8. Ev Koç Burcu

8. ev koç burcu, 8. evde koç burcu, 8. Ev koç Burcunda, koç 8. evde, 8. ev ölüm nedeni, 8. ev koç, 8. ev koçta nasıl etkiler?

8. Ev Koç Burcu

8. ev koç burcu hayatımızı nasıl etkiler? Koç burcu sekizinci evde Cinsel yaşamımızı, Cinsellikle ilgili konuları, Doğa üstü olaylara olan ilgimizi, Madde ötesi konuları, Hukuki konuları, Gizemli olaylara ilgimizi, Sırları, İdeallerimizi, Hırslarımızı, İntikam alma ve Miras konularını nasıl etkiler? 8. ev koç burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 8. ev Cinsel yaşamımızı, korkularımızı, gizemli olaylara olan ilgimizi, miras konularını, hukuki konuları, evlilikte para konularını, gizli saklı olanı ortaya çıkarma dürtülerimizi, cinsel tecrübeleri, krizleri, şirketleri, örgütsel yapıları ve dernekleri, kehanetleri, büyüleri ve ölümü konu alan evdir.

Cinsel yaşamımızın nasıl olacağı, gizemli yanlarımız, ölümümüz, hırslı yanlarımız, sırlarımız ve sırlara karşı olan tavırlarımız, ideallerimiz ve ideallerimizi gerçekleştirme azmimiz, evlilikteki ortaklıklarımız ve para konuları, kendimizi ve hayatımıza dahil olan her şeyi örgütleme becerilerimiz bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

8. Evin Sahibi: Akrep Burcu

Yönetici Gezegeni: Mars ve Pluto

Koç Burcu: Yöneticisi Mars, Ateş Elementi, Öncü Burç

8. Ev Koç Burcu Genel Özellikleri

8. ev koç burcu kısaca bize neler katar, yaşamımızı ve 8. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Cinsel enerjisi yüksek
  • Açık ve net
  • Hırslı ve azimli
  • Korkusuz ve cesur
  • Yönetmeyi seven, organize eden
  • Sahip olmak isteyen
  • Boyun eğmeyi sevmeyen
  • Heyecanı ve adrenalini seven
  • Kazalar, kavgalar, kalp krizleri

8. ev koç burcu olan insanlar karşılaştıkları maddi ve manevi sorunları kolayca atlatabilirler. Yüksek enerjiye sahip oldukları için güçlü, dirayetli ve azimli bir yapıları vardır. Karşılaştıkları zorluklar karşısında kolay kolay geri adım atmazlar aksine büyük bir hırsla üzerine giderler. Koç burcunun yöneticisi olan Mars, savaşçı bir niteliğe sahip olduğu için mücadeleden kaçmazlar.

8. ev koç burcu insanları yaşamlarında bir çok şeyin kendilerine ait olmasını isterler. Kendisine ait olan her şey değerlidir. Mars etkisinden dolayı boyun eğmeyi sevmezler. 8. ev koç burcu insanı kaldığı evin, kullandığı arabanın ve çalıştığı işin kendisine ait olmasını ister. Bir başkasından emir almayı değil emir vermeyi severler.

Bu konumdan etki alan insanlar aynı anda birden fazla işle meşgul olabilirler. Akıllarını çok iyi kullanırlar. Koç etkisi birlikte yaşadığı insanlara güvence sağladığı için eşi kendisinden daha çok para harcama eğiliminde olabilir. Bu durum 8. ev koç burcu için bir sorun değildir. Birlikte olduğu insanın rahat etmesi için elinden geleni yapar.

8. evde Koç burcu etkisi insana dışarıdan sert hatlar verse de iç dünyalarında saf ve temiz insanlardır. 8. ev koç burcunda olan insanlar Gizli saklı işleri sevmezler. Her şeyin açık ve net olmasını isterler. İnsanların, ondan habersiz arkasından gizli işler yapmalarından nefret ederler. Bir sorun varsa bunun açıkça dile getirilmesini, gerekirse açıkça meydan okunmasını isterler. Gözü pek ve cesurdurlar. Korkusuzca hareket ederler.

