12. Ev Yengeç Burcu

12. ev yengeç burcu,12. evde yengeç burcu, 12. Ev yengeç Burcunda, yengeç 12. evde, 12. ev yengeç, 12. ev yengeçte nasıl etkiler? yengeç burcu 12. evde

12. Ev Yengeç Burcu

12. ev yengeç burcu hayatımızı nasıl etkiler? Yengeç burcu on ikinci evde ruhsal yapımızı, kaygı ve korkularımızı, ruhsal açılımlarımızı, zayıf yanlarımızı, sırlarımızı, gizli düşmanlıkları ve bilinçaltımızı nasıl etkiler? 

12. ev yengeç burcu hangi konuları ele alır?

Doğum haritasında 12. ev özetle hayallerimiz ve iç dünyamızı belirtir. Ruh sağlığımız, korkularımız, bilinçaltımız, endişe ve kaygılarımız, gizli olan konular, güvensizlik, ruhsal açılımlar, mistik yanlarımız, aydınlanma, edebiyat, sanat, zayıf yanlarımız, gizli düşmanlarımızı, sırlarımız, bizi kuşatan maddi ve manevi hapishanelerimiz ve üzerimizdeki kısıtlamaları ele alır.

İnsanın manevi kapasitesi, ilahi yanları, ruhsal yapısı, kişinin kendini aşma çabası, gayreti ve ruhsal yetenekleri bu konumla ilgilidir. Maddesel değil içsel genişlemeleri bu konumla ilgilidir.

Evde bulunan burcun ne kadar aktif olacağı doğum haritasındaki açılar, evin yöneticisi ve element unsurları ile bağlantılıdır. Eğer bu konumda bulunan burç özellikleri tam olarak yaşamımıza yansımıyorsa etkiyi kısıtlayan açılar var demektir. Bu etkileri kırmak için mücadele etmek gerekir. Kısıtlayan açılar yoksa özellikler büyük oranda hayatımıza yansıyacaktır.

12. Evin Sahibi: Balık Burcu

12 Evin Yönetici Gezegeni: Neptün ve Jüpiter

Yengeç Burcu: Yöneticisi Ay, Su Elementi, Öncü Burç

12. Ev Yengeç Burcu Genel Özellikleri

12. ev yengeç burcu kısaca bize neler katar; yaşamımızı ve 12. evin konu edindiği alanları nasıl etkiler?

  • Duygusal
  • Eşyaları atmakta zorlanabilen
  • Sezgisel
  • Hayal dünyası geniş
  • Küsme eğilimi
  • Duyguları dışa yansıtamama
  • Duyguları ile hareket etme mantıkla değerlendirmeme

12. ev yengeç burcu konumundan etki alan insanlar rüyalar, bilinçaltı ve gizemli konularla ilgilidirler. Yengeç burcu Ay ile, Ay ise duygularımızla ilgilidir. Buradan çıkarmamız gereken sonuç ise şu olmalıdır. 12. evde yengeç burcu var ise duygularımızla başımız belada demektir. Bizim en büyük düşmanımız duygularımız olacaktır.

12. ev yengeç burcu insanları duygularını dışarı yansıtamayacakları için sessiz bir insan profili ortaya çıkacaktır. Gizli ilişkiler ortaya çıkabilir. Ancak mutlaka olacak diye bir kural yoktur. Bu sadece potansiyel olarak vardır. Bu potansiyel değerlendirilebilir de değerlendirilmeyebilir de. Kişinin ailesi, aldığı eğitim, yetiştirilme tarzı bu dürtülerin hayata yansıyıp yansımamasını belirleyebilir. Gerçek olan bu dürtünün varlığıdır.

12. ev yengeç burcu konumundan etki alan insanlarda sezgi gücü yüksektir. Önsezi yetenekleri rüyalarla birlikte henüz gerçekleşmemiş olaylar hakkında ipuçları verir.

Yaşam Alanı ve Atılmayan Eşyalar

Bildiğiniz gibi Yengeç burcunun aile ve akraba bağları güçlüdür. Kullandığı eşyalarla da özel bir bağ kurabilirler. Çok iyi bir koleksiyoncudurlar ve eşyalara değer verirler. Yengeç burcu 12. evde kalırsa neler olabilir? Tabiki bağ kurduğu hiçbir şeyi atmaz, atamaz, bunu yapamaz veya çok zorlanır.

