9. Ev İkizler Burcu

9. ev ikizler burcu, 9. evde ikizler burcu, 9. Ev ikizler Burcunda, ikizler 9. evde, 9. ev ikizler burcu eğitim, 9. ev ikizler, 9. ev ikizlerde nasıl etkiler?

9. Ev İkizler Burcu

9. ev ikizler burcu hayatımızı nasıl etkiler? İkizler burcu dokuzuncu evde İnanç yönümüz, Felsefe, Yüksek Eğitim, Uzak mesafelere yapılan yolculuklar, Farklı kültürlerle olan ilişkilerimiz, Yazarlık, Maddi ve Manevi Şanslar, Oluşturduğumuz eserler, Mistik konulara olan ilgimiz, Eğitmenlik yönümüz, Hukuk ve Toplum kurallarının üzerimizdeki etkilerini ve bizim kurallara karşı tutumumuzu nasıl etkiler? 

9. ev ikizler burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 9. ev Din, İnançlar, Felsefi ve Soyut konular, Yüksek eğitim ve ne kadar zaman alacağı, Ülke içine ve ülke dışına yapılan uzak mesafeli yolculuklar, Farklı kültürlere olan ilgimiz, Şanslı yönlerimiz, Birikim ve tecrübelerimizi yazma ve aktarma potansiyelimiz, Mistik yönlerimiz, Hukuk ve Kuralları konu alan evdir.

Yüksek eğitimimizin ne kadar süreceği, yapacağımız seyahatler, yaşadığımız yer, yaşamı keşfetmek için çıkacağımız yolculuklar, bir yerde ne kadar süre kalacağımız, kurallara karşı gösterdiğimiz refleksler, olaylara ve yaşama felsefi bakış açımız, soyut yönlerimiz, dini konuları ele alış şeklimiz, öğrendiklerimizi nasıl aktaracağımız, tecrübelerimizi ve birikimlerimizi insanlara nasıl aktaracağımız, maddi ve manevi yönden ne kadar şanslı olduğumuz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

9. Evin Sahibi: Yay Burcu

Yönetici Gezegeni: Jüpiter

İkizler Burcu: Yöneticisi Merkür, Hava Elementi, Değişken Burç

9. Ev İkizler Burcu Genel Özellikleri

9. ev ikizler burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 9. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Gelişime açık
  • Enerjik
  • Etkileşim halinde
  • Birden fazla alanda eğitim
  • Birden fazla diploma ve sertifika
  • Eğlenmeyi seven
  • Gezmeyi ve yolculuk yapmayı seven
  • Öğrenmeyi ve paylaşmayı seven
  • Farklı bakış açıları getirebilen

9. ev ikizler burcu konumundan etki alan insanlar gezmeyi, yolculuk yapmayı, öğrenmeyi ve öğrendiklerini paylaşmayı çok severler. Neşeli, güler yüzlü ve enerjiktir. Tanıdığı insan kadar bilgi haznesi de genişler ve etkileşimi artar. 9. ev ikizler burcu insanları okumayı ve eğitim almayı severler. İlgi alanları çeşitli ise birden fazla alanda eğitim alabilirler. Çok sayıda diploması ve sertifikası olabilir.

9. ev ikizler burcu insanlarının hayata esprili bir bakışları vardır. Gülümsemeyi ve güldürmeyi severler. Yüzlerinden tebessüm ve canlılık eksik olmaz. Arkadaşları ile birlikte eğlenmeyi çok severler. Eğlencede sınırları zorlayabilirler. Enerjisi yüksek olduğu için ona yetişmek zordur. Kapalı olan ne kadar “çılgınlık” kapısı varsa hepsini birer birer zorlamak ister.

Arkadaş canlısı anne ve baba olurlar. Çocuklarını kendileri gibi birden fazla alanda eğitmeyi ve hayata hazırlamayı isterler. Merkür etkisi iletişimi güçlendirdiği için 9. ev konumuna giren konularda muhteşem bir iletişim yeteneği vardır. Yaşam alanına giren herkesle uyum içerisinde hareket edebilir.