8. Ev Koç Burcunda Cinsel Yaşam

Mars etkisi insana yoğun bir enerji verir. Bu enerji cinsel kanala yöneldiğinde ateşli ve doyumsuz bir insan ortaya çıkabilir. 8. ev koç burcu cinsel yaşamda etkin ve yönetici olmayı sever. Kuralları o koyar ve o uygular. 8. evde yerleşen iki burç Koç ve Akrep burçları olumsuz açılar almamışlarsa; cinsel enerjisi en yüksek etkileri ortaya çıkarabilirler. Yaşamını birlikte geçireceği insanın bu konumda, cinsel etkinliği yüksek bir burcun olması önemlidir. Bu konumda hava grubu burçlarından bir burç bulunan veya enerjiyi kısıtlayan açıları olan biri ile evlenmesi tatmin olamamasına neden olacaktır.

Cinsel yaşamı heyecanlı ve hareketli geçer. Erkeklerde sıkça görülen sorunlardan biri erken boşalmadır. Enerji çok hızlı yükseldiği için kontrol etmekte zorlanır. Kadınları da çok ateşlidir, heyecanı ve sert vurguları severler. Erkeksi ve kontrolü ele alma eğilimleri yüksektir.

Dikkat Etmeleri Gereken Noktalar

Mars etkisi ani çıkışlar ve duygusal patlamalara neden olur. Sinirlerini kontrol edemediklerinde öfke patlamaları büyük sorunlara neden olabilir. Heyecan ve adrenalin merakları, ani gelişebilecek olaylara neden olabilir. Özellikle trafikte, tartışmalarda ve tehlikeli sporlarda sinir kontrolü son derece önemlidir.

8. ev koç burcu olan insanlar ani davranışlardan ve tepkilerden kaçınmalıdırlar. Hızlı araba veya motosiklet kullanmayı sevdikleri için uykusuz veya sinirli iken yola çıkmamalıdırlar.

8. Ev Koç Ölüm Şekilleri

8. Ev Ölüm Şekilleri doğum haritasındaki ağırlıklı burca ve 8. evle olan açılara göre değişebilir. Ancak genel olarak ölümle ilgili evi 8. ev olarak kabul edecek olursak Koç burcu ile ilgili 8. ev ölüm şekilleri şu şekilde sıralanabilir.

8. Ev Koç Burcu Olası Ölüm Nedeni veya Nedenleri Nelerdir?

Bilinçaltımız bizi en çok neden korumaya çalışıyorsa ölüm sebebi de o konuyla ilgili olabilir.

8. evde Koç burcu etkisi, herkesin yapmaya cesaret edemediği şeyleri yaparak, herkesi kendisine hayran bırakma eğilimi verebilir. Cesaretini herkese göstermek için fırsat kollar. Sınırlarını sonuna kadar zorlamaya çalışır. Bu nedenle yaralanmalar, kazalar ve beklenmedik olaylar yaşamlarından eksik olmaz. Dik başlılığı ve başına buyruk yapısı nedeniyle yaşayarak tecrübe sahibi olurlar.

8. ev koç burcu insanlarında sinir sistemi aşırı tepkilerden dolayı tahrip olabilir. Stres, hırs ve aşırı fiziksel yükler yaşamlarını olumsuz etkiler.

  • Kazalar,
  • yaralanmalar,
  • yüksekten düşmeler,
  • kavga,
  • patlama,
  • yangın

olası ölüm nedenleri arasında olabilir.

