve davranış nitelikleri.

Aslan Burcu Çocuğunun Kişilik Özellikleri

Aslan burcu çocuğunu başarıya götürecek en iyi yol, onun gururuna hitap etmektir. Yerinde duramayan, enerjik yapısıyla aslan çocuğu dikkat çekmek için sabrınızı test edecektir. Üstelik rol yeteneği öylesine gelişmiştir ki en şirin haliyle bir anda sizi avucunun içine alabilir. Tabi zekasını ve hayal gücünü de yabana atmamak gerek. Bu yetenekleri ile etrafındaki insanları yönetmek ve istediğine ulaşmak hiç de zor olmayacaktır.

Aslan Burcu Çocuğu En Belirgin Özellikleri Nelerdir?

Aslan burcu çocukları, oldukça canlı, yaratıcı ve coşkulu kişilikleriyle tanınırlar. Aslan burcu kız çocuğu ve Aslan burcu erkek çocuğu en belirgin özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz.

1- Kendine Güvenli: Aslan burcu çocukları genellikle kendine güvenli ve özgüvenli olurlar. Başkalarıyla kolayca iletişim kurarlar ve bir topluluk içinde dikkat çekmekten hoşlanırlar.

2- Sanat Ruhlu ve Romantik: Aslan burcu çocukları romantiktirler ve özellikle sanatsal faaliyetlerde kendilerini ifade etmekten hoşlanırlar. Müzik, dans, resim veya tiyatro gibi alanlarda yetenek gösterebilirler.

3- Coşkulu: Aslan burcu çocukları, hayatı dolu dolu yaşamayı severler. Enerjik, coşkulu ve eğlenceli bir yapıya sahiptirler. Bazen aşırıya kaçabilen hareketli halleri, bazı insanların sinirlerine dokunabilir.

4- Liderlik Yeteneği: Aslan burcu çocukları liderlik özellikleri gösterirler ve diğer çocuklar tarafından takip edilirler. Kendi fikirlerini savunmakta ve başkalarına yönlendirmekte oldukça başarılı olurlar.

5- İlgi Çekici: Aslan burcu çocukları ilgi çekici ve dikkat çekici kişilikleri ile tanınırlar. Farklı bir tarzı veya bakış açısı vardır ve kendilerini ifade etmek konusunda oldukça özgürdürler.

6- Gururlu: Aslan burcu çocukları, kendi başarılarından dolayı gururlu hissederler ve bu başarıları başkalarıyla paylaşmaktan hoşlanırlar. Aynı zamanda eleştirildiğinde de gurur kırıcı olabilecekleri için, eleştirilere karşı hassasiyet gösterebilirler.

7- Cömert: Aslan burcu çocukları cömert ve yardımseverdirler. Başkalarına yardım etmekten hoşlanırlar ve kendilerini mutlu hissettiren bu tür davranışlar gösterirler.

8- Özgünlük: Aslan burcu çocukları, kendi kişiliklerini ve tarzlarını yaratmak konusunda oldukça özgürdürler. Sıradanlıktan hoşlanmazlar ve kendilerini özgün hissetmek isterler.

9- Sabırsız: Aslan burcu çocukları, sabırsız olabilirler ve istediklerini hemen elde etmek isterler. Bazen bu durum çatışmalar yaşanmasına neden olabilir.

10- Hayalperest: Aslan burcu çocukları hayal güçleri yüksektir ve büyümek istedikleri gibi hayaller kurarlar.

İnanılmaz bir hayal dünyaları vardır ve yaratıcı oldukları için sık sık sanatsal veya performans sanatları gibi yaratıcı faaliyetlerle ilgilenirler. Aynı zamanda hayal kırıklığına uğramaktan hoşlanmayan Aslan burcu çocukları, hayallerini gerçekleştirme konusunda kararlıdırlar ve liderlik özellikleri sayesinde başkalarını da bu hayalleri gerçekleştirmeye teşvik ederler.

İstediğini Elde Etmek İçin Her Yolu Deneyebilir

İstediğini elde etmek için akla hayale gelmedik öyle planlar kurup yürütür ki, o kadar küçük bir çocuktan böylesi planlar ummazsınız. Bakışı ve duruşu ile yaşından çok daha olgun bir portre çizdiğinde sizi şaşırtabilir.

Aslan çocuğu güçlü olmak ve her şeyin merkezinde olmak için büyük çaba gösterecektir. İnatçı kişiliği, emir verme ve kafa tutma huyu, içindeki doğal liderlik duygusundan kaynaklanır. Bu zorlu kişiliği zaman zaman sabrınızı taşırmaya neden olacaktır. Ancak sert ve baskıcı davranışlar göstermemeye özen gösterin. Dışa dönük yapısını korumak için, hayal gücünü destekleyecek hareketli oyunlara teşvik etmelisiniz

Aslan Çocuğu Merkezde Olmak İster

Güneş’in içinde bulunduğu sistemin merkezinde oluşu gibi, yönettiği burcun, yani Aslan’ın da merkezde olmaya ve parlamaya ihtiyacı vardır. Aynı zamanda psikolojideki ego prensibiyle de özdeşleştirilen Güneş’in, kendi içinde sağlıklı bir özsaygı ve güven geliştirmek, kendi özgünlük ve özelliğini görmek, kendi kahramanlık macerasını yaşama aktarabilmek gibi de bir misyonu vardır.