Evin bir odası veya bir kaç odası sürekli biriken ve değer verilen eşyalarla dolup taşmaya başlayabilir. Biriken eşyalar bir süre sonra “çöp ev” imajının ortaya çıkmasına neden olabilir.

Teli kırılan bir şemsiye var ve siz onu atmak istiyorsunuz. Sizin için o şemsiye artık işlevini yitirmiş bir eşyadır ancak 12. ev yengeç burcu konumundan etki alan bir insan için bu o kadar basit bir durum değildir. Şemsiyenin alınıp eve getirildiği günden, atılmak istenilen güne kadar o şemsiye ile geçen tüm değerli hatıralar zihninde canlanabilir. Atılan aslında işlevini yitirmiş bir şemsiye değildir, atılan ona hizmet etmiş bir dosttur. 

Ay ve yengeç burcu yoğun duygusal etkiler barındırdığı için ruhsal izlerini taşıyan her şey kendi ruhsal alanlarının bir parçası gibidir. Ancak sorun şu ki, görevini tamamlayan eşyaların gitmelerine izin vermekte zorlanırlar. Yaşadıkları evde kullanılmış eşyalar biraz fazla olabilir.

Duyguların Dışa Vurumu

12. ev yengeç burcu insanları duygularını dışa vurmakta zorlanabilirler. Bunun en büyük nedenlerinden biri de duygularını içtenlikle ifade ettiklerinde verilecek tepkilerde incinecekleri düşüncesidir. Karşılıklı atışma, tartışma veya kavga onlara göre değildir. Yaşanacak duygusal çatışmalar duygu dünyalarını allak bullak edecektir.

Bu konumdan etki alanların sorunları henüz küçük yaşlarda sağlıklı bir şekilde çözüme kavuşturulmamışsa, huzurlu ve sevgi dolu bir çocukluk dönemi geçirmemelerinden kaynaklanmış olabilir. Çünkü duyguların sağlıklı bir şekilde dışa vurulabilmesi için cesaretlendirilmeleri gerekir. Doğum haritasında doğuştan özgüven, cesaret ve duyguların rahat bir şekilde dışa aktarımı gibi özellikler yoksa çocukluk yıllarında sağlıklı teşviklerle ve örnek davranışlarla öğretilebilir.

Düş Kırıklıkları

12. ev yengeç burcu insanlarının hayal dünyaları son derece geniştir. Hayalleri duyguları ile bağlantılıdır ve zor zamanlarında kaçtıkları yer çoğu zaman hayalleri olur. Hayalleri o kadar gerçekçidir ki gerçekleşmediklerinde hayata küsebilirler.

Hayallerini gerçekleştirmek için bazen düşüncesizce hareket edebilirler. Duyguları ile hareket ettikleri için yaptıklarının veya yapmayı planladıklarının sonuçlarını mantıklı bir şekilde değerlendiremezler. Ulaşmak istediği şey duygusal hazdır. Girdikleri maceralar hayatlarına zarar verebilir.

Olumlu ve Olumsuz Etkiler

Uyumsuz gezegen ve açılar varsa

  • Adı dedikodulara karışabilir (Merkür bu burçta ise)
  • Duygularını dışa vuramaz
  • Eşyalarını atamaz
  • Ülser ve gastrit görülebilir

Uyumlu gezegen ve açılar varsa (veya boşsa)

  • Duygularını kontrol edebilir
  • Kendisini ifade edebilmek için çaba gösterir
  • Eşyalara onları atmayacak kadar bağlanmaz

 

Yardımcı Konular

Önsezi Yeteneği Premonisyon www.parapsikoloji.net/premonisyon-onsezi-gelecekteki-olaylari-hissetme/

Diğer tüm ev konumları Doğum Haritasında Evler

Mutlaka öğrenmesi ve bilmesi gereken alanlar ve konular

Parapsikoloji

Derin Trans

Telepati

Paranormal Kişilikler

Parapsikolojik Hassasiyetler

Ruhsal Gelişimde Bilinmesi ve Yapılması Gerekenler

Psişik İnsanların Özellikleri

 

12. Ev Yengeç Burcu
www.akrepblog.com
7 Eylül 2021

Son Güncelleme 15 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.