8. Ev Koç Burcu
www.akrepblog.com
11 Ocak 2021

Son Güncelleme 29 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 13 YORUM
  1. Pandia dedi ki:

    8. Ev koç 17° 40′ 14″ hayattaki maddi manevi konumumla alakalı ne söyler bana

    1. Akrep dedi ki:

      Maddi Etkiler

      Koç burcu genellikle enerji, liderlik ve girişimcilikle ilişkilidir. 8. evde bu enerjiyi kullanmak, finansal konularda cesur ve girişimci bir yaklaşım benimsemeye işaret edebilir. Yatırımlara ve finansal projelere odaklanma eğilimi olabilir.

      8. ev, ortak kaynaklarla (miras, kredi, partnerin maddi katkıları) ilgilidir. Koç enerjisiyle birleştiğinde, bu kaynakları etkili bir şekilde yönetme ve kullanma isteği ortaya çıkabilir.

      Bu konum, maddi konularda bağımsızlık arayışını vurgulayabilir. Kişi, kendi finansal güvenliğini sağlama ve başkalarına bağımlı olmama arzusu taşıyabilir.

      Manevi Etkiler

      8. ev, dönüşüm, yeniden doğma ve kişisel gelişimle ilgilidir. Koç burcu, bireysel gücü temsil eder, bu nedenle bu konum, kişisel dönüşüm ve yeniden doğma süreçlerinde güçlü bir liderlik ve kararlılık sağlayabilir.

      Koç burcu genellikle duygusal açıdan yoğun bir burç olmasa da, 8. evde duygusal derinlik ve yoğunluk yaşanabilir. Kişi, duygusal olarak daha derinlere inme ve gizli duygusal meselelerle yüzleşme ihtiyacı hissedebilir.

      Bu konum, ruhani meselelere, metafizik konulara ve gizli bilgilere ilgi duyulmasına işaret edebilir. Kişi, manevi arayışlar ve keşifler için enerjisini kullanabilir.

      17° 40′: Kendisini cinsel yönden saflaştırma arayışında olan. Ancak bu konularda yanılsamalara uğrama riski veren etkiler.

  2. Seda dedi ki:

    8. Evim koç 20 derecede Ay burcumda ve ölüm sebebini merak ediyorum.

    1. Akrep dedi ki:

      Bunu sadece bu bilgilerden yola çıkarak söylemek çok doğru olmaz ancak 8. ev, 20. Koç burcu ve Ay’ın 8. evde olmasından yola çıkarak,
      19-21 derece aralığında Koç burcu karizmatik, cinsel yaşama önem veren, manyetik çekim alanı olan, bilgiye önem veren, yolculuk yapmayı seven etkiler ortaya çıkarabilir.. Ay duygularla ilgilidir. Mars enerjisi ile bir araya geldiğinde duygularla bağlantılı ani tepkiler ortaya çıkabilir. Bunların tamamını bir araya getirdiğinizde ortaya bir tablo çıkabilir. Ama kesin böyledir demek yanlış olur. Sadece fikir verebilir.

      Bu tür konularda dikkat edilmesi gereken; insan zihni neye odaklanırsa, onu gerçekleştirmek için bilinçdışı bir çabayı faaliyete geçebilir. Kendi gerçekliğini oluşturmaya çalışabilir. Hipnoz altındaki bir insana “çakmakla elini yakıyorum” dediğinizde aslında bir çakmak olmadığı halde o gerçekliği ortaya çıkarabilmek için dokunulan bölgenin kızarıp şişmesi gibi.

  3. Bsk dedi ki:

    8 ev koc 28°15’56” burcum akrep yukselenim basak buna gore neyi yorumlayabilirsiniz

    1. Akrep dedi ki:

      Güneş Akrep Burcu (8. Evde): Güneş burcu, temel kişilik özelliklerini ifade eder. Akrep burcunda yer aldığı için derinlik, tutku, gizem ve dönüşümle ilişkilendirilen özelliklere sahipsiniz. 8. Ev, dönüşüm, değişim ve ruhsal büyüme alanlarıyla ilgilidir. Bu konum, içsel araştırmaya, psikolojik derinliğe ve başkalarının gizli yönlerini anlamaya yönelik bir ilgiyi vurgulayabilir. Finansal konular da 8. Evle ilişkilendirilir ve bu alanda derinlemesine çalışmalar yapabilirsiniz.