Çalışma alanı çeşitlidir ancak daha çok iletişimin ön plana çıktığı alanlarda etkindir.

  • Sosyal medya
  • Haber kanalları
  • Gazetecilik
  • Siyaset
  • Eğitim
  • Yazarlık
  • Halkla ilişkiler
  • Uluslararası ilişkiler

ve daha bir çok alanda başarılı olabilirler. Bireysel işlerde başarılı olamazlar. Çalıştığı alanda etkileşim onlar için çok önemlidir. Enerjisinin kaynağı diğer insanlarla etkileşiminin yüksekliğine bağlıdır.

Amaç ve Hedefleri

9. ev ikizler burcu insanlarının temel amacı eksiklerini gidererek kendisini geliştirmek ve daha etkin hale gelmektir. Yeniliğe açıktır. Değişken yapısından dolayı girdiği her ortama adapte olabilir. Hemen her konuda ayrıntılara inmeyen bilgi birikimi ile her konuda söyleyebileceği bir şeyler mutlaka vardır.

Hata ve yanlışlarını gördüğünde reddetmek yerine bunları düzeltmenin yollarını arar. Yeni insanlarla tanışmak ona enerji verir. Tanıdığı her insan onun için hayata farklı bir pencereden bakmak ve yenilenmek demektir.

Dini Konulara Yaklaşımı

Her konuda olduğu gibi dini konularda da araştırmacıdır. “Bilgisi yok” izlenimi vermemek için araştırır ve fikir edinir. Farklı dinleri araştırarak karşılaştırmalar yapar. Araştırma aşamasında merakı artar ve araştırma alanını geliştirir. Muhafazakar görünen insanlardan daha fazla dini bilgiye sahip olabilir.

9. ev ikizler burcu din ve felsefe konularında derinlere inmese dahi farklı yaklaşım ve fikirler ortaya koyabilir. Onu farklı kılan çok fazla insanla iletişim halinde olmasıdır. Tanıdığı her insandan bir şeyler öğrenmeye çalışır. Öğrendiği her şeyi analiz edip sonuçlar çıkarır.

 

9. Ev İkizler Burcu
www.akrepblog.com
11 Şubat 2021

Son Güncelleme 16 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. Nurcan dedi ki:

    Biri buraya beni mi yazmış güneşi ikizler 9 evi ikizler olan ben dır durak bilmeden hızımı kesmeden ilerliyorum anlatılanların örneği benim sanırım 3 çocukla aynı anda 2.fakülte ve onca eğitim halada almaya devam serfika koleksiyonu yaptım sıra fakülte diplomaalrımda koleksiyon. Yapmaya be ayrıcada oldılım bölümler ilk bölüm medya ve iletişim örgün ikinci üniversitem çocuk gelişimi 3 fakültem siyaset bilimi ve kamu yönetimi 😄 kendimi burada bulacağımı hiç ihtimal vermiyordum bende bu kadar okuma öğrenme aşkım nereden geliyor sanıyordum okumanın yaşı yoktur demekki bizim içim denmiş bir söz 😇

    1. Akrep dedi ki:

      İnsanın kendisini tanıması çok değerlidir 😇

  2. şeyda ürek dedi ki:

    9. evim ikizler ve mars 29derece ikizler hali ile bazen ne eğitimi aldığımı ben bile şaşırıyorum. öte yandan 3. evim akrep 40 yaşımdan sonra kişisel gelişim ve kendimi bulma arayışım başladı. bu kapsamda siteniz bana çok büyük hizmet etti. alma – verme dengesi olur mu bilmem olur umarım emeğinize sağlık . aklınız ruhunuz bereket ve şifa içinde olsun. esenlikler dilerim.

    1. Akrep dedi ki:

      Amin. Teşekkür ederim bu güzel sözleriniz için. Kendinizi tanıyıp keşfettikçe yaşamınızın güzelleşmesini dilerim.
      Az da olsa birilerinin gelişimi ve açılımı için ihtiyaç duyduğu bilgilere erişimde vesile olmak ayrıcalıktır.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.