9. Ev Yengeç Burcu

9. ev yengeç burcu, 9. evde yengeç burcu, 9. Ev yengeç Burcunda, yengeç 9. evde, 9. ev yengeç burcu eğitim, 9. ev yengeç, 9. ev yengeçte nasıl etkiler?

9. Ev Yengeç Burcu

9. ev yengeç burcu hayatımızı nasıl etkiler? Yengeç burcu dokuzuncu evde İnanç yönümüz, Felsefe, Yüksek Eğitim, Uzak mesafelere yapılan yolculuklar, Farklı kültürlerle olan ilişkilerimiz, Yazarlık, Maddi ve Manevi Şanslar, Oluşturduğumuz eserler, Mistik konulara olan ilgimiz, Eğitmenlik yönümüz, Hukuk ve Toplum kurallarının üzerimizdeki etkilerini ve bizim kurallara karşı tutumumuzu nasıl etkiler? 

9. ev yengeç burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 9. ev Din, İnançlar, Felsefi ve Soyut konular, Yüksek eğitim ve ne kadar zaman alacağı, Ülke içine ve ülke dışına yapılan uzak mesafeli yolculuklar, Farklı kültürlere olan ilgimiz, Şanslı yönlerimiz, Birikim ve tecrübelerimizi yazma ve aktarma potansiyelimiz, Mistik yönlerimiz, Hukuk ve Kuralları konu alan evdir.

Yüksek eğitimimizin ne kadar süreceği, yapacağımız seyahatler, yaşadığımız yer, yaşamı keşfetmek için çıkacağımız yolculuklar, bir yerde ne kadar süre kalacağımız, kurallara karşı gösterdiğimiz refleksler, olaylara ve yaşama felsefi bakış açımız, soyut yönlerimiz, dini konuları ele alış şeklimiz, öğrendiklerimizi nasıl aktaracağımız, tecrübelerimizi ve birikimlerimizi insanlara nasıl aktaracağımız, maddi ve manevi yönden ne kadar şanslı olduğumuz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

9. Evin Sahibi: Yay Burcu

Yönetici Gezegeni: Jüpiter

Yengeç Burcu: Yöneticisi Ay, Su Elementi, Öncü Burç

9. Ev Yengeç Burcu Genel Özellikleri

9. ev yengeç burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 9. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Duygusal
  • İlgi beklentisi
  • Panik atak
  • Sezgileri yüksek
  • İnsanlardan etkilenebilen
  • Ruhsal rahatlama için yolculuk
  • Farklı şehirlerde yüksek eğitim
  • Suyun bulunduğu yerlerde yaşam
  • Dini konulara ilgili

9. ev yengeç burcu konumundan etki alan insanlar ay etkisinden dolayı bu konum alanına giren konularda duygusal yoğunluk taşırlar. Birlikte olduğu insanlardan, arkadaşlarından ve ailelerinden sürekli ilgi beklerler. İlgi beklemeleri sorun değildir asıl sorun ilgi isteklerini açıkça dile getirmez ve belli etmezler. Yani istediklerini sadece kendilerini bilir. İlgi beklediği insanlar empatik değillerse (yengeç, balık ve akrep etkisi) ilişkilerinde sorunlar yaşarlar.

9. ev yengeç burcu insanlarının ilişkileri duygusal temellidir. İçerisinde duygu barındırmayan hiçbir ilişki onlar için ilgi çekici değildir. Duygusal ağırlıkları bir enerji gibi girdikleri ortama yayılır ve dikkat çekerler. Anaç ve duygusal özelliklere sahip oldukları için daha çok kadınlara ve çocuklara yönelik iş kollarında faaliyet gösterirler.

  • Kreş
  • Ana okulu
  • İlkokul
  • Giyim ve takı
  • Kuaför
  • Tasarım
  • Yardım kuruluşları
  • Psikolog
  • Halkla ilişkiler

faaliyet alanlarıdır. Yardım kuruluşlarında balık burcu etkisi gibi karşılıksız çalışmaları zordur. Maddi getiri beklentileri de olacaktır. Hangi alanda çalışırsa çalışsın kendisine ait bir ev almak için paraya ihtiyacı vardır.

Doğum haritalarında etki eden konumlar ve açılar varsa duygusal derinliklerini sanata yönlendirdiklerinde yüksek başarı elde edebilirler.

Duygusal Kırılganlıklar ve Panik Atak

9. ev yengeç burcu insanları sevdiklerinde tüm duyguları ile severler. Talepleri de verdiklerinden daha fazlasıdır. Ancak bunu karşı tarafa doğrudan değil dolaylı yollarla gösterdikleri için çoğu zaman tatminsiz bir ilişki ve birliktelik yaşayabilirler.