Aslan Burcu Çocuğu Farkedilmek ve Onaylanmak İster

Aslan burcu çocuğu özgün bir üretkenliğe sahiptir. Özgünlüğünü dokunduğu her şeye aktardığı gibi, yaptıkları, çabaları karşısında da mutlaka onaylanmaya ve takdir edilmeye ihtiyaç duyar. Aslan’ın kendi performansını belirleyebilmek için, geribildirime çok ihtiyacı vardır. Kendisiyle gururlanmak ihtiyacı, etrafındaki insanlardan reaksiyon alamadığında aslan burcu çocuğu kendini değersiz, önemsiz ve işe yaramaz hissetmesine neden olur. Erken yaşlardan itibaren küçük Aslan’ın özgüvenini geliştirebilmesi, üretici zekasını kullanabilmesi için yeterince özgür bırakılması önemlidir.

Her Zaman En İyi Olmak İsteyecektir

Her zaman önde olmaya ve en iyiye ulaşmaya çalışan, bunu hak ettiğini düşünen aslan çocuğu, kendi özgün tarzını erken yaşlardan itibaren hayatına geçirmeye, yansıtmaya başlar. Arslanın ormanların kralı olması gibi, küçük Aslan da içinde bulunduğu topluluğun lideri olmayı hedefleyecek, arkadaşlarının kendi ayrıcalığını fark etmesini ve saygı duymasını bekler. “İkinci iyi“nin bir Aslan için kabul edilebilmesi mümkün değildir. İyi şeyleri çok çabuk fark eden ve hayatına sokarak, kolayca benimseyen bir yapısı vardır.

Aslan çocuğu pohpohlanmayı sevdiği için, etrafındaki insanları da nasıl memnun edeceğini iyi bilir. Sıcakkanlı, samimi ve sevecen yapısıyla, Aslan küçükken olduğu gibi erişkinlikte de, bulunduğu ortamlarda Güneş’in sıcaklığını yaşatır.

Aslan Burcu Çocuklarının Eğitiminde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Aslan burcu sevimli, güler yüzlü, cömert ve enerjik bir burçtur. İnsanları eğlendirmekten ve güldürmekten keyif alır. Yaşamdaki en büyük tutkusu herkesin kendisine hayran olmasıdır. İçindeki bu dürtüden dolayı her konuda 1 numara olmak isteyecek ve gözünü her zaman yukarılara dikecektir, kendisini herkesin görebileceği kadar yukarılara.

Yapısı gereği çok sayıda arkadaşı olacaktır. Arkadaş seçiminde seçici olması gerektiğini, cömertliğini yanlış anlayabilecek insanların olabileceğini ve arkadaşlarını kendi yeteneklerini destekleyen insanlardan seçmesi gerektiğini öğretmelisiniz. Onun hassasiyetlerini anlamanız gerekir. Doğum haritasını inceleyerek onun yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalışın.

  • Diğer çocuklarla kıyaslamayın
  • Onun sizden farklı özelliklere sahip olduğunu unutmayın
  • Yeteneklerini keşfetmesi ve geliştirmesi çok önemlidir bu konuda destek olun
  • Onu yeteneklerine uygun mesleklere yöneltin

Bu konuda aşağıdaki makaleleri mutlaka inceleyin ve yeteneklerine uygun şekilde yaşamdaki yerini almasını, kendisine düşen rolleri en iyi şekilde üstlenmesini sağlayın. Unutmayın çocuklar bizlere verilen emanetlerdir. Onları yaşama hazırlamak anne ve babaların görevleridir.

Aslan burcunun olumlu yanları (Güneş burcu Aslan)

  • Güler yüzlü
  • Sportif
  • Hareketli
  • Enerjik
  • Cömert
  • Güzel giyimli
  • Yardımsever
  • Bakımlı
  • Sevdiklerini korur

Aslan Burcu Çoğu ve Dikkat Edilmesi Gereken Olumsuz Yönleri

  • Sürekli sevgi ister
  • Her zaman “ben” der
  • Çok para harcar
  • Herkesin kendisine hayran olunmasını bekler
  • Gereksiz harcamalar yapar
  • Gösteriş peşindedir
  • Soruları hiç bitmez
  • Sizinle oyun oynar

Ruhsal yönlerini keşfetmek için 8. Ev Aslan Burcu konusuna bakabilirsiniz.

İlgili Konular

Burçlara Göre Meslek Seçimi

Doğum Haritasında Ruhsal Yeteneklerin Belirlenmesi

Doğum Haritasına Bakarak Meslek Tercihi Nasıl Yapılır?

 

Aslı Temel’in Makalesi Temel Alınarak Hazırlanmıştır.

Aslan burcu hakkında diğer bilgiler

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Aslan Burcu Çocuğu ve Genel Özellikleri

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 29 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.