      8. Ev Akrep Burcu

      Yükselen Başak Burcu: Yükselen burcu, dış dünyada nasıl algılandığınızı ve nasıl davrandığınızı ifade eder. Başak burcunun yükselen olması, detaycı, düzenli, analitik ve hizmet odaklı bir yaklaşımınız olduğunu gösterebilir. Pratik ve gerçekçi bir bakış açısı taşırsınız. Başak burcu, detayları fark etme yeteneği ve çözüm odaklı yaklaşımı temsil eder.

      Başak Burcu 2021 Yorumu

      Koç Burcu 28°’nin Özellikleri:

      Koç burcunun sonundaki 28° derecesi, zodyakın ilk burcunun sonunu ifade eder. Bu nedenle, bu dereceye sahip olanlar için, Koç burcunun temsil ettiği özellikleri son aşamada yoğunlaşmış bir şekilde taşıma eğilimi olabilir.

      28° derecesi, bir döngünün sona erdiği noktayı temsil edebilir. Bu, bazı konularda tamamlanma, sonlandırma veya bir dönemin bitişi anlamına gelebilir. Bu durum, 8. Evde yer alan Güneşinizin, dönüşüm, ölüm ve yeniden doğuşla ilişkilendirilen bu evdeki etkisini vurgulayabilir.

      8. Ev, dönüşüm, değişim ve yeniden doğuşla ilgilidir. 28° derecesi, bu dönüşümleri son aşamasında deneyimlemenizi işaret edebilir. Daha önceki deneyimlerinizi yeniden değerlendirmek ve bu deneyimlerden öğrenmek önem kazanabilir.

      Son dereceler aynı zamanda bir enerjinin yoğunlaştığı ve kararlılık gösterdiği yerler olarak da kabul edilir. 28° derecesine sahip bir Güneş, dönüşüm ve derinlikle ilgili temaları kararlı bir şekilde taşıma eğiliminde olabilir.

      28°, bir dönemin tamamlandığı ve öğrenilenlerin bir sonraki aşamaya taşındığı bir noktayı temsil edebilir. 8. Evdeki dönüşüm ve içsel araştırma teması, bu derece ile birleşerek, öğrenilenlerin hayatınızın diğer alanlarında nasıl kullanılabileceğini vurgulayabilir.

  4. Burcu dedi ki:

    8. Evde koc ölüm mu getirir

    1. Akrep dedi ki:

      “8. evde koç ölüm getirir mi?” sorusu yanlış bir soru. Eğer bir insanın yaşam enerjisi çekilmeye başlamışsa bu konumda bulunan burç ölüm şeklini etkileyebilir. Bu nasıl olur?
      Koç burcu Mars etkisi altında olduğu için cesaret, enerji, tez canlılık, kimseyi dinlememe, dik başlılık, liderlik, meydan okuma, savaş, kavgalar, güç gösterisi ve maceraperestlikle ilgilidir. Gözünü budaktan sakınmaz. Ateş elementidir. Tüm bunlarda yola çıkarak eğer ölüm anında koç burcu bu konumda etkin olursa ölüm şekli buna uygun olabilir.

  5. Nazan dedi ki:

    Benim guneş yay yükselen başak ay kova 8. Evim koç guzel bir bilgilendirme olmuş

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkür ederim. Faydalı olması dileği ile.

    2. Nur dedi ki:

      Tüm detaylar aynı seninle Nazan 😊

  6. Tuğba dedi ki:

    Tek kelime ile beni anlatmış ve bir kez daha astrolojiye hayran oldum ve sizin bu ön görünüzün nokta atışı yapması beni ağzı açık bıraktı tıpkı ben

    1. Akrep dedi ki:

      Teşekkür ederim, faydalı olmasını dilerim Tuğba Hanım.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.