Duygusal taleplerini gene kendisi gibi su unsuru olan akrep, balık ve yengeç burcu etkisi taşıyan insanlar olacaktır. Su grubu burçları duygusal derinliğe ve empatik becerilere sahip oldukları için birlikte oldukları insanların derinlerde sakladıkları duyguları da algılayıp karşılık verebilirler.

9. ev yengeç burcunun enerjisini dengeleme ve yükseltme konusunda akrep burcu daha etkilidir. Onun cinsel ihtiyaçları karşılandığı sürece göreve hazır bir psikolog veya bioenerji uzmanı gibi hareket eder.

Yengeç burcu etkisi bulunduğu konumda ayın konumlarına göre yüksek içsel enerjiler verebilir. Bunu atmanın en güzel yolu da başka bir yolu bulunmamışsa terapi yerine geçecek olan gözyaşlarıdır.

Ay etkisi altındaki insanlar duygusal tepkilerde aşırılıklar gösterebilirler. 9. ev yengeç burcu etkisi büyütülmemesi gereken konularda ani tepkiler vermelerine neden olabilir. Duygularını kontrol edemediklerinde herkesin dikkatini çekebilecek ölçüde aşırıya kaçan davranışlar sergileyebilirler. Bu durumu kontrol altına almak için Ruhsal Derinleşme çalışmaları onlara iyi gelecektir.

Güçlü Hisler

9. ev yengeç burcu insanları duygusal enerjileri kolay algılayabildikleri için güçlü hislere sahiptirler. İnsanları duygusal yönlerine bakarak kolayca anlayabilirler. Bu yönlerinden dolayı çok iyi bir psikolog ve halkla ilişkiler uzmanı olabilirler.

Diğer insanların duygularını anlamanın bir de bedeli vardır ki bu durumu anlayıp keşfederek dengelemedikleri sürece ömür boyu yaşarlar. Çevrelerinde bulunan insanlardan kolay etkilenirler. Onların duyguları ile birlikte enerjilerini de çekebilirler. Duygulara odaklı oldukları için

  • beklenmedik olaylar,
  • ani tepkiler,
  • sert enerji etkileri

onları uzun süre rahatsız edebilir. 9. ev yengeç burcu insanları bu özelliklerinden dolayı birlikte oldukları insanlara ve girdikleri ortamlara çok dikkat etmeliler.

Konu sonunda linkini verdiğim derin trans çalışmasını yaparlarsa gün içerisinde aldıkları olumsuz ve negatif enerjileri kendilerinden uzaklaştırabilirler.

Yolculuk ve Yeni Yaşam Alanları

9. ev yengeç burcu insanları köklerine ve akraba ilişkilerine bağlı insanlardır. Ancak küçük yaştan itibaren maruz kaldıkları duygusal baskılar onları farklı bahanelerle yeni başlangıçlar yapabilecekleri ve kendilerini yenileyebilecekleri farklı şehirlere gitmek isterler. Bu düşünce ile yüksek eğitimlerini yaşadıkları yerin dışında farklı yerlerde sürdürmek isterler.

Yengeç etkisi insana evcimen etkiler verir ancak ruhsal yapısını yenilemek için 9. ev yengeç burcu insanları kısa süreliğine yaşadıkları ortamı değiştirmek isterler.

Yengeç burcu etkisi insana geniş bir hayal dünyası sunduğu için eğitim ve çalışma hayatlarında bu etkiyi çok iyi bir şekilde kullanabilirler. Özellikle su bulunan yerler deniz ve göl kıyıları onlar için büyük rahatlama sağlar.

Dini Konulara Bakış Açısı

9. ev yengeç burcu insanları duygusal yapılarından dolayı dini konulardan çabuk etkilenirler. Samimi ve içten yaklaşımları vardır. Ancak aynı zaman bu yönleri başkalarının suistimaline de açık alanlar oluşturur. Bir insan ondan çıkar elde etmek için dini unsurları kullanabilir.

Doğum haritasında yengeç burcu 9. evde bulunan insanlar ruhsal yönden kendilerini güçlü hissedebilmek için ilahi bağlara ihtiyaç duyarlar. Din ve dinle ilgili konuları araştırarak öğrenmek, yaşama geçirmek isterler. Doğru bilgilerle donanmış dini yaşamları onları daha güçlü ve istikrarlı kılar.

 

İlgili Konular

Derin Transa Geçiş ve Enerjinin Dönüşümü: https://www.parapsikoloji.net/nasil-transa-gecilir/

Önsezi Yeteneği: https://www.parapsikoloji.net/premonisyon-onsezi-gelecekteki-olaylari-hissetme/

 

9. Ev Yengeç Burcu
www.akrepblog.com
12 Şubat 2021

Son Güncelleme 16 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.