9. Ev Aslan Burcu

9. ev aslan burcu, 9. evde aslan burcu, 9. Ev aslan Burcunda, aslan 9. evde, 9. ev aslan burcu eğitim, 9. ev aslan, 9. ev aslanda nasıl etkiler?

9. Ev Aslan Burcu

9. ev aslan burcu hayatımızı nasıl etkiler? Aslan burcu dokuzuncu evde İnanç yönümüz, Felsefe, Yüksek Eğitim, Uzak mesafelere yapılan yolculuklar, Farklı kültürlerle olan ilişkilerimiz, Yazarlık, Maddi ve Manevi Şanslar, Oluşturduğumuz eserler, Mistik konulara olan ilgimiz, Eğitmenlik yönümüz, Hukuk ve Toplum kurallarının üzerimizdeki etkilerini ve bizim kurallara karşı tutumumuzu nasıl etkiler? 

9. ev aslan burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 9. ev Din, İnançlar, Felsefi ve Soyut konular, Yüksek eğitim ve ne kadar zaman alacağı, Ülke içine ve ülke dışına yapılan uzak mesafeli yolculuklar, Farklı kültürlere olan ilgimiz, Şanslı yönlerimiz, Birikim ve tecrübelerimizi yazma ve aktarma potansiyelimiz, Mistik yönlerimiz, Hukuk ve Kuralları konu alan evdir.

Yüksek eğitimimizin ne kadar süreceği, yapacağımız seyahatler, yaşadığımız yer, yaşamı keşfetmek için çıkacağımız yolculuklar, bir yerde ne kadar süre kalacağımız, kurallara karşı gösterdiğimiz refleksler, olaylara ve yaşama felsefi bakış açımız, soyut yönlerimiz, dini konuları ele alış şeklimiz, öğrendiklerimizi nasıl aktaracağımız, tecrübelerimizi ve birikimlerimizi insanlara nasıl aktaracağımız, maddi ve manevi yönden ne kadar şanslı olduğumuz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

9. Evin Sahibi: Yay Burcu

Yönetici Gezegeni: Jüpiter

Aslan Burcu: Yöneticisi Güneş, Ateş Elementi, Sabit Burç

9. Ev Aslan Burcu Genel Özellikleri

9. ev aslan burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 9. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • İçten ve samimi
  • Çok soru soran
  • Öğrenmek istediğini çok boyutlu araştıran
  • İlgi çekmeyi seven
  • Felsefi bakış açısı
  • Yüksek öğrenimini farklı şehirde yapmak isteyen
  • Arkadaşlarını organize etmeyi seven
  • İlişkide kusursuzu arayış

9. ev aslan burcu konumundan etki alan insanlar zihinlerindeki sorulara cevap bulabilmek için çaba gösterirler. Bu konumdan etki alan insanlar zihinlerine takılan her ayrıntıyı sorarlar. Sorularının cevaplarını kendileri araştırıp bulmak yerine daha çok sorularına cevap alabilecekleri birilerini bulmaya çalışırlar. Bu yönleri ile onlara karşı çok sabırlı olmanız gerekir. Bu konumdan etki alan insanlara karşı sık sık “Bu soruyu da sormana da gerek var mı? Kendin bulabilirsin” demek zorunda kalabilirsiniz.

9. ev aslan burcu insanları soruları ile insanları sıkabilir. Hatta cevabını aldığı bir soruyu başka bir zaman tekrar sorabilir veya başka birine de aynı soruyu sorabilir. Bunu yapmalarının nedeni cevaptan emin olmak istemeleridir. Bu konumda yerleşen aslan burcu gibi sabit nitelikteki bir burç aradığı cevabı kesinleştirmeden sorunun peşini bırakmak istemez. Çünkü değişme ihtimali onu rahatsız eder.

Cevap her zaman aynı mıdır? Farklı zaman dilimlerinde veya farklı insanlarda değişir mi? Tümüne cevap bulmak ister.

Bilgiye Nasıl Ulaşmaları Gerektiği Öğretilmeli

9. ev aslan burcu insanları kendilerini sürekli geliştirme çabası içerisindedirler. Hayatı felsefi açıdan ele aldıkları için sordukları soruların arkası kesilmez. Bu konumdan etki alan insanları anlamayanlar zihinsel bir sorunlarının olduğunu düşünebilir. Özellikle eğitim yaşamlarında onlardaki derinliği anlamayan eğitim görevlileri onlarda zeka sorunu olabileceğini düşünebilir. Bu düşünce ve yargılamalar bu derin insanların sönmelerine veya komplekse kapılmalarına neden olabilir.

Sorgulama yetenekleri çok yoğundur. Onlar için yapılması gereken ilk şey bilgiye kendilerinin de ulaşabileceklerini öğretmektir. Bunu bir kez öğrendiklerinde öğrenmekten büyük haz alacaklardır. Bilgiye ulaşmanın farklı yollarını keşfettiklerinde araştırmanın ve öğrenmenin derinliğine ulaşacaklardır.

Bu konumdan etki alan insanların anne ve babalarının da çok sabırlı olmaları gerekir. Çünkü çoğu zaman sorduğu sorulara cevap yetiştirmekten sıkılacaklardır. Cevap verirken herşeyi bırakıp zihnindeki tüm soruları cevapladıktan sonra yapılan işe devam etmek en doğrusudur.

Eğitim Hayatı ve Seyahatleri

9. ev aslan burcu insanları kendilerini,

  • İletişim
  • Din
  • Politika
  • Eğitim

alanlarından daha rahat ifade ederler.

Yüksek öğrenimlerini bulundukları yerden farklı bir yerde sürdürmeyi isterler. Böylece farklı kültürleri ve yaşantıları, farklı insanları tanımaları mümkün olacaktır. Yüksek eğitim onlar için özgür olmak ve çevre baskısından uzakta olmak yeni düşünce ufuklarına açılmak için kaçırılmayacak bir fırsat gibidir.

9. ev aslan burcu için yüksek eğitim felsefi bakış açılarını geliştirmek ve bilgi birikimine katkıda bulunmak için son derece önemlidir.

Arkadaşları ile yapacakları seyahatleri ve eğlenceleri organize çok etmeyi severler. Bu konumda yer alan Aslan burcunun ego merkezli kendini sevdirme ve güler yüzlü yönetici özellikleri kendisini belirgin şekilde ortaya koyacaktır.

Tepkileri ve İlişkilerinde Beklentiler

9. ev aslan burcu insanları karşılaştıkları olaylara dürüst ve içten tepkiler verirler. Dışarıdan bakıldığında size abartılı gelen bu tepkiler onun iç dünyasındaki doğallığını ve çocuksu yapısını gösterir.

Birlikte olduğu insanlarla ilişkilerin seyrini kendisi belirlemek ister. Aslan burcu gururlu ve asildir. Başkaları tarafından yönlendirilmek veya emirle hareket ettirilmek onlara göre değildir. İstemsiz olarak yönlendirmeyi kendisi yapmak ister. Abartıldığında ilişkilere zarar verebileceğini unutmamalıdır.

9. ev aslan burcu konumundan etki alan insanlarla birlikte olmak satranç oynamak gibidir. Atacağınız adımlara dikkat etmeniz gerekir. İstediklerini elde etmek için deveyle hendeğin yerini değiştirip hareket etmek hoşlarına gider. Aslan burcunun oyunculuk yeteneği bu konuma yansıdığında istediğini elde etmek için oyun oynadığını ancak yeterince tecrübe sahibi olduktan sonra anlayabilirsiniz.

Birlikte olduğu insanın konum sahibi veya ilgi gören biri olmasını ister. Doğum haritasında Aslan burcu etkisi yoğunsa lükse kaçan yaşam biçimi asaletini korumaya ve ilgi odağı olmaya yöneliktir. Çünkü beslemesi gereken kocaman bir egosu vardır.

 

9. Ev Aslan Burcu
www.akrepblog.com
15 Şubat 2021

Son Güncelleme 16 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.